Ima je i bayern 4

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ima je i bayern 4
A penal za Argentinu protiv Hrvatske? Livakovic se ukopao i na njega naletio Alvarez, pokazano na penal prije nego je ovaj pao.
Sane je isao 1 na 1 skoro, umjesto suta odabrao neki sugav dribling.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:06Dobro stativa Comana, eto jedan, ali gdje drugi iskopa jadan ne bio niste centra prešli tri puta????
Zar ti trebam 2 godine poslije objašnjavat da je to Svjetsko prvenstvo namješteno?CROtorious je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:09A penal za Argentinu protiv Hrvatske? Livakovic se ukopao i na njega naletio Alvarez, pokazano na penal prije nego je ovaj pao.
On je gledao neku drugu utakmicu.harden je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:09Sane je isao 1 na 1 skoro, umjesto suta odabrao neki sugav dribling.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:06Dobro stativa Comana, eto jedan, ali gdje drugi iskopa jadan ne bio niste centra prešli tri puta????
Šta kmečiš krme?thomashasler je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:11Prcija znam da boli. Nikad gori Bayern necete proci. Kme kme
Mrzim sto igraci ovo rade, bilo je hrpa ovakvih slucajeva. Imas gol i ides da iniciras penal, ne bih ti ga ja svirao nikad. Zabio se u Neuera kreten.
Sad kakav sam vjernik, sad kakvi su mi postovi. De odluci se sta hoces reci. I Bogati jel to kopas po postovima
De Bogati i dan danas imam traume od Henrya i njegovih promasaja u finalu LP iz bas ovakvih pozicija.coelho41 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:17Prije 20 godina, napadači i krila poput: Henrya, Shevchenka, Effenberga, Ronalda, Ibrahimovića, Figa, Raula, Owena ne znam više koga da nabrojim SVI BI IŠLI DA ZABIJU GOLČINU U 95. MINUTI, danas je sigurica ić na penal i to je priča kako je stradao fudbal, uvijek se ide na siguricu umjesto na individualnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.