Moderator/ica: GracanicaAA
Prvo se saget Davudovim potomcima i progutati ejakulat do zadnje kapisimonknows je napisao/la: ↑08 apr 2024, 18:28Može Sloboda ostati u ligi 10, ako se bude djelovalo na vrijeme i ako se skupilo imalo iskustva. Vrijeme će pokazati koliko smo i da li smo bilo šta naučili.
Kad bi spojili FBiH i RS i napravili drugu ligu, 12 klubova... Kako bi to brutalna liga bila
Pa tako bi trebalo odraditi, onda pola ovih klubova i sela neka se ugasi jer ne bi mogli financirati to, a imali bi puno jace klubove, i sigurno puno vise uspjeha.VivaLaStella je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:12Kad bi spojili FBiH i RS i napravili drugu ligu, 12 klubova... Kako bi to brutalna liga bila
Kada znas da 70 ulaznica nije ni 5% kapaciteta, de mi reci koliko prima njihov stadion? Vazda nesto lupetas a veze o zivotu nemas, ne moras na svakom pdf-u u vezi svega pisati...
TzBulevar87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:58Kada znas da 70 ulaznica nije ni 5% kapaciteta, de mi reci koliko prima njihov stadion? Vazda nesto lupetas a veze o zivotu nemas, ne moras na svakom pdf-u u vezi svega pisati...
Ako ti smeta sto pisem, ne znam koji qrc citas i odgovaras. A posto ne znas kapacitet, 2000 im prima sa montaznom tribinom, izracunaj koliko je 5% od 2000.TzBulevar87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:58Kada znas da 70 ulaznica nije ni 5% kapaciteta, de mi reci koliko prima njihov stadion? Vazda nesto lupetas a veze o zivotu nemas, ne moras na svakom pdf-u u vezi svega pisati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.