FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

James1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la James1987 » 09 apr 2024, 22:38

Pa niko ne moze izbaciti Julardziju iz prvih 11 jer je za ove sve na klupi Iniesta budimo realni mozda ga ne ide u ove zadnje utakmice ali se kod njega cjeni trka i borbenost
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 apr 2024, 23:43

slika

koliko je samo puta brat bio povezivan sa nama, fali :mrgreen:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 09 apr 2024, 23:50

Surreal je napisao/la:
09 apr 2024, 23:43
slika

Kad je na story objavio odbrojavanje ponadali se da će doći a on otvorio autopraonu, čak i Musa se bio upecao :urnebes:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 09 apr 2024, 23:54

Pantelija je napisao/la:
09 apr 2024, 21:27
BegovicRamiz je napisao/la:
09 apr 2024, 18:36
Pantelija je napisao/la:
09 apr 2024, 16:25

stari mu je policajac, veci za glavu od Nidala :mrgreen:
Panto jel jos kod nas mislim da mu je dobar rodjak i generacija su
Hadziahmetovic il Hadziomerovic tako nesto
ofanzivni vezni je bio u pionirima
koliko sam upratio nije potpisao nikakav ugovor ako je jos kod nas ikako
koje je godiste
2006.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 apr 2024, 00:24

09 apr 2024, 23:54
Pantelija je napisao/la:
09 apr 2024, 21:27
09 apr 2024, 18:36

Panto jel jos kod nas mislim da mu je dobar rodjak i generacija su
Hadziahmetovic il Hadziomerovic tako nesto
ofanzivni vezni je bio u pionirima
koliko sam upratio nije potpisao nikakav ugovor ako je jos kod nas ikako
koje je godiste
2006.
ne, jedino ako nije u ffederalnoj sa u18
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

endeende
Kontakt:

Post Postao/la endeende » 10 apr 2024, 00:46

Amcho1 je napisao/la:
09 apr 2024, 22:04
moreno123 je napisao/la:
09 apr 2024, 21:59
TurkishAirlines je napisao/la:
09 apr 2024, 13:46
Julardjija u 90+ minuti je puno opasniji po nas gol nego po protivnicki.

Paniku koju on unese i to njegovo izbijanje lopti je vanserijski talenat, ako hoces da budes nefudbaler.
Da, veze on sa fudbalom nema a iskren da budem mislio sam na pocetku sezone da ce moci biti nesto od njega. 0 kreativnosti za veznog igraca, igra prvom do sebe najcesce.. Puno zuji a ne daje meda.
Umjesto da dižete moral igračima pred derbi, vi ih po forumima prozivate i ubijate im želju i motiv. Da je iko od vas znao procijeniti igrača u životu ne bi vam vrhunac bio piskaranje po forumima. :thumbdown:
E ti nam reci ubleho jedna sta mi da radimo
14 godina idem na utakmice nikad vise para nismo imali svakoj ublehi dajemo po 15 hiljada platu i da im mi preko foruma ubijamo zelju i motiv za 15 hiljada moras biti profesionalac a ne indijanac smlata sjena koja se vuce po terenu
Nama vrhunac pisat po forumu pa zbog takvih kao sto si ti mi bas uzimamo titule jednom u sedam godina
Idi navijaj za mitomane onu saku jada s golubarnika gluposti valjas ovde

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 apr 2024, 01:34

Amcho1 je napisao/la:
moreno123 je napisao/la:

Paniku koju on unese i to njegovo izbijanje lopti je vanserijski talenat, ako hoces da budes nefudbaler.
Da, veze on sa fudbalom nema a iskren da budem mislio sam na pocetku sezone da ce moci biti nesto od njega. 0 kreativnosti za veznog igraca, igra prvom do sebe najcesce.. Puno zuji a ne daje meda.
Umjesto da dižete moral igračima pred derbi, vi ih po forumima prozivate i ubijate im želju i motiv. Da je iko od vas znao procijeniti igrača u životu ne bi vam vrhunac bio piskaranje po forumima. :thumbdown:
Pa sta treba nazor da o nekome hvalospjeve sastavljamo i pravimo se da je dobar kad nije.Necemo bit mitomani ljudi.Podrska nije upitna i podrska ce uvijek biti ma kakvi god bili nasi su i za vrijeme dok su tu predstavljaju nas klub.Ali treba realnost pogledati u oci.
Nije stvar Julardzije,ako gledamo borbenost on je u ovoj jako borbenoj ekipi top 5 ali meni i mnogima se jednostavno ne svidja igracki i ovo sto pruza nije dovoljno za nesto vise od 4.mjesta.Meni to mjesto nije ni blizu zadovoljavajuce.Bio je odlican prve 2-3 utakmice onda se skroz pogubio.Niko sretniji od mene nece biti da on proigra ali ovo sto pruza je jako tanko.Mozda je do pozicije ko zna,do stila igre ili sta vec.Mozda ga probati sa klupe jer do sada ili krene u prvi 11 ili ne ulazi nikako.Ima odlicna pluca i moze trcati pa mozda sa klupe moze donijeti tu prevagu na sredini kad treba ali kad krene u prvi 11 mi smo u smislu kreacije odma sa igracem manje.Doveden je iskljucivo radi zelje trenera jer je eto radio s njima inace se nikad u ovaj klub ne bi doveo.

Opleo sam jedno vrijeme po Hamzi i Kyeremehu pa me demantovase :mrgreen: Cak i Soldo se popravio pa nek me i Edin i jos neki demantuju slobodno.Ima igraca za koje smatram da definitivno nisu za Sarajeva a to su Anicic,Durakovic,Matanovic,Penaranda prije svega.Imam igraca od koji sam dosta ocekivao ali su me razocarali a i igraca koji su me bas pozitivno iznenadili.
Samo realno gledat.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 10 apr 2024, 02:46

H8Z7 je napisao/la:
09 apr 2024, 23:50
Surreal je napisao/la:
09 apr 2024, 23:43
slika

Kad je na story objavio odbrojavanje ponadali se da će doći a on otvorio autopraonu, čak i Musa se bio upecao :urnebes:
Dogovoren je on bio, samo sto je tada duo Sabrina-Emir imao obicaj da sa igracem dogovori jedno, a kada dođu na potpis ugovora doceka nesto drugo i propadne.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 apr 2024, 03:33

MortemHz je napisao/la:
09 apr 2024, 16:14
holyman je napisao/la:
09 apr 2024, 16:10
Je li ulozena zalba uopste, dokle smo s fudbalskim genocidom?
Da, zvanično predano prije 3-4 dana.
Kakve su uopste sanse da se uvazi?

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 10 apr 2024, 04:42

Ko god od trenera je zadužen za uigravanje odbrane bi
napokon treba da uvidi kardinalne greske koji naši odbrambeni
Igrači prave i da to isprave.
Kada ide protivnički igrač prema našem odbrambenom,nas igrač
umjesto da se postavi udje klizeći ili krene u duel,on se neshvatljivo povlači prema našem
sesnastercu i tako primamo jeftine golove.
Odbrambeni igrač se povlači sa 30-40m.i trci unazad prema svom
Golu i otvara slobodan prostor protivničkom igraču u naših 16.
Neshvatljivo!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 apr 2024, 06:45

A koja suplja prica tipa povlacio se 40 metara pa koju drugu opciju je imao, recimo da je mogao ga napast i pokusat mu uzet loptu ili ga faulirat, od 10 pokusaja igrac koji napada prostor posebno ako je napadac krilo desetka i kad ude na stopera koji su inace spori igraci plus sto trce unatrag ofanzivni igrac ce 8x od 10 prejebat defanzivca i doc 1 na 1 sa golmanom. E sad ako ste kad igrali nogomet kad ides na golmana sam sa 30 metara nije isto ko kad ides na njega za 16-18 metara zasto (obje situacije su opasne) al ova sa 30 metara je 70% zeznutnija. Pogledajte go Mehmedovica kako to izgleda..

Golove koje smo primili od borca u kupu i od igmana sva 4 gola i go od tc jedino protiv igmana prva na kosevu, je gdje obrana ispala al i tu je rezultat 50% problema jer nam je cetnik digo zadtavu za penal u 76 min koji nije postojo i logicno je da smo krenuli na sve il nista. Cinimi se i tad je dlaka falila da neko presjece loptu..

Sutevi sa distance posebno ova 2 suta igmana sad su najveci nivo evropskog nogometa. Doduse 2 gi go nije presla lopta liniju i tu je nas stoper bio al jednostavno doso mu je igrac sledja i to je to.

Go tuzle isto bili su igraci tu poprilicno dobro zatvorili za njihove sposobnosti covjek iskoristio taj milimetarski pristor dao go

Prvi go od borca ista stvar 2gi go mozese prepisat losoj procjeni rezervng golmana i igraca koji je cuvao igrac. Al uglavnom su uvjek bili tu igraci uradili su od prilike sto se moglo uradit i sto se moze ovcekivat u amaterskoj ligi igraci nivo iznad igraci dinama rijeke koji bi mogli to bolje kostaju 18x vise nego anicic soldo celik itd..

Prvi go zelje golmanova greska

Al sve u svemu igraci nam nisu izlazili 1 na 1 sa golmanom nisu nam dali go iz kornera nisu izlazili 3 na 1 na 18 metara iki 2 na 1 nit je golman sad branio nemoguce suteve. Mozda onaj sut birca u orvoj utakmici kupa u bl kad je faulim igrac borca uzo loptu nekom nasem igracu to je sve..

Veci je problem po meni od naseg 16 sterca do 25 m id protivnickog gola.. igraci slabo i sporo otvaraju prostor, nekako previse su spicevi blizu (borac trenutno to radi 19x bolje) a cinjenica da nam je kreacija u veznih igraca veoma tanka onda to proizvodi dodatnu opasnost od kontri i previse potrosnje bekova pa i stopera. Al spicevi dolaze sebi posle traume koju su dobili od vica, i mislim da kroz treninge adekvatne i dodatno opustanje (golovi hamzini i asistencije crnca) dodatno uigravanje spiceva da ce i veznom redu bit mnogo lokse kao i stperima a mi cemo bit jos uboiti. Dali mozemo ocekivat to vec u derbiju ne u velkom obimu, al bitnoje da nadogradjuju ovo sto imaju trenutno

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 10 apr 2024, 07:38

Bajram serif mubarek olsun svima kojima je bordo boja u krvi. Zivi i zdravi bili :bih:
1946-1987

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 10 apr 2024, 07:43

Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo, puno sabura i zdravlja ❤️
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 10 apr 2024, 07:43

Amcho1 je napisao/la:
moreno123 je napisao/la:

Bravo majstore bravo 👏🏻

Pa stvarno prestanite srat pred derbi i kreirat negativnu atmosferu jeste li normalni vi??!!
Zadrzi misljenje svoje i strucnu analizu za poslije derbija, barem!
Kakav mozak moras biti hebote zivot.
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 10 apr 2024, 07:50, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 10 apr 2024, 07:44

Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 10 apr 2024, 07:50

Bajrambarećola svima, da vas Allah nagradi i da redamo pobjede inshAllah.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 10 apr 2024, 08:05

Bajram Serif Mubarek Olsun braco po bordo boji♥️
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 apr 2024, 08:14

Bajram serif mubarak olsun bordo braco :thumbup: :thumbup:

slika
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

AvannGardaa46

Post Postao/la AvannGardaa46 » 10 apr 2024, 08:16

Bajram Šerif Mubarek Olsun,
nek nam se ukabuli post i da dobijemo derbi, Amin.
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 10 apr 2024, 08:23

slika

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Burberry46, PeppermintSA, rimljanin90, Rule_hz, TETRAPAK i 97 gostiju.