Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nova navijacka tribina
Nova navijacka grupa
Modernizacija na max
Nova navijacka grupa
Modernizacija na max
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- luckystrike
- Kontakt:
Horde ce biti smjestene na oubicajenom mjestu, kao i prije, sretno i njima i nama pa neka bolji pobjedi, samo da gledamo fer i korektnu utakmicu to je najvaznije
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
Nije se on ništa potrbušio i razmišljao nego tako djeluje automatski, u po dana u po noći, kao neka retrogradna AI.admin je napisao/la: ↑09 apr 2024, 09:53Eh, tebe cu banovati. Pustio sam 50 stranica jer kontam da je u "vasem" svijetu ovo dogadjaj godine i mogu ti reci da sam se lijepo i nasmijao jer je bilo zdrave sprdnje. I ti si se citavu noc potrbusio i razmisljao sta ces napisati. Gle sta si smislio.Vjeverica777 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 08:44Ako ikoga historija je.be to ste vi. Nema sta niste bili Jugoslaveni, Hrvati, Muslimani pa Bošnjaci
Šta je sljedeće Turci? Pokušajte barem spojiti 3 iste generacije ,da ne šaltate vise
Ostali, molim bez bilo kakvih provokacija na nacionalnoj osnovi i slicnih stvari.
- feniksptica
- Kontakt:
Najbolje da RA izda saopštenje da zbog gasenja grupe iz solidarnosti nece ni oni na derbi nek ih i tu karnu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
-
Zasto bi prestali dolaziti na utakmice ?Herson je napisao/la: ↑09 apr 2024, 09:58Reputacija, ugled u navijačkom svijetu i sve ono što su Ultrasi gradili godinama, kroz nekoliko minuta se srušilo ko kula od karata. Još veći predmet sprdnje bi postali u slučaju da najnormalnije nastave dolaziti na utakmice, ignorišući činjenicu da su izgubili kompletnu "ogradu".
Sta balo zna drze ga u internet blokadi djaba mu objasnjavas. On jos misli da mu je Bilino polje domaci stadionLakoste je napisao/la: ↑09 apr 2024, 09:50O cemu pricas, o periodu prije rata i poslije rata kada ultra pokret nije postojao.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 apr 2024, 08:34Po cemu bi se Robijasi trebali ugasiti? Vratili su transom manijaka, jednako bez casti kao sto su ga i manijaci uzeli. Samo je jedna grupa izgubila 2 udarna i 2 stara/bitna transa, a nastavila postojati bez da je i jedan vratila. Tako i hz, izgube gang evil, naprave novi![]()
Nemojte o sabanima kad su vase grupe pretece sabana.
-
- Kontakt:
Bas tako, nece zbog zastava prestati davati podrsku klubu. Valjda je klub na prvom mjestu i grupe se organizuju i prave radi podrske klubu1921ferroviere je napisao/la: ↑09 apr 2024, 10:15Zasto bi prestali dolaziti na utakmice ?Herson je napisao/la: ↑09 apr 2024, 09:58Reputacija, ugled u navijačkom svijetu i sve ono što su Ultrasi gradili godinama, kroz nekoliko minuta se srušilo ko kula od karata. Još veći predmet sprdnje bi postali u slučaju da najnormalnije nastave dolaziti na utakmice, ignorišući činjenicu da su izgubili kompletnu "ogradu".
Pokušali i zene, ali za razliku od nultrasa one su pruzile otpor.emil02in je napisao/la: ↑09 apr 2024, 08:34https://abcportal.info/pretucen-hrvatsk ... e_vignette
Dugo im je trebalo da okrenu na nacionalizam.Siledžije iz RA napale Hrvatskog mladića...![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Ocekujemo u narednim danima da se ultrasi preruse u BH Telecom operatere i da idu po kucama s ciljem zamjene rutera 

Ali kakvo gašenje, ono što se desilo sinoć
Mostar nije škutorija !!!

Mostar nije škutorija !!!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 apr 2024, 03:03Nije ih islamska zajednica odradila. Ala buncaju![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Fali im logistike. Mogu samo eronetovu uniformu da nabaveDirektorcic je napisao/la: ↑09 apr 2024, 10:25Ocekujemo u narednim danima da se ultrasi preruse u BH Telecom operatere i da idu po kucama s ciljem zamjene rutera![]()
Je li istina da su chippeta ultrasi u Mostaru davno sacekali i htjeli mu otet trans i on lego na njeg oni ga udarali ali nisu stigli uzeti
Neko od hordasa uglavnom je bio ne sjecam se
Ovo je davno bilo ima 10 godina nego doslo mi sad kako sam cito ovo za sinocnja desavanja
Neko od hordasa uglavnom je bio ne sjecam se
Ovo je davno bilo ima 10 godina nego doslo mi sad kako sam cito ovo za sinocnja desavanja
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ugasise i Vjevericu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nije lijepo lagati admine ne ne. Priznaj da ti je mrsko brisati ovoliko stranica.admin je napisao/la: ↑09 apr 2024, 09:53Eh, tebe cu banovati. Pustio sam 50 stranica jer kontam da je u "vasem" svijetu ovo dogadjaj godine i mogu ti reci da sam se lijepo i nasmijao jer je bilo zdrave sprdnje. I ti si se citavu noc potrbusio i razmisljao sta ces napisati. Gle sta si smislio.Vjeverica777 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 08:44Ako ikoga historija je.be to ste vi. Nema sta niste bili Jugoslaveni, Hrvati, Muslimani pa Bošnjaci
Šta je sljedeće Turci? Pokušajte barem spojiti 3 iste generacije ,da ne šaltate vise
Ostali, molim bez bilo kakvih provokacija na nacionalnoj osnovi i slicnih stvari.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Kad budu idući put Halloween u zapadnom Mostaru treba se samo u molere prerušit , sve će od straha pomrijet
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, ristagrad i 18 gostiju.