Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da sam Ultras ja, ne bi' im'o sna, ne bi' spav'o ja, dok je đavola! Nanananananananannaanannana
-
zeljovac21
- Kontakt:
Bravo rodjeni 
- MocMahale444
Ajme gospe mi nisu udure, koja izvlakusa ugašenih Ultrasa grdna rano.
Loyal street thugs
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
scudetto89
- Kontakt:
Majku vam J*** usta mogle bi mozda gorjeti crkve sta velite o tome?
04.10.2009 !
R.I.P. za Ultrase

Jutro, jesu li se ugasili?
Najace bi bilo da im vrate 2 krpe pa bas da vidimo bi li njih nosili uz udarni.
Da se razumjemo, udarni je udarni. On vrijedi vise od svih ovih malih transova. Ali da padne cijela ograda, to je akcija za pozeliti. Sad su vruce glave moglo bi biti svega. Danas ocekujem nekog da na poslu nagrde jer ce biti informacija sa svih strana samo da se steta nanese. Ali proce i to sve a krpa nema, i nema.
Kakav tajming pred derbi. Ma da ide tu zabrana za ultrase.
Steta, preozbiljna su grupa ds ovo sebi dopuste. Pa jel iko pomislio da bi moglo da se saceka jedan lik. To ispod 50 ljudi ne treba pomislito da nosi dok se ne ostavi. A da ne pricam kakav stan. Tu su vazda ziceri bili
Da se razumjemo, udarni je udarni. On vrijedi vise od svih ovih malih transova. Ali da padne cijela ograda, to je akcija za pozeliti. Sad su vruce glave moglo bi biti svega. Danas ocekujem nekog da na poslu nagrde jer ce biti informacija sa svih strana samo da se steta nanese. Ali proce i to sve a krpa nema, i nema.
Kakav tajming pred derbi. Ma da ide tu zabrana za ultrase.
Steta, preozbiljna su grupa ds ovo sebi dopuste. Pa jel iko pomislio da bi moglo da se saceka jedan lik. To ispod 50 ljudi ne treba pomislito da nosi dok se ne ostavi. A da ne pricam kakav stan. Tu su vazda ziceri bili
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Licno ne bih volio da se ugase jer bi onda bili jos veca špdačina narednih 10godina 
Sta je ostalo od ograde.
Udarni, UZM, the way of life,ljubav sto spaja, Zrinjski to smo mi, Tribina stajanje, ona orlova glavurina, mozda jos koji. Ali uz udarni pali su im svi bitniji.
Pa eto imaju za ograde. Nastancati kroz koju godinu jos 2-3. Ovo sto se popusilo, jbg ostalim lekcija.
Udarni, UZM, the way of life,ljubav sto spaja, Zrinjski to smo mi, Tribina stajanje, ona orlova glavurina, mozda jos koji. Ali uz udarni pali su im svi bitniji.
Pa eto imaju za ograde. Nastancati kroz koju godinu jos 2-3. Ovo sto se popusilo, jbg ostalim lekcija.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 09 apr 2024, 07:29, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ma kad se bolje razmisli grupe se valjda osnivaju da daju podrsku klubu. Sramota jest ali sto da se gase kad i dalje trebaju davati podrsku svom klubu. Eto i Tm su izgubile taj transparent u Beogradu pa su poslije toga nastavili i napravili puno toga i nisu ostavili klub bez podrske. Isto i Robijasi kad su im ovi ukrali trans. I kod nas ostavili zastave na Kosevu i ovi dosli i odnijeli. I jos puno je tih primjera gdje jedna generacija grupe pravi greske i blamaze i nema smisla da trpe sve generacije prije i poslije i da klub ostane bez podrske. Valjda grupe postoje zbog klubova i podrske istim
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma trebate uzet napravit iste krpe, i svalit na pijaćare da su oni nacrtali iste ha ya..
Džaba im je sad i to. Proširile su se i njihove poruke gdje govore jedni drugima šta se dogodilo.avalPacidoroP je napisao/la: ↑09 apr 2024, 07:41Ma trebate uzet napravit iste krpe, i svalit na pijaćare da su oni nacrtali iste ha ya..
realno klub bez navijaca je 0
Izgleda jos malo i klub ce se ugasitit
Izgleda jos malo i klub ce se ugasitit
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jucerasnji datum ce biti drugi rodjendan RA. Oteli su zastave protivniku koji im je oteo stadion, ciji navijaci podrzavaju rusenje starog mosta itd.
Mislim da se ultrasi nece gasiti i da ce nastaviti djelovati u buducnosti. Njihov pad zadnjih godina je sinoc naplacen najskuplje moguce.
Mislim da se ultrasi nece gasiti i da ce nastaviti djelovati u buducnosti. Njihov pad zadnjih godina je sinoc naplacen najskuplje moguce.
Jutro, kako tece Neretva, ima li transova?
Bhlegionu na 10 puta podliji nacin otet udarni i ljudi se ugasise, ovi bi idalje razgovarali o kodeksu 
NEMA NAZAD
Ne bavimo se mi tim. Mi čuvamo vjerske objekte. Danas imamo kamene spomenike koji govore ko je kakav bio.scudetto89 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 06:07Majku vam **** usta mogle bi mozda gorjeti crkve sta velite o tome?
🇵🇸
Ide ona Stara…
Jutro je , jutro je, kad nema bolje da se nisam ni probudila
Jutro je , jutro je, kad nema bolje da se nisam ni probudila
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨