Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Ja se nadam da će Pacersi pasti na 7 mjesto, imaju teži raspored, a ne znam ko ima prednost ako budu imali isti omjer.
Tesko , Indiana ima prednost 2-1, tako da dvije moraju izgubiti, mislim nije nemoguce al eto, ma ko god dodje Boston je favorit u punom sastavu tu nema price, prije ili kasnije moras igrati sa najboljima
Naravno da su favoriti u to nema sumnje, ali puno je lakše protiv Pacersa ili Atlante, nego se krviti sa Philom u prvoj rundi, dok sa druge strane Denver će imati lakši put, treba doći zdrav do finalaronaldo99 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 14:46Tesko , Indiana ima prednost 2-1, tako da dvije moraju izgubiti, mislim nije nemoguce al eto, ma ko god dodje Boston je favorit u punom sastavu tu nema price, prije ili kasnije moras igrati sa najboljima
Zeleni izgubise od Bucksa. Hvataju vec zalet pred playoff.
Phila skine gace, a Al standardno strpa Embiida u džep, veće šanse imao Miami da prođe.
Serija ide u 7 utakmica.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 09:54Bit će baš dobra serija Clippersi-Mavsi u prvoj rundi. Nadam se da će Kawhi biti zdrav pa da vidimo full potencijal dvije ekipe, inače ako njega ne bude Mavsi to prolaze.
Sta odlucuje ako je isti broj pobjeda za PO? H2H ili kos razlika?Beko je napisao/la: ↑11 apr 2024, 10:02Serija ide u 7 utakmica.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 09:54Bit će baš dobra serija Clippersi-Mavsi u prvoj rundi. Nadam se da će Kawhi biti zdrav pa da vidimo full potencijal dvije ekipe, inače ako njega ne bude Mavsi to prolaze.
Jedina neizvjesna.
U 1/2 conference Denver, Minnesota i Lakers/NO.
Zavisi kako budu parovi.
Medjusobni omjer.NerminFatic je napisao/la: ↑11 apr 2024, 10:29Sta odlucuje ako je isti broj pobjeda za PO? H2H ili kos razlika?Beko je napisao/la: ↑11 apr 2024, 10:02Serija ide u 7 utakmica.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 09:54Bit će baš dobra serija Clippersi-Mavsi u prvoj rundi. Nadam se da će Kawhi biti zdrav pa da vidimo full potencijal dvije ekipe, inače ako njega ne bude Mavsi to prolaze.
Jedina neizvjesna.
U 1/2 conference Denver, Minnesota i Lakers/NO.
Zavisi kako budu parovi.
Moguce da se Pelikani i Sunsi izjednace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.