Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
Morao se svirati penal Bayernu u onoj situaciji. Smiješno je da sudije nisu kaznili onaku banalnost igrača Arsenala. Penal nad Sakom nije bio.
Arsenal prolazi. Bolja su ekipa.
Arsenal prolazi. Bolja su ekipa.
-
- Kontakt:
Ispast ce od Oronulog Bayern gdje im Laimer igra sredinu terena hahha. A i ligu ce zjaniti svakako. Ekipa zvana prcija patuljasta. Ole za prciju najjacu u zadnjih 10 godina.
ne citiraj me podhranjeni botuGunner4 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:19Kad bi se tako lomile noge za dejvere tvoj padavicarski klub ne bi imao prvih 11 nikada. Jbte dobili ste za vikend penal isto ovako, smrdljivi Salah bi karijeru davno zavrsio. Ali pusti to koliko moras biti jadan i los covjek da prizeljkujes nekome lom noge. Jado jadni!
Idi uzivaj u Ligi Evripe jel to je nivo za padavicarski klub smecara...
Sad sam tek vidio izjavu Tuchela i komentar sudije. 100% iz onog razloga nije svirao penal Saki.
Bizarna situacija, nisam ono ni vidio uzivo iskreno. Po meni penal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Nikqd gori Bayern....
Kako sami sebe tjese i srozavaju.
Starohani u ovom takmičenju protiv omladine i momaka koji prvi put igra 1/4 finala. I opet slave X.
Lajla
Kako sami sebe tjese i srozavaju.
Starohani u ovom takmičenju protiv omladine i momaka koji prvi put igra 1/4 finala. I opet slave X.
Lajla
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JayCatwright
- Kontakt:
Strašno. Ovo je granici regularnosti. "Penal je ali necu svirati jer su igraci Arsenala retardirani i ne znaju pravila"
Bauern SDA Minken, riješio vas Alonso k'o Dino Bakira, ne znate đe gonite.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ono Raya i Gabriel stalno rade kroz sezonu pa vjerujem da ima neka lista zakinutih. Ne znam iz kojih razloga ali odluče promjeniti ko će kome dodati loptu iz gol auta, ja sam mislio da je to dozvoljeno. 

Joj Arsenala mentalitet Slobode i Čelika, čuj ponosni na našu omladinu, osvjetlali obraz, pa niste ih slali na olimpijadu iz matematike 

Pa eto ti Nojer i štoperi 20 puta isto odradili na drugoj strani, šta se tu ima diskutovati.

- feniksptica
- Kontakt:
U pravu si. Smradove takve i ne treba citirati. Trebate da smrdite na marginama posto od zla kojeg lucite nista i ne znate.Torres_9 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:25ne citiraj me podhranjeni botuGunner4 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:19Kad bi se tako lomile noge za dejvere tvoj padavicarski klub ne bi imao prvih 11 nikada. Jbte dobili ste za vikend penal isto ovako, smrdljivi Salah bi karijeru davno zavrsio. Ali pusti to koliko moras biti jadan i los covjek da prizeljkujes nekome lom noge. Jado jadni!
Idi uzivaj u Ligi Evripe jel to je nivo za padavicarski klub smecara...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ništa olimpijada, samo čimburijada uz kobasice.
- feniksptica
- Kontakt:
Cak i ne vjerujem da treba sudija pištaljku koristit kad se vraca lopta iz gol auta
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slave ljudi X nadali se potopu

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ahahahah naša djeca najpametnija u Evropi, gdje god odu 

joj koje mazanje očiju, majke mi ko da sam na zapadnoj tribini Tušnja, a što se ismija Allahu si dragi. Bajrambarećula momci 

Jao pa Kane licno rekao

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma opušteno, i njima je sve jasno, samo se malo srce smirilo, vraća se polako iz dupeta u normalu pa su se okuražili...feniksptica je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:34Cak i ne vjerujem da treba sudija pištaljku koristit kad se vraca lopta iz gol auta
dirkules je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:28Isto tako ne treba zaboraviti da se prvih 20 minuta do gola nismo mogli sastaviti, preći centar kako treba. Da je nakon gola Sake, White imao zicer, utakmica je mogla otići u sasvim drugom pravcu, ponižavanja
Ovaj kad mu se igra nema sreće.Max Eberl on Gnabry's injury: "He's out again. He's not doing well. He knows he has something" [@Plettigoal]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.