Moralni ste pobjednici ahhaha. Dok jos vasih zubica oko pruge ima
SPORTSKI POZDRAV
Moralni ste pobjednici ahhaha. Dok jos vasih zubica oko pruge ima
Zna se koga se tad napalo i zna se da amidza i dan danas sanja mrak na Kamberovica polju.nastrojeni21 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:16Zato je relevantan napad na FUTSAL ekipu, kakve ti gluposti pises, jedan dobronamjeran savjet prestani, smijat ce ti se dzaba ljudi.
Kako si zakljucio da neko izbjegava vas?PonosniSmogovci je napisao/la: ↑10 apr 2024, 22:50Zna se koga se tad napalo i zna se da amidza i dan danas sanja mrak na Kamberovica polju.nastrojeni21 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:16Zato je relevantan napad na FUTSAL ekipu, kakve ti gluposti pises, jedan dobronamjeran savjet prestani, smijat ce ti se dzaba ljudi.
"Pa nemojte braco i ja sam musliman"![]()
A za Podgoricu, ne znam ko je molio ostale grupe da stanu s njima i kome se nakon tekme "zurilo" kuci.
Do sljedeceg susreta kojeg vjesto izbjegavate.
Ovo sam morao podebljati.
Nisu par pojedinaca vodje moras nauciti razliku izmedju jednine i mnozine. Koliko me sjecanje sluzi vama je uzeta krpa ne nama i koliko me sjecanje sluzi vi ste prvi rekli srest cemo se na reprezentaciji, tako da vi ste ipak nivo "debil", a ne saban. Sasvim drugo je sta forum prica, a sta grupa i to moras nauciti.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑10 apr 2024, 23:12Ovo sam morao podebljati.![]()
Fino je znati da i vodja grupe ima "nesto sa tribinom". Ne bi valjalo da nemaju bas nista sa tribinom.
Nego, vezano za CG, zar niste vi trubili po svim forumima i facebooku kako cete nesto raditi u CG? I onda kazete "stitila vas policija". Da ste mislili sta, ne bi niko ni znao za to i onda bi to i uradili. Ovako ste sami navukli policiju.
Drugo, pokusavati nesto na utakmici reprezentacije je ispod nivoa "saban". To je nivo "debil". Doduse, poslije kad ubacis u igru zemunce, opravdavate naziv koji vam svi ovih dana pripisuju.
Paša da ne znam kakva je ekipa tm bila tamo i koja brojka pa i da ti povjerujem al ne ofiraj se zivota ti.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑10 apr 2024, 22:50Zna se koga se tad napalo i zna se da amidza i dan danas sanja mrak na Kamberovica polju.nastrojeni21 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:16Zato je relevantan napad na FUTSAL ekipu, kakve ti gluposti pises, jedan dobronamjeran savjet prestani, smijat ce ti se dzaba ljudi.
A za Podgoricu, ne znam ko je molio ostale grupe da stanu s njima i kome se nakon tekme "zurilo" kuci.
Ma ne vjeruje ni on u ovo sto je napisao, jer sve sto je rekao je fulio, al bukvalno sve.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 23:31Paša da ne znam kakva je ekipa tm bila tamo i koja brojka pa i da ti povjerujem al ne ofiraj se zivota ti.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑10 apr 2024, 22:50Zna se koga se tad napalo i zna se da amidza i dan danas sanja mrak na Kamberovica polju.nastrojeni21 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 19:16
Zato je relevantan napad na FUTSAL ekipu, kakve ti gluposti pises, jedan dobronamjeran savjet prestani, smijat ce ti se dzaba ljudi.
Dosli vam par puta na noge, kroz vas grad korteo , ulazili u vas fan shop
haha kakva kolicina gluposti. Vi ste sve nesto mogli a niste niste dok smo mi vama ipak po nosu dali. Zasto bi neko napado vojvode il neku drugu manju skupinu pa ljudi smo nismo manijaci da napadamo manje sta imamo od toga. Na kraju krajeva vidio si mural mirso fiesta e on ti je iz Doboja i njegova ekipa ti navija za celik zasto bi neko napado vojvode tj njihove sugradjane. Vi ste to opet pokusali napadat, vi se pokusajna grupa ne napadna.NoDi80 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 01:17Dosli vam par puta na noge, kroz vas grad korteo , ulazili u vas fan shop
Skoro u svakom gradu u BiH su to uradili i svakoj grupi
Robijasi to ne mogu ni u Visokom uraditi
Gdje su akcije?
Najveca pobjeda vam je odbrana mahale u Zenici
Bez uvrede skripari vise sukoba imaju od vas
Znamo svi da ne moze niko doci u Zenicu da se kurci, a da ne ne dobije makar malo batina
To je normalno ne mozes nigdje otici tek tako
Moja poenta je da malo izadjete iz Zenice
Imate Doboj blizu, cak ni vojvodama ne mozete prici, a pricate o nekom statusu
Zao mi je, ali to je realnost
Nije to vise robija ko prije 20,30 i vise godina
I sto se tice utakmica reprezentacije
Nasi navijaci nikad prvi nece nikog napasti niti su ikad tako nesto planirali
Opcenito vi njih ne interesujete vise na taj nacin
Daleko su oni iznad da se bave sa robijom
Da su htjeli ugasili bi vas u Vogosci ili Hrasnici
Postuju nove narastaje robije i daju im prostora da napreduju
Samo vi to ne vidite, jer razmisljate o scenama prije 10 15 godina
Nikako da se trgnete i krenete naprijed
Svi bi mi volili da se Zenica i Tuzla konacno vrate na mapu
Nekad ste bili veci od armade koja je top 3 u Hrvatskoj
Danas nazalost ne mozete u istu recenicu s njima
Nko nas i ne treba stavljat. Mi imamo druge prioritete a to je borba za goli zivot kluba i na tome je sav fokus. Zasto bi napadali nekog stvarno nema potrebe. Napadali smo kad je trebalo
Trenutno korisnika/ca: bvsic, JavierBosnia, Jet2Holiday, Marsiano, Noke995, prisonbreak, Riziko, trunks1946 i 74 gosta.