Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Champions League 2023/24
Znalo se da ce bit x. Na Etihadu ce ih City satrat svakako.
-
- Kontakt:
Uvijek cete biti Londonska prcija. Kakav bre penal zakacio sam za Nojerovu nogu. Nikad gori Bayern nikad bolja Prcija i opet Prcija ostaje Prcijaaaa
-
- Kontakt:
prvi čin ovih blokbastera je završen, za osam dana je drugi
zar i ti sine Ivane!?
- AshburtonG
- Kontakt:
Realno je Saka inicirao kontakt. Nidje veze da se svira ovo kao penal. Moze Borcu mozda u BL. Saki treba yebat mater za nedostatak inteligencije. Kostat ce nas ovo glupiranje polufinala.
- feniksptica
- Kontakt:
U 60 se poceli valjat...
Nije penal Neuer mrdno nije
Nije penal Neuer mrdno nije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kakva konstrukcija. Jesi sam to smislio? Svaka čast.thomashasler je napisao/la: ↑09 apr 2024, 22:57Uvijek cete biti Londonska prcija. Kakav bre penal zakacio sam za Nojerovu nogu. Nikad gori Bayern nikad bolja Prcija i opet Prcija ostaje Prcijaaaa
Kakav penal šta vam je. Jedino žuti Saki za ovo divljanje na kraju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
saka se usro velikog MANUELA pa nije imao muda sutati.. tresu se gace jos crncugi od kontakta
Dosta, ovo je Arsenalu svakako velik uspjeh, pa oni su jedva Porto izbacili...
Sudiji svaka cast za penal, Saka se bacio na Neuera realno, Neuer se ukopao.
Sudiji svaka cast za penal, Saka se bacio na Neuera realno, Neuer se ukopao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nikad mi neće bit jasno zašto ovo napadači rade, e moj Saka...
hahahahaha za sta traze penal
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Saka je isao da iznudi penal, ispravna odluka sudije.
Nije nista gotovo u ove dvije utakmice jos. Ne znam jedino koliki je hendikep za Real neigranje Tchuamenia u uzvratu, plus ako Walker bude spreman imati ce City prednost.
Arsenal isto tako, morati ce igrati zatvorenije nego veceras gdje su usli sa postavkom zadnje linije na 40 metara bespotrebno.
Nije nista gotovo u ove dvije utakmice jos. Ne znam jedino koliki je hendikep za Real neigranje Tchuamenia u uzvratu, plus ako Walker bude spreman imati ce City prednost.
Arsenal isto tako, morati ce igrati zatvorenije nego veceras gdje su usli sa postavkom zadnje linije na 40 metara bespotrebno.
Rođen s tobom da budem
Sad tek vidim ovo bacanje Sake
kakav debil, imao gol u nogama

kakav debil, imao gol u nogama
-
- Kontakt:
Usro se pred golom isto ko White u prvom. Ovo je trebalo danas rijesiti 3-0 protiv inferiorne ekipe. Mada mislim da prolaze svakako. Bayern je talasika.AshburtonG je napisao/la: ↑09 apr 2024, 22:58Realno je Saka inicirao kontakt. Nidje veze da se svira ovo kao penal. Moze Borcu mozda u BL. Saki treba yebat mater za nedostatak inteligencije. Kostat ce nas ovo glupiranje polufinala.
Kao što sam očekivao nismo izgubili, nije sadašnji Bajern taj nivo da nas toliko iskontrira. U revanšu dat im loptu ko i Cityu i igrat na kontre pa šta Bog da.
Bayern na momente ko Radnik iz Hadzica na Bilinom, svaki kontakt ljudi leže po pola minute. Penal teško ocijeniti na skroz s obzirom da nije prikazano iz više uglova ali po onom što se vidjelo djeluje da je Saka inicirao kontakt.
Bayern na momente ko Radnik iz Hadzica na Bilinom, svaki kontakt ljudi leže po pola minute. Penal teško ocijeniti na skroz s obzirom da nije prikazano iz više uglova ali po onom što se vidjelo djeluje da je Saka inicirao kontakt.
Zadnja izmjena: chily-rz, dana/u 09 apr 2024, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
KAKVA JE INSTITUCIJA MANU.. OVAKVI KO SAKA CE SE UVIJEK BOJATI NAJBOLJEG GOLMANA IKAD
3-0 u revansu i to u prvom poluvremenu
3-0 u revansu i to u prvom poluvremenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.