FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma dzaba to pišeš. Sad će uleti Pablo degenerik s tri profila, ubacit će se još dvojica, trojica degena trolat temu i si dobio s pisanjem nista.
A zbog cega toliko pravdas nesto? Rijetko o Zelji pises, dovoljno to govori, a u skroz drugoj si zemlji, kod tebe je istina samo ono sto zelis da cujes. Mozes li odgovoriti na pitanje zasto bas lutvi je zabranjeno da bude u klubu sinoc nakon skupstine?Virtu4l je napisao/la: ↑09 apr 2024, 12:08Ovdje se nikad nećemo složiti. Prvo, jer ne postoje strane, postoji samo "strana", dakle strana čijim je dolaskom Željo krenuo nizbrdo i do danas se nije oporavio, a sad ću pokušati elaborirati.Bersaga je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:03Lijepo je vidjeti opet Gredića tu. Morate smanjiti to, estagfirullah "obožavanje" pojedinaca, smiješno vas je gledati. Znamo svi koliko su dobro i loše uradili za klub i znamo kroz šta smo prošli i kroz šta prolazimo. Svako će protumačiti na svoj način, prije svega se odnosi na to ko je na čijoj strani. Tek kad dođu ljudi koji neće imati poveznice sa ovom dvojicom, tad ćemo moći očekivati nešto više.
1. Svi manje-više znamo kako su ljigavo ušli u klub. Preglasali su Gredića i otpustili Odovića, jer su znali da je Gredić čovjek od riječi da će sam otići. Zašto je otišao? Zato što je obećao Odoviću da će biti trener dok je on na čelu kluba. Odović je zabilježio nešto slabiji start sezone, jer smo bili sjajni u Evropi, ali njih nije zanimao Odović ni Željo, Odović je samo bio žrtva da se dokopaju pozicija.
2. Kad su krenule "podjele"? Onoga dana kad su shvatili da im treba kontrola nad forumima i društvenim mrežama, pa su izvšili "puč" da bi raju prebacili na forum koji kontrolišu u potpunosti. Na tim platformama se dobijao ban i za najbenigniju kritiku rukovodstvu kluba, kao i za najmanju pohvalu Amara Osima, je li tako? Jeste.
3. Sve ono što su finansijski uradili klubu, plaćamo i danas. Neko poslije njih je naslijedio preko 30 preplaćenih igrača, nisu ostavili niti jedan fening na računima, nisu platili bivšeg trenera, ostavili su dug za istok, a jedan od tih dugova nas je koštao Evrope. Plus što su otjerali Dogana koji je radio kakav-takav posao i nakon njihove "rekonstrukcije" omladinskog pogona imamo ovo što imamo danas. Ni od toga se nismo oporavili. Čisto da napomenem, u prvoj godini mandata su imali upliv preko 10 miliona maraka, kao nikad niko prije, a i poslije.
4. Ne bih išao u detalje vezano za Digislića jer dosta toga nije za forum, ali samo ću reći da je neko opstruirao njegov ulazak u klub jer je sve ove godine nakon odlaska Amara Osima i dalje imao većinu u skupštini i upravi.
5. Imali su i potpunu kontrolu nad Edisom Kovačevićem, što je rezultiralo tjeranjem investitora i javnim prozivanjem Amara Osima
6. Ta nazovimo je "strana" je izlobirala da Irma i Asima Osim ne dobiju pozivnicu na otkrivanje ploče Ivici Osimu. Ovo sam vjerovatno trebao staviti pod broj 1. jer to najbolje govori kakvi su to ljudi.
Mogao bih ja ovako nabrajati do broja 50., ali dovoljno je otići na njihove platforme i isčitati sve što se pisalo juče nakon što je objavljena vijest da se Gredić vraća u klub. To je slika i prilika te "strane". Odmah su napravili poveznicu sa Amarom Osimom (koji nije u priči), samo da bi i dalje nastavili sa svojom bolesno malicioznom pričom.
Dakle da ponovim, ne postoje strane, postoji samo STRANA koja ne da klubu da diše, koja laže, podmeće, izmišlja, blati i pljuje jednog od najvećih koje smo ikada imali. Sve to zbog jednog čovjeka, koji, siguran sam, to čak i nije tražio od njih, ali uvlačenje i dodvoravanje je dovelo do ovoga što imamo danas.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Pozdrav svima.
Novi sam ovdje, a racun sam napravio namjenski da iznesem u javnost neke stvari koje su nesumnjivo u interesu kluba, odnosno u interesu kluba je da se za njih sazna.
Onaj ko je upoznat sa psihologijom mase i vaznosti internet platformi u danasnje vrijeme itekako je svjestan kako se preko foruma poput upravo ovog mogu kreirati narativi, praviti PR i lansirati propagandne kampanje. U maloj drzavi poput BiH i u gradu poput Sarajeva, medju 10-ak hiljada navijaca, nesto sto se pise na forumu moze itekako imati utjecaja na stvarnost, pa i oblikovati je u velikoj mjeri.
Da ne duljim: poenta prica je da ne trebate i ne smijete uzimati zdravo za gotovo sto se pise na forumima, pogotovo na ovom i onom drugom forumu, a znate na koji mislim. Placenici i botovi i tamo i ovdje pisu u koordinaciji.
Ipak, od svih njih izdvaja se jedna osoba: Bizmark66, Hulahopka, Vojko, Laki, Sanjin Lego... desetine nickova je ta osoba promijenila tokom godina. Bude banovana pa se opet vrati na forum i zagadjuje javni prostor svojim bljuvotinama. Dugo je postojala teorija da se radi o mentalno oboljeloj individui, ali nove informacije su nedavno isplivale na povrsinu (ne bi me cudilo da ovaj post bude ekspresno izbrisan, zato vas molim napravite screenshotove i pohranite ga).
Naime, ta osoba je u intimnoj, homoseksualnoj vezi sa adminom ovog foruma. Da, dobro ste culi. Ne, ne karikiram i ne izmisljam. Nije sala. Radi se o ljubavnicima, obojica navijaju za Sarajevo, i opsjednuti su do mjere bolesti fudbalskim klubom Zeljeznicar. Zapamtite dobro ove informacije. Koliko god vam trenutno cudno zvucale, kad-tad cete vidjeti da su zaista istinite.
Sto se desavanja u klubu tice, ovaj trenutni odbor za hitnost tj. UO svakako obecava, prvenstveno jer su tu Gredic i Badzak. Sada se mozemo samo nadati da ce i skupstina konacno pokazati otvorenost prema investitorima. Ili ako ne ova, onda neka nova u blizoj buducnosti.
Novi sam ovdje, a racun sam napravio namjenski da iznesem u javnost neke stvari koje su nesumnjivo u interesu kluba, odnosno u interesu kluba je da se za njih sazna.
Onaj ko je upoznat sa psihologijom mase i vaznosti internet platformi u danasnje vrijeme itekako je svjestan kako se preko foruma poput upravo ovog mogu kreirati narativi, praviti PR i lansirati propagandne kampanje. U maloj drzavi poput BiH i u gradu poput Sarajeva, medju 10-ak hiljada navijaca, nesto sto se pise na forumu moze itekako imati utjecaja na stvarnost, pa i oblikovati je u velikoj mjeri.
Da ne duljim: poenta prica je da ne trebate i ne smijete uzimati zdravo za gotovo sto se pise na forumima, pogotovo na ovom i onom drugom forumu, a znate na koji mislim. Placenici i botovi i tamo i ovdje pisu u koordinaciji.
Ipak, od svih njih izdvaja se jedna osoba: Bizmark66, Hulahopka, Vojko, Laki, Sanjin Lego... desetine nickova je ta osoba promijenila tokom godina. Bude banovana pa se opet vrati na forum i zagadjuje javni prostor svojim bljuvotinama. Dugo je postojala teorija da se radi o mentalno oboljeloj individui, ali nove informacije su nedavno isplivale na povrsinu (ne bi me cudilo da ovaj post bude ekspresno izbrisan, zato vas molim napravite screenshotove i pohranite ga).
Naime, ta osoba je u intimnoj, homoseksualnoj vezi sa adminom ovog foruma. Da, dobro ste culi. Ne, ne karikiram i ne izmisljam. Nije sala. Radi se o ljubavnicima, obojica navijaju za Sarajevo, i opsjednuti su do mjere bolesti fudbalskim klubom Zeljeznicar. Zapamtite dobro ove informacije. Koliko god vam trenutno cudno zvucale, kad-tad cete vidjeti da su zaista istinite.
Sto se desavanja u klubu tice, ovaj trenutni odbor za hitnost tj. UO svakako obecava, prvenstveno jer su tu Gredic i Badzak. Sada se mozemo samo nadati da ce i skupstina konacno pokazati otvorenost prema investitorima. Ili ako ne ova, onda neka nova u blizoj buducnosti.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Kod mene je istina samo ono što je potkrijepljeno činjenicama, kao ovih 6 stavki iznad od kojih nijednu vi lobotomci ne možete demantovati.
Ja o Želji pišem tamo gdje treba da se piše i gdje se vode konstruktivne rasprave, odnosno gdje se velikani ovog kluba ne nazivaju psećim imenima i slično.
Koliko ste smiješni, najbolje govori činjenica da evo dva dana pišete o nekoj zabrani nekome, nešto što niko, ali niko nije spomenuo sinoć.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zubanovic od prve na derbiju
Vjerujem da @semper može potvrditi
Vjerujem da @semper može potvrditi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znamo da je posegao jer je Amar u pitanju, za sve ostale je u gace posezao i cesao se po guziciPredatod je napisao/la: ↑09 apr 2024, 07:32Nije mogao Senad, morao do banke da digne pare da se AMARU OSIMU ISPLATI KAMATA.bhsport je napisao/la: ↑09 apr 2024, 07:18Zato i kazem sutra, udarni termin, poslije dnevnika. Jedan od najvećih krivaca za tjeranje Diglišića, grobar kluba.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:47
Trebao je večeras, nije ga mogao Hadžić ubaciti u program, kasno bilo, ne bi bilo gledanosti.
Sta Osim donese za zadnji mandat? Dugovanje od 2.5 miliona i 6 poraza u nizu. Jedini dug koji imamo je u njegovom mandati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A ti znas jer si ih snimao HAHAHAHAHHAHAHAHAH ovo bolje nego one erotske knjige (homici i kompici sa podforuma) i u sazetku knjige ovo tvoje sto si pisaoupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:14Pozdrav svima.
-
- Kontakt:
Raja ima li neko da ima desetogodišnju ulaznicu ili da zna nekog sa desetogodišnjom a da mu ne treba,za nas koji dolazimo iz drugih gradovaa??
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Dobro, mozes li mi odgovoriti onda na pitanje da li smatras da Amar Osim nikako, ni slucajno nije uradio barem jednu losu stvar za Zeljeznicar?Virtu4l je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:21Kod mene je istina samo ono što je potkrijepljeno činjenicama, kao ovih 6 stavki iznad od kojih nijednu vi lobotomci ne možete demantovati.
Ja o Želji pišem tamo gdje treba da se piše i gdje se vode konstruktivne rasprave, odnosno gdje se velikani ovog kluba ne nazivaju psećim imenima i slično.
Koliko ste smiješni, najbolje govori činjenica da evo dva dana pišete o nekoj zabrani nekome, nešto što niko, ali niko nije spomenuo sinoć.
Fk Željezničar.
Ako treba kupiti karte, a imas mozda clansku javi se, nije frka skontat cemo nesto.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:36Raja ima li neko da ima desetogodišnju ulaznicu ili da zna nekog sa desetogodišnjom a da mu ne treba,za nas koji dolazimo iz drugih gradovaa??
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Imam člansku,pa mozemo se ćuti privatno ako nije problemPablo11 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:57Ako treba kupiti karte, a imas mozda clansku javi se, nije frka skontat cemo nesto.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:36Raja ima li neko da ima desetogodišnju ulaznicu ili da zna nekog sa desetogodišnjom a da mu ne treba,za nas koji dolazimo iz drugih gradovaa??
-
- Kontakt:
Jel ovo da nam najave prodaju pomocnog i ove dodatne zgradurine iza istoka

Pročepit će negdje.
Ne možemo normalan plan za investitora napravit, moramo crtati nesto vazda ko da Blok 7 pravimo 

-
- Kontakt:
Ovo oko stadiona definitivno i jeste necija namjera. Ne pusta se ovo tek onako. Ove zgrade bi nikle u roku 3-4 godine, a i stadion mozda bude ovakav za nekih pedesetak godina.
Pročepit će negdje.
da je neko stvarno htio to bi se odavno desilo
meni je sve to zamajavanje. treba ostati u ligi i preživjeti, a sve preko toga su trenutno pusti snovi
meni je sve to zamajavanje. treba ostati u ligi i preživjeti, a sve preko toga su trenutno pusti snovi
-
- Kontakt:
Sta si ti toliko navalio na pabla, normala lik
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

https://media.fkzeljeznicar.ba/2024/04/ ... ar_ENG.pdf
De irfo ne zezaj neko je napokon na papir bacio sve kako treba i napravio ozbiljnu prezentaciju sta i koliko bi neki investitor morao uložiti i koliki bi mu bio povrat investicije
-
- Kontakt:
Znaci cirkus sa crtezima i maketama se nastavlja
To ni Warren Buffett ne može znati a ne naši genijalci koliki će biti povrat investicije. Mogu i ja svašta napravit i staviti brojke neke a kako sam do njih došo....TefalTava je napisao/la: ↑09 apr 2024, 16:35
https://media.fkzeljeznicar.ba/2024/04/ ... ar_ENG.pdf
De irfo ne zezaj neko je napokon na papir bacio sve kako treba i napravio ozbiljnu prezentaciju sta i koliko bi neki investitor morao uložiti i koliki bi mu bio povrat investicije
Ko će doći i uloziti 90 miliona eura i još da nije sve njegovo 1/1, takva budala ne postoji.
Mi opet po starom planu, vi dajte pare a mi ćemo ostalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.