Pitomo vas ugasili

Aha, hvala drug, ja konto da je onaj crveni sa bijelim krugom i nekim krstom unutar iz II SR...Znali su ga izbaciti uz Vatikansku zastavu...
Kako ti ono kazes:Pitarsam je napisao/la: ↑11 apr 2024, 09:42
Korumpirani Savez na čelu sa Vicom Zeljkovicem nećakom
od Milorada Dodika ništa ne prepušta slučaju.
Odredili su sudijsku kujicu Sivca da sudi derbi(opet)
Vidjeli smo kako je tolerisao izuzetno grubu igru mitomana
do gola.Sudija koji živi 100 metara od Gubavice.
A slijedecu tekmu Sarajevo sa Borcem igra!!
Sudija,hejjj Sudija!!Gospodine Šivač je li sve uredu za derbi?!
Daj neki znak.
Sašit ću jato po uputama iz Saveza,ne bojte se.
Bice bolje djecace,valjda ne ispadnete iz ligePredatod je napisao/la: ↑11 apr 2024, 06:50Sve pršti od protesta prema savezu. Mirvic po instagramu, horde po sjeveru,istok 90 min pjeva savez napoljd.Vico se sjebo ne zna sta ce. Cak js bilo i 15 plakata po grsdu.
Ja kako su najavili borbu za BH FUDBAL ja sam mislio to ce haus biti. Ipak su to pitarske pic..
Ispisaj ih Vico jos jednom sa Njegomirovicem ili Gigovicem na Grbavici. 2 nam pokloni a mi cemo 2 zabiti jer smo bolji.![]()
Moze i jedan crveni i jedno 6 zuti. I penal za Hirosa.
Davno je rečeno: "Osveta se servira hladna".Direktorcic je napisao/la: ↑10 apr 2024, 23:50Hajmo salu na stranu, dva su rezona moguca.ili su se pomirili da su pali ili spremaju nesto bombasticno,ne vidim trecu opciju kao tipa nista se nece desit,nastavljaju gdje su stali bez incidenata
Usporedi sad tu vašu brojku, i Škripare na ove 2 slike što je netko okačio. Škripari jednom s pravim udarnim i jednom s udarnim za gostovanja, a vi s jednom krpicom.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 apr 2024, 11:18Jedna je dovoljna ako želiš nešto da napraviš, a i šta si htio da kažeš sa ovim da 20 ljudi treba da nosi 14 zastava ? de uozbilji se maloholyman je napisao/la: ↑09 apr 2024, 11:13Pa kako ce pasti kad su svi kod vicka u podrumubagniadiluca je napisao/la: ↑09 apr 2024, 10:55
Samo da se uključim, jedina grupa u ex yu kojoj nikada nije pao niti jedan transLEŠINARI BANJA LUKA !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj na kafu u ice bar, evo me za sankom i ne seri
Hahahahahaha,netrebate izvidnice drzati ispred “vasih” kafica necemo vas dosta ovo sto smo uradili,a u ostalom mi vam svaki korak znamo
Pa kad konobarite
Morao sam ici,ali ostavio sam voditelju smjene nadimka M.. dvaesku za nove krpice, reko sam da ces docAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 13:27Pa kad konobarite![]()
![]()
![]()
ik0ik0 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 12:22Usporedi sad tu vašu brojku, i Škripare na ove 2 slike što je netko okačio. Škripari jednom s pravim udarnim i jednom s udarnim za gostovanja, a vi s jednom krpicom.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 apr 2024, 11:18Jedna je dovoljna ako želiš nešto da napraviš, a i šta si htio da kažeš sa ovim da 20 ljudi treba da nosi 14 zastava ? de uozbilji se malo![]()
Odavno,ko da su znali
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, samirr, Vanja8 i 22 gosta.