Nije ih islamska zajednica odradila. Ala buncaju
Premijer liga BiH - aktuelno
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
StarmoCity
- Kontakt:
Sok je to brato valja izdurat.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 apr 2024, 03:03Nije ih islamska zajednica odradila. Ala buncaju![]()
Uzvratit ce skidanjem zastave Islamske Zajednice sa dzamija.
Ugašeni 2024
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gori svijeca u OHRu
100 ljudi u 4 ujutro na temi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sta bi ovo ljudi
-
ordedelmale
- Kontakt:
Čekamo te napade na džamiju
Da sam Ultras ja, ne bi' im'o sna, ne bi' spav'o ja, dok je đavola! Nanananananananannaanannana
-
zeljovac21
- Kontakt:
Bravo rodjeni 
- MocMahale444
Ajme gospe mi nisu udure, koja izvlakusa ugašenih Ultrasa grdna rano.
Loyal street thugs
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
scudetto89
- Kontakt:
Majku vam **** usta mogle bi mozda gorjeti crkve sta velite o tome?
04.10.2009 !
R.I.P. za Ultrase

Jutro, jesu li se ugasili?
Najace bi bilo da im vrate 2 krpe pa bas da vidimo bi li njih nosili uz udarni.
Da se razumjemo, udarni je udarni. On vrijedi vise od svih ovih malih transova. Ali da padne cijela ograda, to je akcija za pozeliti. Sad su vruce glave moglo bi biti svega. Danas ocekujem nekog da na poslu nagrde jer ce biti informacija sa svih strana samo da se steta nanese. Ali proce i to sve a krpa nema, i nema.
Kakav tajming pred derbi. Ma da ide tu zabrana za ultrase.
Steta, preozbiljna su grupa ds ovo sebi dopuste. Pa jel iko pomislio da bi moglo da se saceka jedan lik. To ispod 50 ljudi ne treba pomislito da nosi dok se ne ostavi. A da ne pricam kakav stan. Tu su vazda ziceri bili
Da se razumjemo, udarni je udarni. On vrijedi vise od svih ovih malih transova. Ali da padne cijela ograda, to je akcija za pozeliti. Sad su vruce glave moglo bi biti svega. Danas ocekujem nekog da na poslu nagrde jer ce biti informacija sa svih strana samo da se steta nanese. Ali proce i to sve a krpa nema, i nema.
Kakav tajming pred derbi. Ma da ide tu zabrana za ultrase.
Steta, preozbiljna su grupa ds ovo sebi dopuste. Pa jel iko pomislio da bi moglo da se saceka jedan lik. To ispod 50 ljudi ne treba pomislito da nosi dok se ne ostavi. A da ne pricam kakav stan. Tu su vazda ziceri bili
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Licno ne bih volio da se ugase jer bi onda bili jos veca špdačina narednih 10godina 
Sta je ostalo od ograde.
Udarni, UZM, the way of life,ljubav sto spaja, Zrinjski to smo mi, Tribina stajanje, ona orlova glavurina, mozda jos koji. Ali uz udarni pali su im svi bitniji.
Pa eto imaju za ograde. Nastancati kroz koju godinu jos 2-3. Ovo sto se popusilo, jbg ostalim lekcija.
Udarni, UZM, the way of life,ljubav sto spaja, Zrinjski to smo mi, Tribina stajanje, ona orlova glavurina, mozda jos koji. Ali uz udarni pali su im svi bitniji.
Pa eto imaju za ograde. Nastancati kroz koju godinu jos 2-3. Ovo sto se popusilo, jbg ostalim lekcija.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 09 apr 2024, 07:29, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ma kad se bolje razmisli grupe se valjda osnivaju da daju podrsku klubu. Sramota jest ali sto da se gase kad i dalje trebaju davati podrsku svom klubu. Eto i Tm su izgubile taj transparent u Beogradu pa su poslije toga nastavili i napravili puno toga i nisu ostavili klub bez podrske. Isto i Robijasi kad su im ovi ukrali trans. I kod nas ostavili zastave na Kosevu i ovi dosli i odnijeli. I jos puno je tih primjera gdje jedna generacija grupe pravi greske i blamaze i nema smisla da trpe sve generacije prije i poslije i da klub ostane bez podrske. Valjda grupe postoje zbog klubova i podrske istim
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 16 gostiju.