Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Imam neki osjećaj da će ovo HB smeće uskoro osjetiti nepredviđene tehničke poteškoće.. red je da se solidarišu sa grupom.
The saddest thing in life is wasted talent.
Slazem se, prijetnje treba ozbiljno shvatiti i biti spreman na sve. Ne moze te zmija dva puta ujesti iz iste rupe.ElimGarak je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:15Opšta banalizacija i ismijavanje ovog što se piše po HB forumu je možda i gora od samog tog pisanja. Nije smješno, jer se već godinama dešavaju loše stvari u gradu koje dolaze iz tog bazena i iz tog mindseta. Ismijavanje ovih stvari je znak nemoći da se stane u kraj tome.
Hajde,Francuska sobarice,ti si gori od HB-ovaca. Pisu ovako otkako je internet foruma,od pocetka 2000-ih To je normalno u demokratskoj zemlji. Neka se izrazavaju slobodno i nesputano. Benigni su,pa cak i zabavni.ElimGarak je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:15Opšta banalizacija i ismijavanje ovog što se piše po HB forumu je možda i gora od samog tog pisanja. Nije smješno, jer se već godinama dešavaju loše stvari u gradu koje dolaze iz tog bazena i iz tog mindseta. Ismijavanje ovih stvari je znak nemoći da se stane u kraj tome.
Opasnija je raja iz kafane na Sedreniku ,kad se ponapijaju od kompletne Erceg Bosne
-
opalaopala
- Kontakt:
Gdje nam je drug Rigi, nije valjda on ovaj sto je cuvao krpe pa ga nidje nema.
Rigi druze javi se, ne mozes bjezat od stvarnosti citav zivot.
A bio je rigi zanimljiv sa onim upadicama i salama, zao mi je sto vise nije humoristican ... steta
Rigi druze javi se, ne mozes bjezat od stvarnosti citav zivot.
A bio je rigi zanimljiv sa onim upadicama i salama, zao mi je sto vise nije humoristican ... steta
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Čitam i ne vjerujem kakve se gluposti pišu po ovom, a vidim i po drugim forumima.
Isto se pričalo da će noćas gorit grad pa ne znam da je išta bilo.
Isto se pričalo da će noćas gorit grad pa ne znam da je išta bilo.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Naravno.ElimGarak je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:15Opšta banalizacija i ismijavanje ovog što se piše po HB forumu je možda i gora od samog tog pisanja. Nije smješno, jer se već godinama dešavaju loše stvari u gradu koje dolaze iz tog bazena i iz tog mindseta. Ismijavanje ovih stvari je znak nemoći da se stane u kraj tome.
Ovakvi forumi gdje se okuplja fasisticki olos koji potpiruje mrznju, a koja se kasnije reflektuje na ulici i u stvarnom zivotu - je davno trebalo ugasiti..
Postoji u policiji odsjek za cyber kriminal, koji za cas posla moze zatvoriti ovakve septicke jame poput HB foruma.
Ali nece, neko namjerno odrzava i njeguje ovu ljudsku kanalizaciju prepunu mrznje prema jednom narodu i ideje koje se tamo sire
Ruku u vatru niko od ovih sa HB foruma nije nikad otisao na Stari Most kamoli sta drugo.
Nekad davno sam usao i procitao samo par postova na temi Mostar i bilo mi jasno odmah o kakvoj se ekipi praznih glava tu radi.
To su momci bez dana radnog staza,zivotnog cilja i 12 zuba u glavi,razgovarati o njima je stvarno ispod svakog nivoa.
Ja sam se danas iz Bihaca cuo sa likom iz MO velikim Ultrasom i dobričinom covjekom i pitao ga sta i kako,normalni ljudi gledaju na svijet normlanim pogledom...
Nekad davno sam usao i procitao samo par postova na temi Mostar i bilo mi jasno odmah o kakvoj se ekipi praznih glava tu radi.
To su momci bez dana radnog staza,zivotnog cilja i 12 zuba u glavi,razgovarati o njima je stvarno ispod svakog nivoa.
Ja sam se danas iz Bihaca cuo sa likom iz MO velikim Ultrasom i dobričinom covjekom i pitao ga sta i kako,normalni ljudi gledaju na svijet normlanim pogledom...
Ne znam jeste li svjesni da je ugasenima sutra jubilej trebao biti i prilika da zasjene 40. rodjendan RA i 100. rodjendan Veleža. Kakvo svrsavanje po faci je odradjeno ovo je za enciklopedije.
19V22
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dokoljenko opet bomba.Surreal je napisao/la: ↑09 apr 2024, 15:16Da se vratimo standardnoj rubrici - Željovci.Naime, ta osoba je u intimnoj, homoseksualnoj vezi sa adminom ovog foruma. Da, dobro ste culi. Ne, ne karikiram i ne izmisljam. Nije sala. Radi se o ljubavnicima, obojica navijaju za Sarajevo, i opsjednuti su do mjere bolesti fudbalskim klubom Zeljeznicar. Zapamtite dobro ove informacije. Koliko god vam trenutno cudno zvucale, kad-tad cete vidjeti da su zaista istinite.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Hoce li biti pirotehnike jeftino, grehota da se baci. pitam za jarana
Ovo nije za ismijavanje, ovo zaista misle i sutra su spremni ponovo otvarati logore i rusiti Stari most i dzamije..
Ovo najvece ponizenje u historiji neke navijačke grupe i to njihove "plemićke" je samo pokazalo pravo lice te ustaske manjine u Bosni i Hercegovini.
Red Army cisto navijacka akcije bez mrlje, iz ruku protivničkog navijaca skinuta cijela ograda. Cisto kao suza.
Ovo najvece ponizenje u historiji neke navijačke grupe i to njihove "plemićke" je samo pokazalo pravo lice te ustaske manjine u Bosni i Hercegovini.
Red Army cisto navijacka akcije bez mrlje, iz ruku protivničkog navijaca skinuta cijela ograda. Cisto kao suza.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
"Kako će Ultras znati tko je tko? Tražimo osobnu molera? "
"Poenta je ne zapošljavaj muslimana kao molera."
"A mi kažemo: Vratite transparente i prekid vatre ide na snagu "
Jel vidite sad vi iz RA šta ste uradili?
Sjebali ste posao molerima islamske vjeroispovjesti i poremetili burzu rada općenito.
"Poenta je ne zapošljavaj muslimana kao molera."
"A mi kažemo: Vratite transparente i prekid vatre ide na snagu "
Jel vidite sad vi iz RA šta ste uradili?
Sjebali ste posao molerima islamske vjeroispovjesti i poremetili burzu rada općenito.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
U kao Ugaseni i sliku Ultrasa. Cemu? Zasto? Kako onda da ga neko shvati ozbiljno kad bude pricao o problemima a da ga ne etiketira kao mrzitelja svega "hrvatskog", sto ocito jeste iako sam ja iskreno mislio da propagira moralne vrijednosti. Nije njegovo da ovo komentarise, al nimalo.Kulesza je napisao/la: ↑09 apr 2024, 14:33Šta je objavio? On je svakako jedan lažov kome sve živo smeta, i onda nađe obraz prigovarati nekome drugomkillafrommanilla je napisao/la: ↑09 apr 2024, 14:19ali ono u cemu bih se slozio s vama je da je Sanel Kajan zreo za degeneka nakon one objave o ovom incidentu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A ko je Sanel Kajan nikad cuo za njeg
Tutaa postroji tu i formiraj svoju podgrupu tutankamon
Tutaa postroji tu i formiraj svoju podgrupu tutankamon
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 apr 2024, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ma novinar, tj. sad je politicar Nodi moj, tacnije parlamentarac. Dobar je Sanel, ne suti ni na sta i iznosi neke stvari konkretno na vidjelo s tim da je bespotrebno prokomentarisao ovo- ipak je ovo cisto navijacki odradjeno, a on sa RA nema dodirnih tacaka.
19V22
Nije ni čudo sto su bili zabranjeni prije 92. , uzasna ideologija
Aa to onaj s cvikama
Sta ima on s tim i sta ima on da komentarise
Kakav je to novinar koji podrzava navijacke sukobe haha
Ne dajte da vas zloupotrebe u politicke svrhe jedva cekaju vjerujte
Sta ima on s tim i sta ima on da komentarise
Kakav je to novinar koji podrzava navijacke sukobe haha
Ne dajte da vas zloupotrebe u politicke svrhe jedva cekaju vjerujte
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 apr 2024, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trebali slavit 30 godina sad ce im ljudi na babine dolazit. 
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Nek se nesto desava malo se bh scena uspavala
Definitivno najzanimljivai i najjaca scena u regiji
Da hoce posjete porasti i ovi iz rs da pocnu favorizirati lokalne klubove bilo bi jos zanimljivije
Pa i susjedi da manje gledaju Dinamo i Hajduk vise Zrinjski,Posusje,Siroki, Gosk..
Definitivno najzanimljivai i najjaca scena u regiji
Da hoce posjete porasti i ovi iz rs da pocnu favorizirati lokalne klubove bilo bi jos zanimljivije
Pa i susjedi da manje gledaju Dinamo i Hajduk vise Zrinjski,Posusje,Siroki, Gosk..
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 apr 2024, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 30 gostiju.