Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ne mogu da vjerujem da spinuju na nacionalnu ugrozenost
Ovaj u vrhu navijacke grupe, a ona djeca su obicni fanovi nemaju veze sa RA
Ako ima neko od ultrasa da cita nek ovo sprijeci
Ovo vam je jos veca blamaza da politicari brane vrh navijacke grupe
Bruka nosis sedam transova grupe i zalis se
Budi sretan pa ti kicmu nisu slomili hahah
Bruka nosis sedam transova grupe i zalis se
Budi sretan pa ti kicmu nisu slomili hahah
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Moj Nodi kad znaš sa kim živiš ovakve stvari su ti normala. Mene lično ne bi začudilo da su došli sa specijalcima po transove, toliki su to jadnici...NoDi80 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:33Ne mogu da vjerujem da spinuju na nacionalnu ugrozenost
Bruka nosis sedam transova grupe budi sretan pa ti kicmu nisu slomili hahah
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ovo je nezabiljezen slucaj na navijackoj sceni u citavom svijetu. Da ljudi zbog pada transparenta traze da se oglasi medjunarodna zajednica i i nato partneri. WATAFAK u pm, jel to realno?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ovo baca jos vecu sramotu na grupu. Ne znam sto im ovo treba.
Ako u tom dijelu zivi iko ko u sebi ima 1% ultra mentaliteta treba da se ogradi od ovih pisanja. Ovo je veca sramota od samog gubitka transova. Politicari ti se mjesaju u rad grupe i traze nekakve reakcije. Boze petra koga sam ja smatrao za jednom od najjacih grupa u drzavi.
Mada mislim da njih sve vise boli gubitak zastave nacisticke tvorevine tzv hb nego sve ostale zastave zajedno.
A ovim pisanjem cine samo medvjedju uslugu kako navijacima zrinjskog ( zvat cemo ih navijaci zrinjskog jer kao grupa ne postoje) tako i skriparima. Svaki nered na "civilno stanovnistvo" bi znacio otvoreni lov na ove a onda neka im je Allah,Isus,Juda,Buda,Odisej na pomoci.
Ako u tom dijelu zivi iko ko u sebi ima 1% ultra mentaliteta treba da se ogradi od ovih pisanja. Ovo je veca sramota od samog gubitka transova. Politicari ti se mjesaju u rad grupe i traze nekakve reakcije. Boze petra koga sam ja smatrao za jednom od najjacih grupa u drzavi.
Mada mislim da njih sve vise boli gubitak zastave nacisticke tvorevine tzv hb nego sve ostale zastave zajedno.
A ovim pisanjem cine samo medvjedju uslugu kako navijacima zrinjskog ( zvat cemo ih navijaci zrinjskog jer kao grupa ne postoje) tako i skriparima. Svaki nered na "civilno stanovnistvo" bi znacio otvoreni lov na ove a onda neka im je Allah,Isus,Juda,Buda,Odisej na pomoci.
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Nema od tog nista ovi iz vase miskina se nisu ugasili poslije radovaca, nece ni ovi.skullcrusher je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:12Kmeeee ugaseni nesto kmece nekakvu podrsku im pruzaju hahahahaha, sve je jako jednostavno ako imaju obraza i casti objavit ce gasenje, ta prica bijela krpa nije pala bla bla bla ne nosite je skoro nikako. Ko vas hebe nece nama nista donijeti to ako se vi ne ugasite al vi nakon toga nemate nikakav kredibilitet u tom svijetu. Budi castan i u porazu ali hinje su to udarit ce na pricu protesta i nacionalizma a rodjeni ih momacki nadmudrili ali ko gubi ima pravo da se ljuti. Jednostavno kad vidis da si izgubio udri nacionalizam i to da je hrvat pretucen to ce proci jos ako budu protesti pih na kraju ce trazit da se RA ugasi i da su oni njima oteli krpe.
Kako se nastaviti zvati Ultras Mostar nakon ovakvog cirkusa.
Nije to čak više ni stvar gašenja, nego stvar logike.
Nije to čak više ni stvar gašenja, nego stvar logike.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Kad se hz nisu ugasile poslije gang evila i velikog transa horde zla ne mora niko.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:50Nema od tog nista ovi iz vase miskina se nisu ugasili poslije radovaca, nece ni ovi.skullcrusher je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:12Kmeeee ugaseni nesto kmece nekakvu podrsku im pruzaju hahahahaha, sve je jako jednostavno ako imaju obraza i casti objavit ce gasenje, ta prica bijela krpa nije pala bla bla bla ne nosite je skoro nikako. Ko vas hebe nece nama nista donijeti to ako se vi ne ugasite al vi nakon toga nemate nikakav kredibilitet u tom svijetu. Budi castan i u porazu ali hinje su to udarit ce na pricu protesta i nacionalizma a rodjeni ih momacki nadmudrili ali ko gubi ima pravo da se ljuti. Jednostavno kad vidis da si izgubio udri nacionalizam i to da je hrvat pretucen to ce proci jos ako budu protesti pih na kraju ce trazit da se RA ugasi i da su oni njima oteli krpe.
Delijama 90ih pala Heroes,Ultra Boys,Ultras i udarni na kukavički način i nisu se gasili tako da..
- GrimReaper
- Kontakt:
Ma ja sam uvijek govorio da je on tezak komad budale (Citaj debil) ali jbg taj lik nikad nikome nista nije dobro ucinio i ja sam rekao taj lik ako sad degenek ne popije nece nikad...
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
- TurkishAirlines
Prica se da je ova akcija protiv Ultrasa organizovao KONTRASVIH i uzi krug juzne tribine kako bi se javnost okrenula malo prema Mostaru dok se u zelji neke stvari ne posloze.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Ovaj novi bot ovih ceta nikad brze nije odgovarao.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:54Kad se hz nisu ugasile poslije gang evila i velikog transa horde zla ne mora niko.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:50Nema od tog nista ovi iz vase miskina se nisu ugasili poslije radovaca, nece ni ovi.skullcrusher je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:12Kmeeee ugaseni nesto kmece nekakvu podrsku im pruzaju hahahahaha, sve je jako jednostavno ako imaju obraza i casti objavit ce gasenje, ta prica bijela krpa nije pala bla bla bla ne nosite je skoro nikako. Ko vas hebe nece nama nista donijeti to ako se vi ne ugasite al vi nakon toga nemate nikakav kredibilitet u tom svijetu. Budi castan i u porazu ali hinje su to udarit ce na pricu protesta i nacionalizma a rodjeni ih momacki nadmudrili ali ko gubi ima pravo da se ljuti. Jednostavno kad vidis da si izgubio udri nacionalizam i to da je hrvat pretucen to ce proci jos ako budu protesti pih na kraju ce trazit da se RA ugasi i da su oni njima oteli krpe.
Delijama 90ih pala Heroes,Ultra Boys,Ultras i udarni na kukavički način i nisu se gasili tako da..
Sekretarice pripremi mi kafu jednu vidim da si nova.
Pominjes te delije koje su stoduplo vratili svima a vi radovcima vracate tako sto zemuncima ljubite khite.
Nije majka klela Muju što se kladio, nego što se vadio...
Vultures vultures ajmo svi u glas Karadžić Radovan jedan je od vasIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:58Ovaj novi bot ovih ceta nikad brze nije odgovarao.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:54Kad se hz nisu ugasile poslije gang evila i velikog transa horde zla ne mora niko.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:50
Nema od tog nista ovi iz vase miskina se nisu ugasili poslije radovaca, nece ni ovi.
Sekretarice pripremi mi kafu jednu vidim da si nova.
Pa bolan kako ce vas neko napast i uzet vam sta kad se nidje ne nudite nemate od osnivanja 5 tuča van glavnih grada.Mi dje god odemo nudimo se zato i jes 90% tuča bh scene u kojima su bili Manijaci
Zadnja izmjena: avanti003, dana/u 10 apr 2024, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
- alan_kardec
- Kontakt:
Pročitao sam sve unazad dva dana što se pisalo na temi, nakon ovih dešavanja u Mostaru. Vidim najzastupljeniji pojam je "kodeks".
Neko je napisao iznad i sa tim bih se složio, kodeks danas ne postoji, kako kod nas, tako ni u svijetu. Postoje neki jako rijetki izuzeci, koji samo potvrđuju da kodeks u svom izvornom smislu odavno ne postoji... Kod nas nikad nije ni postojao, rekao bih. U manjoj ili većoj mjeri ga krše svi, od onih najjačih grupa, pa do onih najmanjih. Svakoj grupi kad odgovara pozvaće se na kodeks, kad im ne odgovara, neće. Ali opet kažem, takav je generalno trend u svijetu.
Bukvalno sve se svelo na to da ti po cijenu bilo čega otmeš trans ili zastavu ili neko drugo obilježje protivničkoj grupi, ili da odbraniš svoje kad si napadnut. Da li će biti omjer 10 na 1, 20 na 3 ili 50 na 5, da li ćeš krenuti u fajt golim rukama ili sa bejzbolkom, držalicom od lopate, nožem, pištoljem, mačetom, bokserom... da li ćeš u tom fajtu nekoga osakatiti, ubiti, ili ga poslati na intenzivnu, više nije bitno... Da li je po kodeksu to da 10/15 likova sačeka jednog pred vratima stana, otme mu transove i pošalje ga u bolnicu... i da li je po kodeksu da se nakon svih palih transova Ultrasi ugase, danas je stvar slobodne interpretacije tog kodeksa... I zato kodeks u svom izvornom smislu, u svijetu odavno ne postoji, a kod nas na exyu prostoru i generalno u ovom dijelu Evrope, nikad nije ni postojao...
Neko je napisao iznad i sa tim bih se složio, kodeks danas ne postoji, kako kod nas, tako ni u svijetu. Postoje neki jako rijetki izuzeci, koji samo potvrđuju da kodeks u svom izvornom smislu odavno ne postoji... Kod nas nikad nije ni postojao, rekao bih. U manjoj ili većoj mjeri ga krše svi, od onih najjačih grupa, pa do onih najmanjih. Svakoj grupi kad odgovara pozvaće se na kodeks, kad im ne odgovara, neće. Ali opet kažem, takav je generalno trend u svijetu.
Bukvalno sve se svelo na to da ti po cijenu bilo čega otmeš trans ili zastavu ili neko drugo obilježje protivničkoj grupi, ili da odbraniš svoje kad si napadnut. Da li će biti omjer 10 na 1, 20 na 3 ili 50 na 5, da li ćeš krenuti u fajt golim rukama ili sa bejzbolkom, držalicom od lopate, nožem, pištoljem, mačetom, bokserom... da li ćeš u tom fajtu nekoga osakatiti, ubiti, ili ga poslati na intenzivnu, više nije bitno... Da li je po kodeksu to da 10/15 likova sačeka jednog pred vratima stana, otme mu transove i pošalje ga u bolnicu... i da li je po kodeksu da se nakon svih palih transova Ultrasi ugase, danas je stvar slobodne interpretacije tog kodeksa... I zato kodeks u svom izvornom smislu, u svijetu odavno ne postoji, a kod nas na exyu prostoru i generalno u ovom dijelu Evrope, nikad nije ni postojao...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Hahahahahaha bio jedanavanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:02Vultures vultures ajmo svi u glas Karadžić Radovan jedan je od vasIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:58Ovaj novi bot ovih ceta nikad brze nije odgovarao.
Sekretarice pripremi mi kafu jednu vidim da si nova.![]()
Odrekli smo ga se
A vi se vracate gdje grbavica i pripada
Kada se dize koreo za vojovodu aleksica koreo zemunci spremili kazu da je on najbolje zapaljivo grbavicu.
Možda on jes najbolje zapaljivo Grbavicu al zato znamo ko najbolje pali kosevo,i kako bježite ispred svog stadiona.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:04Hahahahahaha bio jedanavanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:02Vultures vultures ajmo svi u glas Karadžić Radovan jedan je od vasIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:58
Ovaj novi bot ovih ceta nikad brze nije odgovarao.
Sekretarice pripremi mi kafu jednu vidim da si nova.![]()
Odrekli smo ga se
Kada se dize koreo za vojovodu aleksica koreo zemunci spremili kazu da je on najbolje zapaljivo grbavicu.
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Djapo mu neki rodjak dodje.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:06Možda on jes najbolje zapaljivo Grbavicu al zato znamo ko najbolje pali kosevo,i kako bježite ispred svog stadiona.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:04Hahahahahaha bio jedan
Odrekli smo ga se
Bjezali smo na kosevu ako si ti bio, a hajd da vidis kako vi bjezite kad izoni dodje da se slika na grbavici, jedan covjek ce vas ugasiti srecemi.
Manguparija nestane oko stadiona kada vam bivsi drug dodje.
Adzo zauzet u pusenju jaja smrku, valja se restoran otplatiti, zeljinim parama ko i uvijek.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 10 apr 2024, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
- TurkishAirlines
Jos malo pa mozemo ocekivati na Grbavici da se klica ratnom zlocincu
Zato su i miljenici Vice i srba
Zato su i miljenici Vice i srba
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: nmkdak1ng, Rigoletto, ultrazonfa i 30 gostiju.