Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
Jeste se digli ovako je bilo i pred uzvrat s Liverpoolom u Minhenu, Bayern ne gubi na Alianz Areni tako nekako je isla prica a znamo svi kako je to zavrsilo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne ponizavaj svoj klub tim komparacijama sa Arsenalom

I jeste se uhvatili te izjave Saurmana ocm, godinama se spominje

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al klasicno ismijavanje samo jer je s druge strane Arsenal.
Da je ono bio Kane, Halland, Mbappe isti ovi likovi bi pisali cist penal.
Pola foruma 2 mozdane vijuge
Da je ono bio Kane, Halland, Mbappe isti ovi likovi bi pisali cist penal.
Pola foruma 2 mozdane vijuge
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Posto Brokulica standardno voli spinovat, da vidimo kako je zapravo izgledao Sakin dajv:
Dakle vrlo jasno se vidi da Saka izbacuje nogu i inicira kontakt s Neuerom. Jedna greska sudije je sto mu nije dao jos i zuti karton.
Dakle vrlo jasno se vidi da Saka izbacuje nogu i inicira kontakt s Neuerom. Jedna greska sudije je sto mu nije dao jos i zuti karton.
Sad gledam opet, kako lagan gol covjek ima da zabije jbt.. degen.
Ovo bi isto Sane uradio, dok bi guzonja Gnabry penetrirao mrezu.
Ovo bi isto Sane uradio, dok bi guzonja Gnabry penetrirao mrezu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
A evo za brokultarda i njegova omiljena hrana
Nema zime za engleze, City ce rezirati reprizu proslogodisnjeg duela protiv Reala, Arsenal je morao bolje veceras, ali iako bude nekih problema kod svecenika ipak bi prolaz trebao biti siguran. Englezi su veceras bile dominantnije ekipe, za 8 dana samo chech in.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Pa de malo pogledaj i Nojerovu desnu nogu i pogledaj ko prvi izbacuje nogu u tom duelu.
100000% s druge strane je penal za Kanea i pricalo bi se kako je pametno iznudio penal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Ozymandias
- Kontakt:
Pa s obzirom da slave remi kao pobjedu nije to daleko od istine, bar u zadnjih desetak godina. Nekad Ribery i Roben, sad Sane i Gnabry, daleko od toga da su navedeni loši igrači ali ona dvojica su pravili razliku u svakom prijemu. Sane je opet večeras odličan bio, par puta lik sam iznosi loptu u tranzicijifeniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:56Al Bayern se u 60oj poceo bio valjat...
Porto je poceo tek zadnjih 20 minuta.
Nema mi goreg spinovanja nego nikad gori Bajern
Lazu gore nego Srbi

moje hipotetičko pitanje je koliko te ljudi treba nazvat glupanom na sedmičnoj bazi da bi pomislio da je stvar možda u tebi a ne u drugim
- bavariapivo
- Kontakt:
Ovo je penal samo za Gigovica, Musu, Kazlagica, i bolide al one malo žešće.
Sakino izbacivanje noge je iniciralo kontakt i tu sva prica oko penala zavrsava. Da je on nastavio normalno trcati i zapeo Neueru za nogu bio bi penal bez ikakve dileme, ovako ni u ludilu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Smijurija kakvi su polovnjaci Gabriel i Saliba

Tuchel: “The referee made a huge mistake, there was a penalty for handball”.
“I know it was a crazy situation. They put the ball down, he whistles and the defender takes the ball with his hands”.
“What makes us really angry is the explanation on the pitch. He told our players it was a 'kid's mistake' and he won't give a penalty for that in a Champions League quarterfinal. It's a horrible, horrible explanation. Kid's mistake, adult's mistake, whatever - we feel angry because it was a huge decision against us”.
Pa moj problem je bas u tome sto se napadacima to uvijek nagradjuje kao penal, al bukvalno uvijek.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:07Sakino izbacivanje noge je iniciralo kontakt i tu sva prica oko penala zavrsava. Da je on nastavio normalno trcati i zapeo Neueru za nogu bio bi penal bez ikakve dileme, ovako ni u ludilu.
Kane i Vardy napravili karijeru na tome, a sad se nesto ismijava ista takva situacija
Prolazi Arsenal u revansu.
- feniksptica
- Kontakt:
Aj da ti neko odgovori
Trudis se cijelu noc
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo je kao kad u kosarci suter izbaci noguEpidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:07Sakino izbacivanje noge je iniciralo kontakt i tu sva prica oko penala zavrsava. Da je on nastavio normalno trcati i zapeo Neueru za nogu bio bi penal bez ikakve dileme, ovako ni u ludilu.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.