FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako jug na kosevu prima skoro 5k, ako mi dobijemo uvijek oko 3 hiljade, i to je skoro pun jug?
Fk Željezničar.
- MocMahale444
Jok, koga zmija ujede i guštera se boji.
3-4-3 nigdje veze s nasim igracima.
Drzi se klasike 4-5-1 i vozdra.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Mislim da hoće,s obzirom da je prvi derbi ta formacija uspjela,eh sad i Sar je igralo s 3 nazad ja mislim ove 3 utakmice,pa bit ce zanimljivo svakako sta ce Bruno odlučiti.MocMahale444 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 20:42Jok, koga zmija ujede i guštera se boji.
Ja se nadam da je shvatio da mi niti imamo igrace za 3 4 3 niti to prolazi u nasoj ligi.
U nasoj ligi sredina dobija utakmice.
Do sada kad smo bili u 3 4 3 formaciji samo smo nabijali loptu i pokusavali iz nabijanja nesto stvoriti(pretezno iz greske protivnika)
Ja se nadam 4 2 3 1
Ili 3 5 2 (sa hirosem na prednjem veznom a ne zavaljivat ga na centralnog veznom da on trci i presjeca kontre i da je daleko od gola.)
Mi smo stvarno cirkus od ljudi mi mastamo sad o nekom stadionu od 20 milja ljudi, jug ko na Old Traffordu itd itd a do juce smo pretposljednji na tabeli bili. Za plakat od muke. Prvo da se spasimo ispadanja, sto ce biti lavovski posao do kraja sezone pa onda licencu da osiguramo za narednu godinu i da nadjemo konacno generalnog sponzora. A stadion ako bude i kada bude super.
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Koliko imamo kvalitetne igrače u veznom reduEjnur je napisao/la: ↑11 apr 2024, 20:59Ja se nadam da je shvatio da mi niti imamo igrace za 3 4 3 niti to prolazi u nasoj ligi.
U nasoj ligi sredina dobija utakmice.
Do sada kad smo bili u 3 4 3 formaciji samo smo nabijali loptu i pokusavali iz nabijanja nesto stvoriti(pretezno iz greske protivnika)
Ja se nadam 4 2 3 1
Ili 3 5 2 (sa hirosem na prednjem veznom a ne zavaljivat ga na centralnog veznom da on trci i presjeca kontre i da je daleko od gola.)
Šteta što se iz njih ne izvlači maksimum već budu odjsečeni od gola i zavise da li će Krpa spustiti glavom ili će krila odigrati povratnu.
Hiroš, Karić, Radovac, Štilić, Al Jaber, Mekić, Fočo
Definitvno da se uz ovaj roster vezista kroz vezni red može biti itekako opasan i kreativan ali Bruno to ne želi očito
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Bez budalaština uci u derbi. Tri nazad je poraz siguran. Što ljudi pisu toliko dobrih igrača u veznom redu a da izvodimo nesto nema potrebe.
- MocMahale444
pitari jesu glupi ali ne bas toliko, mislis da skijas nije procitao Brunketa?MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 20:48Mislim da hoće,s obzirom da je prvi derbi ta formacija uspjela,eh sad i Sar je igralo s 3 nazad ja mislim ove 3 utakmice,pa bit ce zanimljivo svakako sta ce Bruno odlučiti.MocMahale444 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 20:42Jok, koga zmija ujede i guštera se boji.
Nece sigurno jufke igrati kao u predhodnoj gdje su izgubili 3-0 .
Razbili ih ko Salem casu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 11 apr 2024, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sta tebe boli kuurac kako cemo mi uc u derbi? Skote prljavi, mislis sto te admin zega da ce te neko ovdje shvatati ozbiljno? Serem ti se u ta usta skrbava, i to dok te admin trpa nemilice, dabogda ti prenio sifilis. Amin.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ja ti fino rekoh da ce te mangup dodati na ignore listu. To je vrhunac mangupluka tog majmuna. Na nasu srecu, a njegovu zalost, u realnom svijetu ne postoji ta opcija, sto ce i on vidjeti kad se makne od mobitela i kad mu mama prestane cistiti smece od kompjutera dok gleda utakmice po kojekakvim streamovima 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ako krenemo sa 4-2-3-1, umjesto koga bi trebao Amoah uletiti u prvih 11, ako mislite da treba krenuti od prve minute? S obzirom da nije protiv Sloge prošle sedmice, a tad je trio iza Krpića bio Hiroš-Štilić-Boljević. Jedina varijanta u tom slučaju bi bila da Štilić bude na klupi, a da počnu Boljević-Hiroš-Amoah.
Također, da li krenuti od prve minute sa Mekićem ili Radovcem?
Također, da li krenuti od prve minute sa Mekićem ili Radovcem?
-
- Kontakt:
Nek doda dje hoce, nije problem. Problem je sto mu se 10 godina dopusta da unistava ovu temu i tjera ljude. Zato cu ga gaziti na svakom koraku kad god mogu, pod kojim god nickom se pojavi, pa cemo vidjeti ko ce duze izdrzati ja, on ili admin. Dabogda mu prisjeo svaki gutljaj adminove sperme kojeg proguta od danas do sudnjeg dana, kopile ono odvratno ukiseljeno.anonimni je napisao/la: ↑11 apr 2024, 21:48Ja ti fino rekoh da ce te mangup dodati na ignore listu. To je vrhunac mangupluka tog majmuna. Na nasu srecu, a njegovu zalost, u realnom svijetu ne postoji ta opcija, sto ce i on vidjeti kad se makne od mobitela i kad mu mama prestane cistiti smece od kompjutera dok gleda utakmice po kojekakvim streamovima![]()
Naravno, blacenje kluba i unistavanje teme ne smije prolaziti ovako kako sad prolazi. Tu smo 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Realno vrlo dobar vezni red i dobro popunjen, jedino što mu fali po meni je backup defanzivni vezni za Karića kad ovaj izostane zbog kartona/povreda. Možda to i bude Mijić ko će ga znati šta će vrijeme pokazati u vezi njega, nisam dovoljno gledao momka. Ovako kad gledaš imaš destruktivca Karića, zatim dva vrlo korektna duboka playmakera Radovca i Mekića i desetke u vidu Štilića, Hiroša i Al Jabera, a imaš i talentovanog Foču.Gargamel22 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 21:11Koliko imamo kvalitetne igrače u veznom redu
Hipotetički na početku sezone da mi neko kaže ovo će biti vezni red Želje ove sezone, bio bih zadovoljan. Rekao bih dovoljno dobar da u najmanju ruku završiš među top 4 ekipe na tabeli i boriš se za osvajanje kupa, da ne pretjerujem.
-
- Kontakt:
Ne znam kako stvari stoje sa ugovorima, kada kome ističe.braco je napisao/la: ↑11 apr 2024, 22:18Realno vrlo dobar vezni red i dobro popunjen, jedino što mu fali po meni je backup defanzivni vezni za Karića kad ovaj izostane zbog kartona/povreda. Možda to i bude Mijić ko će ga znati šta će vrijeme pokazati u vezi njega, nisam dovoljno gledao momka. Ovako kad gledaš imaš destruktivca Karića, zatim dva vrlo korektna duboka playmakera Radovca i Mekića i desetke u vidu Štilića, Hiroša i Al Jabera, a imaš i talentovanog Foču.Gargamel22 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 21:11Koliko imamo kvalitetne igrače u veznom redu
Hipotetički na početku sezone da mi neko kaže ovo će biti vezni red Želje ove sezone, bio bih zadovoljan. Rekao bih dovoljno dobar da u najmanju ruku završiš među top 4 ekipe na tabeli i boriš se za osvajanje kupa, da ne pretjerujem.
Ali mi je žao Radovca što se momak nije naigrao ovo malo sezone a imam osjećaj da taj njegov kvalitet može biti prekretnica nekada u igri. Svi dobro znamo da bi se i protiv kona želio dobro pokazati i ja bih ga volio vidjet u prvih 11
A nažalost ako bude stalno sa klupe ulazio nevjerujem da će se dugo kod nas zadržati. Opet kažem ne znam tačno kad kojem veznom ističe ugovor
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
-
- Kontakt:
Pitari maloumni kontaju da je dogovorena tekma. Uvjerili sami sebe da je Sloga kupljena, pa sad misle da je i derbi
Kakvi imbecili. Zahvaljujte se Bogu svaki dan sto niste pitari, za razliku od Hulahopke-Bizmarka degencine, ali i admina.

Ovog ljeta što se tiče veznih igrača, ugovori ističu Štiliću, Mekiću, Mijiću i Bilalu ako ćemo i njega računati kao veznog. Hirošu ističe na zimu.Gargamel22 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 22:52Ne znam kako stvari stoje sa ugovorima, kada kome ističe.braco je napisao/la: ↑11 apr 2024, 22:18Realno vrlo dobar vezni red i dobro popunjen, jedino što mu fali po meni je backup defanzivni vezni za Karića kad ovaj izostane zbog kartona/povreda. Možda to i bude Mijić ko će ga znati šta će vrijeme pokazati u vezi njega, nisam dovoljno gledao momka. Ovako kad gledaš imaš destruktivca Karića, zatim dva vrlo korektna duboka playmakera Radovca i Mekića i desetke u vidu Štilića, Hiroša i Al Jabera, a imaš i talentovanog Foču.Gargamel22 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 21:11Koliko imamo kvalitetne igrače u veznom redu
Ali mi je žao Radovca što se momak nije naigrao ovo malo sezone a imam osjećaj da taj njegov kvalitet može biti prekretnica nekada u igri. Svi dobro znamo da bi se i protiv kona želio dobro pokazati i ja bih ga volio vidjet u prvih 11
A nažalost ako bude stalno sa klupe ulazio nevjerujem da će se dugo kod nas zadržati. Opet kažem ne znam tačno kad kojem veznom ističe ugovor
Al Jaberu, Radovcu i Kariću ugovor ističe na ljeto na 2025.
-
- Kontakt:
Hvala na infobraco je napisao/la: ↑11 apr 2024, 22:59Ovog ljeta što se tiče veznih igrača, ugovori ističu Štiliću, Mekiću, Mijiću i Bilalu ako ćemo i njega računati kao veznog. Hirošu ističe na zimu.Gargamel22 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 22:52Ne znam kako stvari stoje sa ugovorima, kada kome ističe.braco je napisao/la: ↑11 apr 2024, 22:18
Realno vrlo dobar vezni red i dobro popunjen, jedino što mu fali po meni je backup defanzivni vezni za Karića kad ovaj izostane zbog kartona/povreda. Možda to i bude Mijić ko će ga znati šta će vrijeme pokazati u vezi njega, nisam dovoljno gledao momka. Ovako kad gledaš imaš destruktivca Karića, zatim dva vrlo korektna duboka playmakera Radovca i Mekića i desetke u vidu Štilića, Hiroša i Al Jabera, a imaš i talentovanog Foču.
Al Jaberu, Radovcu i Kariću ugovor ističe na ljeto na 2025.
Trenutno korisnika/ca: istokzeljo i 31 gost.