FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imamo već 6 veznjaka u timu, svi ispod 22 godine (osim Mustafica) svi na dužim ugovorima. I opet nam je potrebna desetka i dobar zadnji vezni. Ne smiju nam se dešavati greške poput Matanovica.
Ovo ce biti sve, samo ne isti derbi kao proslu put. Sve ce biti drugacije
-
- Kontakt:
Mozda i vjerovatno odnosno sigurno jeste bolji od Anicica dugorocno gledano,ali i ja sam misljenja da je rano gurnuti ga sad u derbiju jer nema iza sebe svega par tekmi najviseg ranga BH fudbala.
Psihicki mora stasati za ovakve tekme,sto trenutno sigurno nije. Da treba igrati i sve vise ga koristiti to svakako,ali mislim da s njim u prvih 11 dolazi i odredjen nivo rizika. Prljavi su oni kao tim i sigurno ce to imati na umu ako ovaj pocne tekmu.
Na kraju krajeva odsustvom Djurickovica nemamo tu neki izbor,mozda nas momak demantuje.
Daj Boze…
Nekako mislim da Rozman ipak nece promijeniti formaciju,iako svjestan da nam donosi odredjen rizik.
Hasic je u padu forme ocigledno,pa mozda bas tu treba traziti taj moment iznenadjenja…
Celik nema iskustvo
Djurickovic ne igra
Beganovic nije bas pouzdan nazad u formaciji 352
Soldo solidan i nista vise od toga
Hasic stagnira da ne kazem u padu forme
Pena,Renan,Matanovic,Kapetanovic…i nije neka klupa gledajuci trenutnu formu
Previse za zadnju liniju,cijeli tim i derbi…
Treba sve uciniti da se derbi ne izgubi ako ne mozes dobiti i zadrzi kakav takav kontinuitet pozitivnih rezultata kako psihicki tako i bodovno.
A,u euro tekmama koje cemo ubjedjen sam igrati tek tamo nemamo sta traziti dalje od pretkola eventualno dva. Jednostavno kad i dodjemo do neke igre opet tu ima propusta prilicno jer nemamo jos dovoljno igraca koji donose prevagu kako u prvih 11 tako i na klupi.
Skarta ima itekako.
Kao sto Simon stalno apostrofira,jos puno toga imamo za ispraviti i podici nivo igre,a to sa ovim rosterom nije bas realno u toj mjeri kako svi zelimo.
Psihicki mora stasati za ovakve tekme,sto trenutno sigurno nije. Da treba igrati i sve vise ga koristiti to svakako,ali mislim da s njim u prvih 11 dolazi i odredjen nivo rizika. Prljavi su oni kao tim i sigurno ce to imati na umu ako ovaj pocne tekmu.
Na kraju krajeva odsustvom Djurickovica nemamo tu neki izbor,mozda nas momak demantuje.
Daj Boze…
Nekako mislim da Rozman ipak nece promijeniti formaciju,iako svjestan da nam donosi odredjen rizik.
Hasic je u padu forme ocigledno,pa mozda bas tu treba traziti taj moment iznenadjenja…
Celik nema iskustvo
Djurickovic ne igra
Beganovic nije bas pouzdan nazad u formaciji 352
Soldo solidan i nista vise od toga
Hasic stagnira da ne kazem u padu forme
Pena,Renan,Matanovic,Kapetanovic…i nije neka klupa gledajuci trenutnu formu
Previse za zadnju liniju,cijeli tim i derbi…
Treba sve uciniti da se derbi ne izgubi ako ne mozes dobiti i zadrzi kakav takav kontinuitet pozitivnih rezultata kako psihicki tako i bodovno.
A,u euro tekmama koje cemo ubjedjen sam igrati tek tamo nemamo sta traziti dalje od pretkola eventualno dva. Jednostavno kad i dodjemo do neke igre opet tu ima propusta prilicno jer nemamo jos dovoljno igraca koji donose prevagu kako u prvih 11 tako i na klupi.
Skarta ima itekako.
Kao sto Simon stalno apostrofira,jos puno toga imamo za ispraviti i podici nivo igre,a to sa ovim rosterom nije bas realno u toj mjeri kako svi zelimo.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Mi imamo 2 problema i 2 asistenta kod problema koji se koriste od trenutne potrebe za podpomaganju glavna dva problema..
Krenimo od pojave ISMIRA, al i prije je bio ISTI problem plus je bio NEJMANJE PARA..
Sabljic i vasovski, hajmo reci tad se naslutilo da MIRVIC pod pada pod istu mantru i neznanje rjesavanja problema 2 / 2. Sa Fedjom je probudio nadu dase pocinje dohavizavat ; tjeranje dupovca hebe i takvih bolida, kao i dovodjenje novih igraca, Fedja donosi stil koji pase nasoj filizofi +- neke stvari, takodj te godine se travnjak radio imalo je smisla da se halali titulai i evropa ako treba te sezone, kad hop nakon 3 mjeseca pojavlju je se 2 / 2
Da objasnim 2 / 2;
A) 1/2 je zelimo da izgradimo tim kostur ekipe uigrano ekipu
A) 2/2 NIJE bitan rezultat
B) 1/2 padamo na provokacije drugih klubova navijaca, mi da imamo, mi da smo ulozili, nama da igraju zvjezda te pobjedila zeljo te uzo
B) 2/2 prebacamo mod da izgradimo ekipu i nije bitan rezultat DA JE REZULTAT TOTALNO BITAN A DA BI SE I TOLERISALA MALO LOSIJA IGRA AL DA SE POBJEDJUJE. Posto je to nemoguce, navijaci KOJI SU NASJELI okrecu se protiv svog kluba igraca a uprava kluba MIRVIC reaguje po inerci i rusi kompletan sistem i to taj zacarani krug..
JEDNOM SE DESILO posle 0;10 na kosevu protiv atlante cude i vidjeli smo sta to znaci i zamislite da smo samo nastavili ja garantujem da bi dk svake godine dosad osvoili i pored zvjezda koje doveo borac u vidu vice gigxsa myse i zrinjski beysa i zidova..
Nadam se da MIRVIC NECE PAST U 2 / 2 ili ti ga STOJKO EVANSER CO ILI THE manijakit gruoacija
Pustit Rozmana da vodi do kraja, sta god da se desi, produzit mu ugovor na jos 2 godine( kkrijuci), onda sjest individualno sa svakim igracim (licno MIRVIC bez Ibricica i rozmana) i otvoreno popricat, dali im odgovar rozman ili ne ko god bude peglo on nas ubiva on nas pretrnira previse strog ja mislim da on nije dobar, MIRVIC IZVADI pinkalo IZ latice i kaze sine to su papiri podpisi drago mi je da smo saradjivali mrs u pm da te moje oci nevide, taman da je Benko u pitanju. Moze ih mirvic i na foru uzet, kofu trazi novog trenera al hoce dobro da razmisli pa da ih (igrace) pita sta misle o rozmany sta bi oni promjenili u njegovom radu cim bi naveli vise od 2 stvari odma u fijoku po pinkalo i zdravo..
Takodje javno u stili zdravka mamica, ako bi FAMOZNI ISTOK ili bilo koja trbina racunajuci i HZ. Nesto protestovali zvizdali. Javno izac i reci popisat sve bas ono tipa mozete mi ga p svi ja znam sta radim necu past u zamku 2/2 ako hoces da dodjes da gledas dodji ako neces mrs i vi u 100 pm
Palis baklje bacas topovska ovo ono zatvori tribinu. Kad procepimo i budemo DINAMO lahko je postavit neku ublehu ti podnesec ostavku a i dalje (vlasnik ) zivis kod gospe 30 min od mora a titule kapljul kaplju, HZ SRETNE ISTIK IZLIJECEN ZAPAD POCNE PISAT PETICIJU DA TI BISTU NAPRAVE
IME SUPER KUPA NESMIJE IMAT NICIJE IME
Tresnjevka i te gluposti besmiju bit ni kao z opcija
Ako necije ime treba bit to SAFET SUSIC jer jedini igrac / selektor koji je sve napravio a i u francuskoj je progoaden igracem stoljeca
Ludi hercegovac vahid je cise postigo i kao trener i kao igrac od tresnjevke.
On ima jednu stvar koja se istice u njegovi karijeri je ono u beogradu (izjava) i to je to. Ko igrac nista pisebno ko trener nista posebno
Krenimo od pojave ISMIRA, al i prije je bio ISTI problem plus je bio NEJMANJE PARA..
Sabljic i vasovski, hajmo reci tad se naslutilo da MIRVIC pod pada pod istu mantru i neznanje rjesavanja problema 2 / 2. Sa Fedjom je probudio nadu dase pocinje dohavizavat ; tjeranje dupovca hebe i takvih bolida, kao i dovodjenje novih igraca, Fedja donosi stil koji pase nasoj filizofi +- neke stvari, takodj te godine se travnjak radio imalo je smisla da se halali titulai i evropa ako treba te sezone, kad hop nakon 3 mjeseca pojavlju je se 2 / 2
Da objasnim 2 / 2;
A) 1/2 je zelimo da izgradimo tim kostur ekipe uigrano ekipu
A) 2/2 NIJE bitan rezultat
B) 1/2 padamo na provokacije drugih klubova navijaca, mi da imamo, mi da smo ulozili, nama da igraju zvjezda te pobjedila zeljo te uzo
B) 2/2 prebacamo mod da izgradimo ekipu i nije bitan rezultat DA JE REZULTAT TOTALNO BITAN A DA BI SE I TOLERISALA MALO LOSIJA IGRA AL DA SE POBJEDJUJE. Posto je to nemoguce, navijaci KOJI SU NASJELI okrecu se protiv svog kluba igraca a uprava kluba MIRVIC reaguje po inerci i rusi kompletan sistem i to taj zacarani krug..
JEDNOM SE DESILO posle 0;10 na kosevu protiv atlante cude i vidjeli smo sta to znaci i zamislite da smo samo nastavili ja garantujem da bi dk svake godine dosad osvoili i pored zvjezda koje doveo borac u vidu vice gigxsa myse i zrinjski beysa i zidova..
Nadam se da MIRVIC NECE PAST U 2 / 2 ili ti ga STOJKO EVANSER CO ILI THE manijakit gruoacija
Pustit Rozmana da vodi do kraja, sta god da se desi, produzit mu ugovor na jos 2 godine( kkrijuci), onda sjest individualno sa svakim igracim (licno MIRVIC bez Ibricica i rozmana) i otvoreno popricat, dali im odgovar rozman ili ne ko god bude peglo on nas ubiva on nas pretrnira previse strog ja mislim da on nije dobar, MIRVIC IZVADI pinkalo IZ latice i kaze sine to su papiri podpisi drago mi je da smo saradjivali mrs u pm da te moje oci nevide, taman da je Benko u pitanju. Moze ih mirvic i na foru uzet, kofu trazi novog trenera al hoce dobro da razmisli pa da ih (igrace) pita sta misle o rozmany sta bi oni promjenili u njegovom radu cim bi naveli vise od 2 stvari odma u fijoku po pinkalo i zdravo..
Takodje javno u stili zdravka mamica, ako bi FAMOZNI ISTOK ili bilo koja trbina racunajuci i HZ. Nesto protestovali zvizdali. Javno izac i reci popisat sve bas ono tipa mozete mi ga p svi ja znam sta radim necu past u zamku 2/2 ako hoces da dodjes da gledas dodji ako neces mrs i vi u 100 pm
Palis baklje bacas topovska ovo ono zatvori tribinu. Kad procepimo i budemo DINAMO lahko je postavit neku ublehu ti podnesec ostavku a i dalje (vlasnik ) zivis kod gospe 30 min od mora a titule kapljul kaplju, HZ SRETNE ISTIK IZLIJECEN ZAPAD POCNE PISAT PETICIJU DA TI BISTU NAPRAVE
IME SUPER KUPA NESMIJE IMAT NICIJE IME
Tresnjevka i te gluposti besmiju bit ni kao z opcija
Ako necije ime treba bit to SAFET SUSIC jer jedini igrac / selektor koji je sve napravio a i u francuskoj je progoaden igracem stoljeca
Ludi hercegovac vahid je cise postigo i kao trener i kao igrac od tresnjevke.
On ima jednu stvar koja se istice u njegovi karijeri je ono u beogradu (izjava) i to je to. Ko igrac nista pisebno ko trener nista posebno
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 09 apr 2024, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Julardžija je naš najbolji defanzivniji vezni, školovan, solidna tehnika, odlična motorika.. al pomalo ba, pa nije Rodri. Ovo što igra u zadnje vrijeme, hladno mogu i Mekić, Pršeš, Ćavar i slične ikone lige - uglavnom, daleko od nečeg specijalnog.
Matanović je već zabrinjavajuće loš. Ne znam šta je s momkom i ima li možda nekih problema, jer mi je baš teško povjerovati da su ovoliko pogriješili u procjeni. Skoro da ništa dobro nije pokazao, prespor, haman i tremaroš.. ma nikakav. Ako se nešto ubrzo i drastično ne promijeni, Dečić je njemu plafon.
Mali Kapetanović mi je isto katastrofa. Mada sam oduvijek mislio da je prehypan, nekako nedorečen igrač.. al eto, mlad je, možda šta i bude od njega, neka ga. Slično mislim i za Mehmedovića.
Ima ovdje još baš dosta posla do nekih ozbiljnih stvari. Al ima i razloga za optimizam, što je top.. pa, pred nama je, vidjećemo.
Matanović je već zabrinjavajuće loš. Ne znam šta je s momkom i ima li možda nekih problema, jer mi je baš teško povjerovati da su ovoliko pogriješili u procjeni. Skoro da ništa dobro nije pokazao, prespor, haman i tremaroš.. ma nikakav. Ako se nešto ubrzo i drastično ne promijeni, Dečić je njemu plafon.
Mali Kapetanović mi je isto katastrofa. Mada sam oduvijek mislio da je prehypan, nekako nedorečen igrač.. al eto, mlad je, možda šta i bude od njega, neka ga. Slično mislim i za Mehmedovića.
Ima ovdje još baš dosta posla do nekih ozbiljnih stvari. Al ima i razloga za optimizam, što je top.. pa, pred nama je, vidjećemo.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ni slučajno Čelika od prve, dovoljno je da napravi jednu veliku grešku da nas košta tekme. Tekme poput Igmana, Goška, Zvijezde bez problema može startat i dobijat 15-20 min u većim utakmicama.
Nego šta predviđate u ovom preteškom rasporedu?
Željo (gosti)
Borac (kući)
Zrinjski (gosti)
Velež (kući)
Sloga (gosti)
Bio bi prezadovoljan da se dobiju Velež i Sloga eventualno Željo a protiv Borca i Zrinjskog bi X bio vrh.
Željo (gosti)
Borac (kući)
Zrinjski (gosti)
Velež (kući)
Sloga (gosti)
Bio bi prezadovoljan da se dobiju Velež i Sloga eventualno Željo a protiv Borca i Zrinjskog bi X bio vrh.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 09 apr 2024, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mehmedović je odličan.
- Maroon1946
- Kontakt:
Raja previse na zub uzela Julardziju. Slusam frajera protov igmana u redu iznad, kad Julardzija zadrzi loptu uspori ritam, daj povuci je naprijed idi naprijed; Julardzija povuce naprijed, daj smiri je prvom do sebe nemoj rizikovat itd itd. Niko ne primijeti milion onih nicijih lopti sto pokupi i sto konstantno grize na svakog igraca 90+minuta.
Covjek je dobio ulogu koju sasvim ok izvrsava za debi sezonu s 22 godine. Nije Rodri, ali nije ni Palić. Zasad 4- prva sezona, ocekivat sljedecu duplo bolji da je
Covjek je dobio ulogu koju sasvim ok izvrsava za debi sezonu s 22 godine. Nije Rodri, ali nije ni Palić. Zasad 4- prva sezona, ocekivat sljedecu duplo bolji da je
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Bosniak10 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:36Ni slučajno Čelika od prve, dovoljno je da napravi jednu veliku grešku da nas košta tekme. Tekme poput Igmana, Goška, Zvijezde bez problema može startat i dobijat 15-20 min u većim utakmicama.
Željo (gosti)
Borac (kući)
Zrinjski (gosti)
Velež (kući)
Sloga (gosti)
Haveru ja bi bio ZADOVOLJAN. Kad bi mi ovo sve dobili sa po 4:0..
- TurkishAirlines
Julardjija u 90+ minuti je puno opasniji po nas gol nego po protivnicki.
Paniku koju on unese i to njegovo izbijanje lopti je vanserijski talenat, ako hoces da budes nefudbaler.
Paniku koju on unese i to njegovo izbijanje lopti je vanserijski talenat, ako hoces da budes nefudbaler.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Iliev
Beganovic-Celik-Soldo-Radovic
Buljubasic-Mustafic
Hasic-Mehmedovic-Kyeremeh
Catakovic
Ja bi ovako pa sta bude.Nasa najveca greska prosli derbi sto smo na klupi ostavili 2 lika koju su rijesili prethodni derbi,Mustafic i Hasic.Oni moraju poceti u ovakvim utakmicama.
Ovo je nekako najbolji sastav bar sto se tice ratnika.
Izvedemol 352 sa penzionerom Anicicem i juniorom uz striktno ofanzivno orijentisane bekove dobit cemo po piqki opet jos gore nego prosli put.
Beganovic-Celik-Soldo-Radovic
Buljubasic-Mustafic
Hasic-Mehmedovic-Kyeremeh
Catakovic
Ja bi ovako pa sta bude.Nasa najveca greska prosli derbi sto smo na klupi ostavili 2 lika koju su rijesili prethodni derbi,Mustafic i Hasic.Oni moraju poceti u ovakvim utakmicama.
Ovo je nekako najbolji sastav bar sto se tice ratnika.
Izvedemol 352 sa penzionerom Anicicem i juniorom uz striktno ofanzivno orijentisane bekove dobit cemo po piqki opet jos gore nego prosli put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
nisu ljudi nikad igrali ni fudbal a kamoli sta drugo,ne znaju kako je kad ti trener dodijeli neku ulogu i ako to radis on te drzi u igri,nije atraktivan nije prodoran ali igac zadatka i trkom nadomjesti jos jednogiliyaa8 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:41Raja previse na zub uzela Julardziju. Slusam frajera protov igmana u redu iznad, kad Julardzija zadrzi loptu uspori ritam, daj povuci je naprijed idi naprijed; Julardzija povuce naprijed, daj smiri je prvom do sebe nemoj rizikovat itd itd. Niko ne primijeti milion onih nicijih lopti sto pokupi i sto konstantno grize na svakog igraca 90+minuta.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Po čemu gale
-
- Kontakt:
8 bobaBosniak10 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:36Ni slučajno Čelika od prve, dovoljno je da napravi jednu veliku grešku da nas košta tekme. Tekme poput Igmana, Goška, Zvijezde bez problema može startat i dobijat 15-20 min u većim utakmicama.
Željo (gosti)
Borac (kući)
Zrinjski (gosti)
Velež (kući)
Sloga (gosti)
Realno ili mozda malo preko toga
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Bitno je samo da svak moze komentarisati. Tako je iliya otprilike. Naravno da nije Rodni ali da jeste nebi ga mi ni doveli.donDondon je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:48nisu ljudi nikad igrali ni fudbal a kamoli sta drugo,ne znaju kako je kad ti trener dodijeli neku ulogu i ako to radis on te drzi u igri,nije atraktivan nije prodoran ali igac zadatka i trkom nadomjesti jos jednogiliyaa8 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:41Raja previse na zub uzela Julardziju. Slusam frajera protov igmana u redu iznad, kad Julardzija zadrzi loptu uspori ritam, daj povuci je naprijed idi naprijed; Julardzija povuce naprijed, daj smiri je prvom do sebe nemoj rizikovat itd itd. Niko ne primijeti milion onih nicijih lopti sto pokupi i sto konstantno grize na svakog igraca 90+minuta.
Pozicija i uloga koju on ima u ekipi nije njegova najprirodnija ali je tako silom prilika i sasvim solidno je izvrsava.
Al dzaba kad se kod nas neko uzme na zub.
Cuj izgubio loptu primili go. Pa izgubio je i Hasic milijardu puta gdje smo nastradali sa nekom sansom za protivnika ili golom pa? Zato je los igrac..
Al nemos ti nasim strucnjacima objasniti. Sve treneri sami
PORAZ U DERBIJU JE KRIVICA ROZMANA ISKLJUCIVO. Simeone Rozman je pao u LOSE PRIPREMLJENOJ UTAKMICI PSIHICKI.
Reagovanje naseg golmana prije izvidjenja slobodnog udarca (15 minuta) je pokazatelj da ekipa nije bila spremna. Dali je situacija sa policijom i zabranom prisustva nadih igraca poremetila Rozmana igrace neznam i nika necemo saznat.
Ova skupstina zelje je ocito planska (uvjek planski ulaze u derbi, sto nije bitno za ostale utakmice al za derbije jeste jer to ujedinjuje igrace izkedjju sebe ss a i sto je najvaznije homogenizuje navijace sa igracina klubom dodatno, vec smo vidjeli da su im veze igrac ss sa navijacima bile pukle, odma su reagovali kupili bodove u slogi sad su doveli neke ljude relaksirali koliko mogu ispadanje iz lige, i bice zajebano. MI MORAMO NESTO URADIT KAO KLUB I NAVIJACI IGRACI, konstantno nasjedamo na plitke igre
Reagovanje naseg golmana prije izvidjenja slobodnog udarca (15 minuta) je pokazatelj da ekipa nije bila spremna. Dali je situacija sa policijom i zabranom prisustva nadih igraca poremetila Rozmana igrace neznam i nika necemo saznat.
Ova skupstina zelje je ocito planska (uvjek planski ulaze u derbi, sto nije bitno za ostale utakmice al za derbije jeste jer to ujedinjuje igrace izkedjju sebe ss a i sto je najvaznije homogenizuje navijace sa igracina klubom dodatno, vec smo vidjeli da su im veze igrac ss sa navijacima bile pukle, odma su reagovali kupili bodove u slogi sad su doveli neke ljude relaksirali koliko mogu ispadanje iz lige, i bice zajebano. MI MORAMO NESTO URADIT KAO KLUB I NAVIJACI IGRACI, konstantno nasjedamo na plitke igre
-
- Kontakt:
Hasic ako i zehebe jedan,postigne dva euro gola,nosi po dvojicu na ledjima koji lome noge u kuku,i opet namjesta i konstantna opasnost po gol i usput igra poziciju koja dozvoljava da se nekad lopta izgubi jer to je navalni igrac,bas zato jer imas iza ledja bekove,i Julardziju,Buljubasica koji to nisu…
Ovdje izgleda treba skenirati registraciju svih selekcija do prvog tima,ko je i kad igrao lopte,ili nije, kao viza za iznosenje misljenja i licnog vidjenja.
Pitanje za pojedince koji se smatraju fudbalskim znalcima jer su sutali negdje u dvoristima loptu…
Koliko je bilo pomocnih terena do agresije i od toga koliko je bilo travnatih podloga i kosevske sljake?
Bez koristenja pretrazivaca!
Ovdje izgleda treba skenirati registraciju svih selekcija do prvog tima,ko je i kad igrao lopte,ili nije, kao viza za iznosenje misljenja i licnog vidjenja.
Pitanje za pojedince koji se smatraju fudbalskim znalcima jer su sutali negdje u dvoristima loptu…
Koliko je bilo pomocnih terena do agresije i od toga koliko je bilo travnatih podloga i kosevske sljake?
Bez koristenja pretrazivaca!
Julardzija je dobar trkac ali nesiguran, ponekad ima koji bljesak u iznosenjima ali je divlja igra u pitanju sa dosta gresaka.
Nemojmo ici u krajnost, pa ce pasti prve psovke kada prospemo bodove.
Nemojmo ici u krajnost, pa ce pasti prve psovke kada prospemo bodove.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], iliyaa8, johntravolta123, keli, Kockoglavi, PeppermintSA, rimljanin90, Rodman, tuitamo i 75 gostiju.