Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mislim da su HZ jos uvijek broj dva, bez obzira na blamaze sa CF i sagom oko Ajle i Mirvaha. Problem RA je sto ga blajve HZ, to ih automatski stavlja u podredjen polozaj. Opet, kako rekoh, ocekujem da prestignu HZ kroz koju godinu.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
20 godina ni na mapi i par godina i eto to se pika...Tempero je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:37broj 3?upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:30Robijasi nisu ozbiljna grupa, nikad to nisu bili, i ne znam zasto su sebi umislili da imaju pravo ucestvovati u ovim diskusijama. S druge strane, RA je odradila fantasticnu, istorijsku akciju i moze se vec komotno reci da su broj 3. Ako ovako nastave bice za koju godinu odmah iza Manijaka i drugi najjaci u drzavi, sto je za svako postovanje.
Poslije TM dolazi RA sigurno gledajuci zadnjih nekoliko godina.
Kakvi ovde pajseri pisu
-
- Kontakt:
posto im je sutra trebao biti 30ti rodjendan, samo me zanima da li se treba cestitat ? pitam za prijatelja
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Oprostismo se i od Ramazana i od ultrasa unutar 24h. Jedno će se vratiti dogodine, drugo je zauvijek umrlo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Red Army broj jedan, bez dileme. Iza njih su Hz i Tm.
RA takodjer ide s nama na utakmice repke redovno
Manijaci i RA su obisli Atinu i Pirej zajedno
Bio sam i ja kad smo se slikaki ispred Olimpijakosovog stadiona
Toliko se pricalo o tim ozloglasenim grckim huliganima a bjezali su nam na njihovim terenu
Horde su historijski ispred ali RA je broj 2 evo vec 3,4 godine
Manijaci i RA su obisli Atinu i Pirej zajedno
Bio sam i ja kad smo se slikaki ispred Olimpijakosovog stadiona
Toliko se pricalo o tim ozloglasenim grckim huliganima a bjezali su nam na njihovim terenu
Horde su historijski ispred ali RA je broj 2 evo vec 3,4 godine
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 apr 2024, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Bolje ga blajviti nama nego prekodrinskim neosunecenim lojavcima.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:43Mislim da su HZ jos uvijek broj dva, bez obzira na blamaze sa CF i sagom oko Ajle i Mirvaha. Problem RA je sto ga blajve HZ, to ih automatski stavlja u podredjen polozaj. Opet, kako rekoh, ocekujem da prestignu HZ kroz koju godinu.
Dolaze li braca opet na derbi?
Napisao sam gledajuci zadnjih nekoliko godina.Istinasamo123 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:4320 godina ni na mapi i par godina i eto to se pika...Tempero je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:37broj 3?upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:30Robijasi nisu ozbiljna grupa, nikad to nisu bili, i ne znam zasto su sebi umislili da imaju pravo ucestvovati u ovim diskusijama. S druge strane, RA je odradila fantasticnu, istorijsku akciju i moze se vec komotno reci da su broj 3. Ako ovako nastave bice za koju godinu odmah iza Manijaka i drugi najjaci u drzavi, sto je za svako postovanje.
Poslije TM dolazi RA sigurno gledajuci zadnjih nekoliko godina.
Kakvi ovde pajseri pisu
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hajde malo realnosti Manijaci i Horde će uvijek biti 1 i 2 u državi, imaju najveću brojnost i najveće kopove i organizaciju., RA je sigurno broj 3 na sceni sada i svaka čast što ste ove ustaše ugasili, prejaka akcija nema priče.
S druge strane ove ustaše izledali su kao ozbiljna grupica a ispadoše najveći šabani, grob te yebo jednom liku dati da sam nosi 9 krpa bez pratnje ikakve je van svake pameti. Neće se ugasiti niti priznati, vazda će biti izgovora 26 hiljada na jednog u haustoru bla bla bla., ali su potopljeni samo tako za sva vremena. U gradu gdje je i policija protiv bošnjačkog naroda kapa do poda RA
S druge strane ove ustaše izledali su kao ozbiljna grupica a ispadoše najveći šabani, grob te yebo jednom liku dati da sam nosi 9 krpa bez pratnje ikakve je van svake pameti. Neće se ugasiti niti priznati, vazda će biti izgovora 26 hiljada na jednog u haustoru bla bla bla., ali su potopljeni samo tako za sva vremena. U gradu gdje je i policija protiv bošnjačkog naroda kapa do poda RA

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Zemunci su od sutra tu, partijaju zajedno do vikenda a onda prisni spektakl dvije bratske servske grupeIstinasamo123 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:46Bolje ga blajviti nama nego prekodrinskim neosunecenim lojavcima.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:43Mislim da su HZ jos uvijek broj dva, bez obzira na blamaze sa CF i sagom oko Ajle i Mirvaha. Problem RA je sto ga blajve HZ, to ih automatski stavlja u podredjen polozaj. Opet, kako rekoh, ocekujem da prestignu HZ kroz koju godinu.
Dolaze li braca opet na derbi?
NEMA NAZAD
Ima neki razlog stoo je jedan lik nosio tolike krpe
Ili su isli neofirno ili su se osjecali iz nekog razloga nedirljivo
Nikad u zivotu, dusman mi je ko god podrzava ta druzenja
Da se razumijemo i vase vodje se druze s onim likom ma videu
Cak se i zovu prije belaja tako da nemoj nas sve u isti kos stavljati zbog dva lika
Ili su isli neofirno ili su se osjecali iz nekog razloga nedirljivo
Nikad u zivotu, dusman mi je ko god podrzava ta druzenja
Da se razumijemo i vase vodje se druze s onim likom ma videu
Cak se i zovu prije belaja tako da nemoj nas sve u isti kos stavljati zbog dva lika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 apr 2024, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
E cuj nekadasnjoj navijackoj skupini "ultras Mostar" dolaze braca iz rvacke sutra na proslavu ndh, a usput da im probaju pomoc osvetit se RA zbog njihovog gasenja

-
- Kontakt:
Zahvaljujuci jucerasnjom akcijom u zadnjih par godina onda broj jedan.Tempero je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:46Napisao sam gledajuci zadnjih nekoliko godina.Istinasamo123 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:4320 godina ni na mapi i par godina i eto to se pika...
Kakvi ovde pajseri pisu
Ugasena je ozbiljna grupa.
A ove komsije hajde sto uvode trend poslije cakijanja i palijanje Beogradske fore loze se na to godinama nista nisu ozbiljno uradili niti ce oni ikada ikoga ugasiti
A njihove sunovrate posrtanja i djeljenje da ne pominjemo sa smrtnim ishodima.
Evo imaju i novi trend druzenje sa cetnicima.
Osim par ulicinih pobjeda nista konkretno u red army smislu nisu ni pokusali a ne uradili.
Jbt škripari ispadose ozbiljna grupa za nekadasnje ultrase. Golemo koliko su zapravo bili smijesna grupa, a nisu tako izgledali.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:48Hajde malo realnosti Manijaci i Horde će uvijek biti 1 i 2 u državi, imaju najveću brojnost i najveće kopove i organizaciju., RA je sigurno broj 3 na sceni sada i svaka čast što ste ove ustaše ugasili, prejaka akcija nema priče.
S druge strane ove ustaše izledali su kao ozbiljna grupica a ispadoše najveći šabani, grob te yebo jednom liku dati da sam nosi 9 krpa bez pratnje ikakve je van svake pameti. Neće se ugasiti niti priznati, vazda će biti izgovora 26 hiljada na jednog u haustoru bla bla bla., ali su potopljeni samo tako za sva vremena. U gradu gdje je i policija protiv bošnjačkog naroda kapa do poda RA![]()
-
- Kontakt:
Provaljujes se, lupas, nerealan siupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:43Mislim da su HZ jos uvijek broj dva, bez obzira na blamaze sa CF i sagom oko Ajle i Mirvaha. Problem RA je sto ga blajve HZ, to ih automatski stavlja u podredjen polozaj. Opet, kako rekoh, ocekujem da prestignu HZ kroz koju godinu.
Ne znam valjda se na sahranama i kod njih saucesce izrazi, a ne cestita. Ako sazna neko nek javi.opalaopala je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:44posto im je sutra trebao biti 30ti rodjendan, samo me zanima da li se treba cestitat ? pitam za prijatelja
19V22
-
- Kontakt:
Jel istina to ? zar ce se jos vise brukati
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Jesu se digli RA ko da su 50 ljudi raznjeli i uzeli transove. Malo smirite strasti. Veci kiks ultrasa sto su momka pustili samog. Vjerovatno ga prate do zgrade a moleri cekali u haustoru. I ostali iz auta.
Nije kraj svijeta. Fino upratite i vi indijance i razbucati panda cujemo drugu strsnu price. Kad vidi kop Ra na goatujucim nije da ne mogu biti zicer. Bice kuo tekmi srijedom, bice losih sezona..bude prilike..ne treba se sladiti.
Kako nase hrabre horde na autoputu pelroduze kilometar sa busevima pa stanu hahahahaha
Nije kraj svijeta. Fino upratite i vi indijance i razbucati panda cujemo drugu strsnu price. Kad vidi kop Ra na goatujucim nije da ne mogu biti zicer. Bice kuo tekmi srijedom, bice losih sezona..bude prilike..ne treba se sladiti.
Kako nase hrabre horde na autoputu pelroduze kilometar sa busevima pa stanu hahahahaha
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 apr 2024, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, gh0stHZ, Giuseppe1, Suki46 i 57 gostiju.