Bar nas nije odveo u bojkot ko kundoniIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:08Djapo mu neki rodjak dodje.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:06Možda on jes najbolje zapaljivo Grbavicu al zato znamo ko najbolje pali kosevo,i kako bježite ispred svog stadiona.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:04
Hahahahahaha bio jedan
Odrekli smo ga se
A vi se vracate gdje grbavica i pripada
Kada se dize koreo za vojovodu aleksica koreo zemunci spremili kazu da je on najbolje zapaljivo grbavicu.
Bjezali smo na kosevu ako si ti bio, a hajd da vidis kako vi bjezite kad izoni dodje da se slika na grbavici, jedan covjek ce vas ugasiti srecemi.
Manguparija nestane oko stadiona kada vam bivsi drug dodje.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja sam prvo mislio da se neko zeza ,ali ukucam na Twitteru ovog lika i imam šta vidjeti,lik ozbiljan j.eb.te dan
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Kad vec ides u krajnost bolje bojkot nego mrtva glava.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:10Bar nas nije odveo u bojkot ko kundoniIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:08Djapo mu neki rodjak dodje.
Bjezali smo na kosevu ako si ti bio, a hajd da vidis kako vi bjezite kad izoni dodje da se slika na grbavici, jedan covjek ce vas ugasiti srecemi.
Mi miljenici vice i srba a vama titulu poklonili i prešli preko afere punac gdje ste trebali u 2 ligu bit izbaceni zbog namjestanjaTurkishAirlines je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:09Jos malo pa mozemo ocekivati na Grbavici da se klica ratnom zlocincu![]()
Zato su i miljenici Vice i srba![]()
I kod vas su se pištolji potezali tad samo pukom srećom je izbjegnuta tragedija.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:12Kad vec ides u krajnost bolje bojkot nego mrtva glava.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:10Bar nas nije odveo u bojkot ko kundoniIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:08
Djapo mu neki rodjak dodje.
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Jeste ali nisu se mjenjali kriminalci na sipci ko u javnoj kuci.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:14I kod vas su se pištolji potezali tad samo pukom srećom je izbjegnuta tragedija.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:12Kad vec ides u krajnost bolje bojkot nego mrtva glava.
Ekipu vam je preko noci preuzeo delalic junior jel vas i malo sram bilo. Nije znao 3 zeljine pjesme pa ga naslijedio covjek sa 3 utakmice na jugu poslije odlezanog pokusaja ubistva. Koji isto nije znao pjesme pa se brukao na onom prvom derbiju i malo mjesao pjesme....
Da li jos ima karata za pink panter?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Joj kolike vam je komplekse amidza nabio pa sanjate ga svega mi.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:17Jeste ali nisu se mjenjali kriminalci na sipci ko u javnoj kuci.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:14I kod vas su se pištolji potezali tad samo pukom srećom je izbjegnuta tragedija.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:12
Kad vec ides u krajnost bolje bojkot nego mrtva glava.
Ekipu vam je preko noci preuzeo delalic junior jel vas i malo sram bilo. Nije znao 3 zeljine pjesme pa ga naslijedio covjek sa 3 utakmice na jugu poslije odlezanog pokusaja ubistva. Koji isto nije znao pjesme pa se brukao na onom prvom derbiju i malo mjesao pjesme....
Vuk,chip sve fini momci.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Sta bunca ovaj Kajan
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Covjek nije navijac bio niti ce ikada znas i sam kao sto svi znaju njegov razlog bitisanja.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:25Joj kolike vam je komplekse amidza nabio pa sanjate ga svega mi.Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:17Jeste ali nisu se mjenjali kriminalci na sipci ko u javnoj kuci.
Vuk,chip sve fini momci.
A V. kad pomenes sto se teibine tice neuporedivo, huligan od kojeg ste se tresli.
Koji vam je i grupe gasio bez ikakvog oruzja kao doticni iznad
-
Direktorcic
- Kontakt:
Zalosno na sta je spao, svako ima pravo, kad ga "dignu" u zrak, bit ce joj majko pomagaj
Eno FUP uhapsio onog debiila sto je prijetio paljenjem dzamija
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
Direktorcic
- Kontakt:
Kohorta i torcida pomazu ultrasima,sta ovo moja dva oka citajj 
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Zakonski zabranit postojanje svih navijačkih skupina.
Kakav glupan moraš biti da se ložiš na ovakve stvari, koja god grupa da je u pitanju.
Šljam društva.
Kakav glupan moraš biti da se ložiš na ovakve stvari, koja god grupa da je u pitanju.
Šljam društva.
Ustaše pokazuju iznova i iznova da su obične pickice. Znaju da sami mogu jedino degeneka fasovati, eventualno imati skokove sa Starog mosta od strane Red Army-a
Hajde sami ako smijete picke pickasteee
Hajde sami ako smijete picke pickasteee
-
Direktorcic
- Kontakt:
Luka Filip MedicIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:4621 godinu neki slino iza onog laznog profila od neku noc
Kako izgleda dobro je ako cigar moze zapalit
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Burberry46, roccosiffredi, Venom, Zigazaga i 20 gostiju.