A ovaj?

Posteno. Mene iskreno zanima kako su ovako lahko presli preko tri bitna transa kao da se nista nije desilo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 apr 2024, 09:10Ma ovaj sto su ga radovci skinuli me zanima fakat? Nikada nisam cuo sta se desilo sa tim transom na kraju?
Taj gore I ovaj sto je Osma postavio nisu isti trans
Ma ne, nigdje veze. Ko to ocekuje? Navijaj ti i idi na svaku utakmicu. Ali si ugašen kao ekipa, grupa. Ne pravi ponovo iste transparente i priznaj grešku. U suštini, najveća sramota za bilo koju ultras grupu, gdje bi se ta grupa/ekipa trebala ugasiti pod tim imenom. Eh sada ako imaju obraza neka egsistiraju pod novim imenom.
Jasno. Dva udarna izgubili u prvim godinama postojanja.jurisicduska je napisao/la: ↑09 apr 2024, 09:22Taj gore I ovaj sto je Osma postavio nisu isti trans
Evo im prijedlog za novi naziv: UGAŠENI 2024OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 apr 2024, 09:26Ma ne, nigdje veze. Ko to ocekuje? Navijaj ti i idi na svaku utakmicu. Ali si ugašen kao ekipa, grupa. Ne pravi ponovo iste transparente i priznaj grešku. U suštini, najveća sramota za bilo koju ultras grupu, gdje bi se ta grupa/ekipa trebala ugasiti pod tim imenom. Eh sada ako imaju obraza neka egsistiraju pod novim imenom.![]()
Znam ja da su isti, nego s obzirom da danas postoje, nisu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 apr 2024, 09:36Jasno. Dva udarna izgubili u prvim godinama postojanja.jurisicduska je napisao/la: ↑09 apr 2024, 09:22Taj gore I ovaj sto je Osma postavio nisu isti trans
Realno gledajuci kodeks ne vazi. Malo je ekipa koje su bile postene pa stale. Malo manje postene bar promjene ime (ronini delije ili hh grobari), a ovi se ostali prave da se nista nije desilo.
niko to ne ocekuje nego jednostavno ne postoji vise grupa koja se hvalila da je isla na svako gostovanje i ruku na srce imali su finu brojku na gostovanjima ,bas grupa za primjer.Koliko god ih ko mrzio svi su imali postovanje ,sad te grupe dan prije rodjendana ne postoji,ugasena.
Nisam u tim vodama, ali da jesam ja ću ti prvi reći da nikad to ne bih poštovao, šta god ljudi mislili o tome.
Pitaj navijace zelje, oni tu imaju iskustva.
Grupa ima "Obavezu" da se ugasi samo onda ako vise nemas udarni transparent poput BH Legiona slucaj od prije par mjeseci. Posto u ovom kontekstu Ultrasi su imali nekoliko tih "udarnih" 1905 koji se mogao vidjeti cesce on je pao i to je kraj. Po pravilima gasis se ili te neko moze ugasiti samo onda kada nisi odbranio trans ili kao sto kod nas to zovu "Krpe". Svaka grupa i pod grupa ima taj udarni koji je prvi i najcesce najveci iza njega stoji i za njega i zivot dat ako je potrebno je u vecine pravilo. Te posto su ovi izgubili citavu ogradu za udarnim i nekoliko pod grupa onda ako prate to i prate taj kodeks red bi bio i da proglase gasenje ali nisam bas siguran da ce se to desiti.Lewy21 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 22:00Nemoj sad da se referenciram na neka stara navijacka desavanja, posto to inace vi volite. Stariji i upuceniji bi trebali znati na sta mislim, ali ako krenem vi cete vrlo rado otic do 80tih i 90tih godina proslog stoljeca, volite vi to.
Da se vratimo na taj kodeks, koja su sad pravila na kraju, kad sve grupa ima tu "obavezu" da se ugasi? Mada ovo je kako god okrenes previse tezak udarac, pitanje je sad sta oni sami zele nakon ovoga...
Ljudi nastancali par istih tih udarnih i svi im pali