I to su napustili u prvoj minuti utakmicu koja nema poveznicu sa njihovim razlogom napustanja. Mi napustili utakmicu jer je to izazvao majmun , treb uefi odmah se zaliti, kakve apelacione I kurci .bordobijeli je napisao/la: ↑11 apr 2024, 17:57Fenerbahce novcano kaznjen zbog napustanja utakmice s Galatom, nema rezanja bodova a i realno glupo je kup utakmica oduzeli nam bodove u prvenstvu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Burberry46
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
150+ novih članova danas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Deri plavu kurvu
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- TurkishAirlines
Vratit ce nam tri boda, a i ova kazna Fenerbahceu ce jednim dijelom uticati na to.jurisicduska je napisao/la: ↑11 apr 2024, 18:10I to su napustili u prvoj minuti utakmicu koja nema poveznicu sa njihovim razlogom napustanja. Mi napustili utakmicu jer je to izazvao majmun , treb uefi odmah se zaliti, kakve apelacione I kurci .bordobijeli je napisao/la: ↑11 apr 2024, 17:57Fenerbahce novcano kaznjen zbog napustanja utakmice s Galatom, nema rezanja bodova a i realno glupo je kup utakmica oduzeli nam bodove u prvenstvu.
Pod uslovom da smo na vrijeme poslali.
Nadam se da je i ispravna zalba, jer kolko nas klepaju po usima a da se nikad nismo zalili bojim se da ne bude ko kod kona greska na uplatnici
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
3, 2, 1 plakanje za Dudicem 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Polazak kortea u 4, a tekma u 8. Rano bas, kad sam bio zadnji put na Grb prije 4 5 godina kretalo se isto podosta ranije jer mi moramo uc dosta prije njih, al nikad se ovoliko rano nije islo
Kone imaju 1600 clanova vise nego mi, a vise publike je na Kosebvu bilo u sezoni do sada. Ne razumijem..
Dok se nisu gasili, imali su manje, sad se učlanjuju da se iščupaju
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Naredni derbi na kosevu pamet u glavu, ako je tekma lupam u 7, obavezno da krmad udju na tribinu do 3, ne vratiti istom mjerom nego jos gore. Kakve su ovo gluposti, korteo krece u 4, utakmica u 8? Majku li im poganu, usranu, smetljarsku
1946-1987
-
- Kontakt:
Pa imaju manji stadion. Kad kupujes kartu za neku vaznu utakmicu gdje ocekuju 7-8 hiljada ili derbi moras biti clan ili postoji sansa da ne dodjes do karte
Još hoće da im daju 4 500 za jug.Nigdje logike?!?
Sto se dilanja sa mitomanima u vezi karata tiče,
Belkić i Sabrina puno,puno bolje!
Mitomani dali 1 500 za sjever i nema karata na online?!
Neće ih biti ni u nedelju u slobodnoj prodaji?!
Bas ružno i odvratno.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Nećeš drug moći sutra kartu kupiti a kamo li u nedjeljuPitarsam je napisao/la: ↑11 apr 2024, 19:23Još hoće da im daju 4 500 za jug.Nigdje logike?!?
Bas ružno i odvratno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Znam,zato sam i ljut.mnon46 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 19:27Nećeš drug moći sutra kartu kupiti a kamo li u nedjeljuPitarsam je napisao/la: ↑11 apr 2024, 19:23Još hoće da im daju 4 500 za jug.Nigdje logike?!?
Bas ružno i odvratno.
Ma mogu ja kartu nabavit,platit 40-50 za Istok nije problem.
Al neću sad za inat.
Mozda bude(mo) bolje srece ovako.
Poenta je da je Uprava slabo ovo odradila.
Dali dosta za nista.
Zadnjih ihhhiii godina smo imali 1 500 svakako.
Uz to mogla se karta normalno kupiti na Gubavici.
Sad kurko….
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Preseravanje cisto... valja truhnut na tribini 3 sata do tekme jbt, treba kakvu knjigu ponijet citat

Nije do njih, MUP pravi problem, ide detaljan naš pretres. Navodno će biti kabine neke ispred stadiona da nas skidaju do gaća. Navodno je i njima ista tortura za jug, sad njima može klub ubaciti pirotehniku vazda, jer oni vedre i oblače u klubu.
🇵🇸

Studenti mogu hladno ispit spremit do pocetka utakmice
1946-1987
Imam info da su nasi uzeli dosta karata za istok i onaj njihov dio sjevera I da tu spremaju "nešto".
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amazon [Bot], juka55, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Proximic, relativizam, TETRAPAK i 62 gosta.