A de nisi trebao

A de nisi trebao
Vegeta dobro učiš,šteta sto nisi kakva mlada dobra19vendetta87 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 11:04Kako ti ono kazes:Pitarsam je napisao/la: ↑11 apr 2024, 09:42
Korumpirani Savez na čelu sa Vicom Zeljkovicem nećakom
od Milorada Dodika ništa ne prepušta slučaju.
Odredili su sudijsku kujicu Sivca da sudi derbi(opet)
Vidjeli smo kako je tolerisao izuzetno grubu igru mitomana
do gola.Sudija koji živi 100 metara od Gubavice.
A slijedecu tekmu Sarajevo sa Borcem igra!!
Sudija,hejjj Sudija!!Gospodine Šivač je li sve uredu za derbi?!
Daj neki znak.
Sašit ću jato po uputama iz Saveza,ne bojte se.
Ringispil u glavi
Tijelo drhti
Ruke se tresu
Dlanovi se znone![]()
Cekat cemo kraj sezone pa cemo kroz drzavne institucije pomoci u rjesavanju problema
Nadam se da su svjesni da bilo kakvo divljanje i prosipanje sile nad neduznima ce ih samo dublje potopit.opalaopala je napisao/la: ↑11 apr 2024, 16:03A zar ti mislis da ce neko danima cekat samo njih i kad njima bude idalna prilika nekad u zoru kad nema nikog
Kakva kohorta, okle nas s njima. Ne mogu oni ni svoje borbe voditopalaopala je napisao/la: ↑11 apr 2024, 15:46sta je koga ocekujete sad ? realno sta ce vam kohorta, nema nista bez bbb. a golemo evo sto ste toliko nesposobni pa citava vam ograda padne nego jos morate po dijaspori skupljat podrsku, nisko ste spali moj tuta. nekad ste imali respect svih sad ni medjusobno ga nemate. tugatutankamon1905 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 15:33Zatisje pred buru prijateljuopalaopala je napisao/la: ↑11 apr 2024, 15:24
Tuta druze sta bi sa proslavom bgt ? Jel doso Tiho ? Ocekivao sam bar neki vatromet s tim kakvu ste proslavu imali za 25 godina ali u gradu nije pukla ni jedna petarda osim vatrometa sa koncerta Hankinog. Jesul se pomorili da su ugaseni ili kakvo je stanje, nema oglasavanja nema proslave rekao bi covjek da ste poravnili. Nije provokacija samo pitam ako si bolje upucen ti u dijaspori![]()
za vikend pod novim imenom i punim tribinama,boli te brigatutankamon1905 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 16:34Kakva kohorta, okle nas s njima. Ne mogu oni ni svoje borbe voditopalaopala je napisao/la: ↑11 apr 2024, 15:46sta je koga ocekujete sad ? realno sta ce vam kohorta, nema nista bez bbb. a golemo evo sto ste toliko nesposobni pa citava vam ograda padne nego jos morate po dijaspori skupljat podrsku, nisko ste spali moj tuta. nekad ste imali respect svih sad ni medjusobno ga nemate. tugaDezinformacije
Nisko je to moj tuta na sta ste spali, na najnize grane. Treba i u porazu ostat castan a ne dodatno ukaljat ime koje ste prije imali. To ti je da sad vi u subotu dobijete tekmu i da se mi vadimo nema trenera, nema perzijanca, nema nasih navijaca, naravno da je teze al nije za vadit se. A vi na pogresan nacin pokusavate se vadit, sve vidjeno svak ima oci i to je to, nema potrebe da se brukate jos vise. Nije da ste imali neki obraz al treba ga bar malo pokazat. I svijeca se ugasi kad joj uzmes kisik, pa tako i tribina kad joj uzmes komplet ogradututankamon1905 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 16:34Kakva kohorta, okle nas s njima. Ne mogu oni ni svoje borbe voditopalaopala je napisao/la: ↑11 apr 2024, 15:46sta je koga ocekujete sad ? realno sta ce vam kohorta, nema nista bez bbb. a golemo evo sto ste toliko nesposobni pa citava vam ograda padne nego jos morate po dijaspori skupljat podrsku, nisko ste spali moj tuta. nekad ste imali respect svih sad ni medjusobno ga nemate. tugaDezinformacije
Pogresno si razumio misiio sam na pripadnike RA koji su bili dio akcije a mostar je mal grad sve se zna sigurno ,poslovi i slicnoLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑11 apr 2024, 00:38Ko su glavi ucesnici u sve ovome sem RA?Cuspajz je napisao/la: ↑11 apr 2024, 00:30Cestitke RA na uspjehu ali sad im predstoji paklen period jer ce biti pod velikim pritiskom .Mislim da bi trebali osigurati primirje sa manijacima ako nista radi repke dok se ne izbore sa svim ovim u narednom periodu jer ultrasi nece birati sredstva a pogotovo kad saznaju ko su ucesnici glavni u ovom
Potencijalni terorista je već uhapšen ali ne vjerujem da će ga dugo zadržatifanatik19 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 14:31Sto je najgore to Krusevo je lijepa sportska sredina i 1. Su na tabeli u 2. Ligi FBiH Jug. A najgora je cinjenica da svlacionicu dijeli sa 4 5 Bosnjaka pa me zanima hocel trazit da ga se odstrani iz ekipe ili ce balija glupi kao i obicno preci preko svega kao da nista nije bilo ..
ko je ovaj baloo sta sa njimMortemHz je napisao/la: ↑11 apr 2024, 17:51Potencijalni terorista je već uhapšen ali ne vjerujem da će ga dugo zadržatifanatik19 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 14:31Sto je najgore to Krusevo je lijepa sportska sredina i 1. Su na tabeli u 2. Ligi FBiH Jug. A najgora je cinjenica da svlacionicu dijeli sa 4 5 Bosnjaka pa me zanima hocel trazit da ga se odstrani iz ekipe ili ce balija glupi kao i obicno preci preko svega kao da nista nije bilo ..
Za ovo krivično djelo kazna zatvora je od 3 mjeseca do 3 godine. Jedino mozda prođe sa uslovnomMortemHz je napisao/la: ↑11 apr 2024, 17:51Potencijalni terorista je već uhapšen ali ne vjerujem da će ga dugo zadržatifanatik19 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 14:31Sto je najgore to Krusevo je lijepa sportska sredina i 1. Su na tabeli u 2. Ligi FBiH Jug. A najgora je cinjenica da svlacionicu dijeli sa 4 5 Bosnjaka pa me zanima hocel trazit da ga se odstrani iz ekipe ili ce balija glupi kao i obicno preci preko svega kao da nista nije bilo ..
Trenutno korisnika/ca: laszlo, relativizam, tuitamo, TylerBurey i 35 gostiju.