Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja nisam ni znao da postoji taj forum do danas. Al ako ovo pišu na temu ebenih navijačkih otimanja transparenata šta dalje? Ovakvi izlijevi fašizma i prijetnje da nijedan musliman nije siguran i da će paliti džamije možda je to nekima smiješno ili znak nemoći. Al za te "muslimane" sigurno nije smiješno kao ni za ona četiri "muslimana" koji su uhvaćeni, pretučeni i mučeni u Stocu. Vrijeme je da se i stranci i Interpol i sve obavještajno-policijske snage uključe jer ove prijetnje izmiču lagano kontroli dok ne padne mrtva glava.
Ultrasi sa tzv. HB foruma.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Blamiraš se žestoko.Do dan danas bivši Ultrasi nisu smjeli nikad stati na vrtu RA od Drežnice!Napadali djecu,obične ljude u kafićima dok gledaju utakmice Veleža.Momci koji su napadnuti u Stocu nisu članovi RA već fudbaleri FK Iskra Stolac koja se takmiči u kantonalnoj ligi.Ali tvoj mozak nije dovoljno velik da to shvatiš!Valjda ste navikli na laži pa mislite da ih niko ne prepoznaje!tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:04Normalno, zao ce mi bit djeteta. A u ovoj konkretnoj temi, nikog iz navijackog svijeta mi nije zao.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 apr 2024, 14:19Eo ja cu te pitat, iskarikirati malo, kad narkoman izbode narkomana, je li ti ga isto zao kao kad narkoman izbode dijete ili normalnog covjeka koji je bio na krivom mjestu u krivo vrijeme?
Narkoman je odabrao da bude dio te price a dijete/covjek nije. Tako da ne moze biti isto, i ne moze se bas tako paralela povuci kao sto trenutno pokusavate.
Recimo, taj momak je bio sudionik svih nereda Ultrasa u zadnjih par godina, znaci odabrao da zivi taj zivot i naravno da ce naletiti kad tad na istog ili goreg. Ybg.
Ali evo pitam ja tebe, znamo li mi sa stopostotnom sigurnoscu sta je posrijedi kod onog napada..znamo li da nemaju apsolutno nikakve veze sa grupom, znamo li da nije mozda u pitanju nesto drugo nevezano usko za zrinjski/velez.
I samo da kazem, dvojicu od trojice privedenih znam i svaka im je za degeneka, ali zasto smo sigurni da svi znamo sta je bilo?
Nemoj molim te i ti sad okrenut sve ovo da opravdavam..povraca mi se od pomisli kako su se pretuceni osjecali u tom haosu, zivot ti preleti pred ocima, ali me samo zanima tako nekih par detalja. Jer sve sto sam procitao mi tolko zbrda zdola izgleda, da ne znam sta je istina sta ne
Ovaj drugi incident jeste u kategoriji "navijacki", ali takodjer nije bila tuca dvije navijacke grupe, nego jedna osoba u haustoru pretucena od vise "nepoznatih" lica. Nije isto, ali da ne bude ni rijeci o tome od nadleznih..malo je glupo zar ne
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
po nekom redoslijedu i taj forum bi trebao biti proglasen mrtvim
NEMA NAZAD
možda da se zovi kune 2024
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Forum krstarice čak djeluje civilizovano u poređenju s ovim HB. 

Opšta banalizacija i ismijavanje ovog što se piše po HB forumu je možda i gora od samog tog pisanja. Nije smješno, jer se već godinama dešavaju loše stvari u gradu koje dolaze iz tog bazena i iz tog mindseta. Ismijavanje ovih stvari je znak nemoći da se stane u kraj tome.
Da se vratimo standardnoj rubrici - Željovci.Naime, ta osoba je u intimnoj, homoseksualnoj vezi sa adminom ovog foruma. Da, dobro ste culi. Ne, ne karikiram i ne izmisljam. Nije sala. Radi se o ljubavnicima, obojica navijaju za Sarajevo, i opsjednuti su do mjere bolesti fudbalskim klubom Zeljeznicar. Zapamtite dobro ove informacije. Koliko god vam trenutno cudno zvucale, kad-tad cete vidjeti da su zaista istinite.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
RA, koliko krecite po kvadratu?
-
- Kontakt:
"Podsjeca na napad Hamasa 07.10. "
"islamisti imaju oci po cijelom zapadnom Mostaru "
"Hrvati iz mjesanih brakovia su isto suspektni"
Kakav nivo paranoje i ludila zbog par otetih krpica.
Kao sto rekoh yebe se njima za transparente, ovo je njima idealan povod da jos jednom pokazu svoje pravo lice.
"islamisti imaju oci po cijelom zapadnom Mostaru "
"Hrvati iz mjesanih brakovia su isto suspektni"

Kakav nivo paranoje i ludila zbog par otetih krpica.
Kao sto rekoh yebe se njima za transparente, ovo je njima idealan povod da jos jednom pokazu svoje pravo lice.
Imam neki osjećaj da će ovo HB smeće uskoro osjetiti nepredviđene tehničke poteškoće.. red je da se solidarišu sa grupom.
The saddest thing in life is wasted talent.
Slazem se, prijetnje treba ozbiljno shvatiti i biti spreman na sve. Ne moze te zmija dva puta ujesti iz iste rupe.ElimGarak je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:15Opšta banalizacija i ismijavanje ovog što se piše po HB forumu je možda i gora od samog tog pisanja. Nije smješno, jer se već godinama dešavaju loše stvari u gradu koje dolaze iz tog bazena i iz tog mindseta. Ismijavanje ovih stvari je znak nemoći da se stane u kraj tome.
Hajde,Francuska sobarice,ti si gori od HB-ovaca. Pisu ovako otkako je internet foruma,od pocetka 2000-ih To je normalno u demokratskoj zemlji. Neka se izrazavaju slobodno i nesputano. Benigni su,pa cak i zabavni.ElimGarak je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:15Opšta banalizacija i ismijavanje ovog što se piše po HB forumu je možda i gora od samog tog pisanja. Nije smješno, jer se već godinama dešavaju loše stvari u gradu koje dolaze iz tog bazena i iz tog mindseta. Ismijavanje ovih stvari je znak nemoći da se stane u kraj tome.
Opasnija je raja iz kafane na Sedreniku ,kad se ponapijaju od kompletne Erceg Bosne

-
- Kontakt:
Gdje nam je drug Rigi, nije valjda on ovaj sto je cuvao krpe pa ga nidje nema.
Rigi druze javi se, ne mozes bjezat od stvarnosti citav zivot.
A bio je rigi zanimljiv sa onim upadicama i salama, zao mi je sto vise nije humoristican ... steta
Rigi druze javi se, ne mozes bjezat od stvarnosti citav zivot.
A bio je rigi zanimljiv sa onim upadicama i salama, zao mi je sto vise nije humoristican ... steta
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Čitam i ne vjerujem kakve se gluposti pišu po ovom, a vidim i po drugim forumima.
Isto se pričalo da će noćas gorit grad pa ne znam da je išta bilo.

Isto se pričalo da će noćas gorit grad pa ne znam da je išta bilo.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Naravno.ElimGarak je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:15Opšta banalizacija i ismijavanje ovog što se piše po HB forumu je možda i gora od samog tog pisanja. Nije smješno, jer se već godinama dešavaju loše stvari u gradu koje dolaze iz tog bazena i iz tog mindseta. Ismijavanje ovih stvari je znak nemoći da se stane u kraj tome.
Ovakvi forumi gdje se okuplja fasisticki olos koji potpiruje mrznju, a koja se kasnije reflektuje na ulici i u stvarnom zivotu - je davno trebalo ugasiti..
Postoji u policiji odsjek za cyber kriminal, koji za cas posla moze zatvoriti ovakve septicke jame poput HB foruma.
Ali nece, neko namjerno odrzava i njeguje ovu ljudsku kanalizaciju prepunu mrznje prema jednom narodu i ideje koje se tamo sire

Ruku u vatru niko od ovih sa HB foruma nije nikad otisao na Stari Most kamoli sta drugo.
Nekad davno sam usao i procitao samo par postova na temi Mostar i bilo mi jasno odmah o kakvoj se ekipi praznih glava tu radi.
To su momci bez dana radnog staza,zivotnog cilja i 12 zuba u glavi,razgovarati o njima je stvarno ispod svakog nivoa.
Ja sam se danas iz Bihaca cuo sa likom iz MO velikim Ultrasom i dobričinom covjekom i pitao ga sta i kako,normalni ljudi gledaju na svijet normlanim pogledom...
Nekad davno sam usao i procitao samo par postova na temi Mostar i bilo mi jasno odmah o kakvoj se ekipi praznih glava tu radi.
To su momci bez dana radnog staza,zivotnog cilja i 12 zuba u glavi,razgovarati o njima je stvarno ispod svakog nivoa.
Ja sam se danas iz Bihaca cuo sa likom iz MO velikim Ultrasom i dobričinom covjekom i pitao ga sta i kako,normalni ljudi gledaju na svijet normlanim pogledom...
Ne znam jeste li svjesni da je ugasenima sutra jubilej trebao biti i prilika da zasjene 40. rodjendan RA i 100. rodjendan Veleža. Kakvo svrsavanje po faci je odradjeno ovo je za enciklopedije.
19V22
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dokoljenko opet bomba.Surreal je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:16Da se vratimo standardnoj rubrici - Željovci.Naime, ta osoba je u intimnoj, homoseksualnoj vezi sa adminom ovog foruma. Da, dobro ste culi. Ne, ne karikiram i ne izmisljam. Nije sala. Radi se o ljubavnicima, obojica navijaju za Sarajevo, i opsjednuti su do mjere bolesti fudbalskim klubom Zeljeznicar. Zapamtite dobro ove informacije. Koliko god vam trenutno cudno zvucale, kad-tad cete vidjeti da su zaista istinite.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."