Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Hvala!TefalTava je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:19ako si pametan uzeti ces toplotnu pumpu i ostaviti elektro instalaciju da u budućnosti mozes nakaciti solar il battery pack da je pokrece, vec sada imas strasnu Huawei solar ponudu u bih od solara, kontrolora, pretvaraca
A ako si u ks imas subvencije svake godine za to plus imas na federalnom nivou da dobiješ od EU za toplotnu pumpu do pet milja, plus imas u bankama kredite sa najnizom mogucom kamatnom stopom
Pored toplotne pumpe u 2024oj razmišljati na plin il pelet stvarno nema smisla, posebno jer je podno grijanje savršeno za toplotne pumpe
Nisam znao za ove poticaje koji su vezani za toplotnu pumpu.
Federacija je davala nekakav poticaj za peći na pelet pa sam mislio da je to isplativije.
Koliko se razumijes u instalaciju podnog grijanja i zamke ili stavke na koje trebam pripazit dok budu radili?
-
- Kontakt:
Već se uveliko počeli minići nositi, stvarno je teško postiti u ovakvim okolnostima 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BosniaBoston
- Kontakt:
E jes dugo ostalo19vendetta87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:41Već se uveliko počeli minići nositi, stvarno je teško postiti u ovakvim okolnostima![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sta ti kazes na tako neprimjereno oblacenje?BosniaBoston je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:43E jes dugo ostalo19vendetta87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:41Već se uveliko počeli minići nositi, stvarno je teško postiti u ovakvim okolnostima![]()
![]()

Stati kazes na to da je IT potpisao za Sunse do kraja sezone, zasluzuju prsten sad sigurnoMogli je napisao/la: ↑09 apr 2024, 02:04Sta ti kazes na tako neprimjereno oblacenje?BosniaBoston je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:43E jes dugo ostalo19vendetta87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:41Već se uveliko počeli minići nositi, stvarno je teško postiti u ovakvim okolnostima![]()
![]()
![]()
Zeleni smecari su mu unistili karijeru. Ali zato su i oni zacarani sada i nece nista osvojiti.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ništa negativnoMogli je napisao/la: ↑09 apr 2024, 02:04Sta ti kazes na tako neprimjereno oblacenje?BosniaBoston je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:43E jes dugo ostalo19vendetta87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:41Već se uveliko počeli minići nositi, stvarno je teško postiti u ovakvim okolnostima![]()
![]()
![]()

#Punoljetstvo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod nas i jeste najgore "postiti ocima".19vendetta87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:41Već se uveliko počeli minići nositi, stvarno je teško postiti u ovakvim okolnostima![]()
Hrana i piće ti ne predstavljaju problem, niti ogladnis, niti ozednis, ali gujce i sise na svakom koraku, e to je glavni problem što se tiče čuvanja posta...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Zavist, mrznja, oholost i sl.tome je veći problemkraljttbvb je napisao/la: ↑09 apr 2024, 05:30Kod nas i jeste najgore "postiti ocima".19vendetta87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:41Već se uveliko počeli minići nositi, stvarno je teško postiti u ovakvim okolnostima![]()
Hrana i piće ti ne predstavljaju problem, niti ogladnis, niti ozednis, ali gujce i sise na svakom koraku, e to je glavni problem što se tiče čuvanja posta...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Iskreno me je strah ljeta, prvo zbog oca koji ima 77 godina a misli da mu je 35, a onda jer ga ni sam ne volim, a biće izgleda za pamćenje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I ja baš kontam kakvo će onda ljeto biti. I šta će biti sa vodom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prosječna plata u Rusiji 500 €
Prosječna plata u Jermeniji 700€
Prosječna plata u Jermeniji 700€

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi se sve žalimo a Sarajevo je za Moskvu, Istanbul, Beograd i ostale vukojebine Geneva

Poznato je to za Moskvu, kod njih je donedavno nastavnik imao platu od 725 KM. Cijene hrane su jeftine i gotovo svi imaju svoju nekretninu.. ali i dalje jadno i pored ovog povećanja plate.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa to je jasno ko dan, rusima dobit vizu za Sloveniju je ko da mi dobijemo Green card za Ameriku.MortemHz je napisao/la: ↑09 apr 2024, 10:28Mi se sve žalimo a Sarajevo je za Moskvu, Istanbul, Beograd i ostale vukojebine Geneva![]()
Poznato je to za Moskvu, kod njih je donedavno nastavnik imao platu od 725 KM. Cijene hrane su jeftine i gotovo svi imaju svoju nekretninu.. ali i dalje jadno i pored ovog povećanja plate.
Tu negdje standard, Beograd-Moskva u 5 deka. Jos kad maknes dalje od Moskve, strahota te uhvati, Pirot u Srbiji ili 100 km od Moskve, isti qurac za zivot.
Gdje je rus vladao, to je osuda na vjecnu bijedu. Pa ovdje kad je pao zid, ljudi iz zapadnog djela kad su prelazili u istocni bukvalno syeb bio, kasnili 50 godina u svemu.
Bice petobanka u julu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.