AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
E moj Theo, e moj Lofto
Mister Piolija usred San Sira školuje rookie trener. Bravo! 
A dobro, zar je iko sumnjao da će se primiti bar jedan gol 
Veći je problem što je napad zakazao i što zasad ništa ne izgleda dobro. De Rosi ga je nadigrao u ovom poluvremenu, mora se nešto drastično promjeniti u drugom.

Veći je problem što je napad zakazao i što zasad ništa ne izgleda dobro. De Rosi ga je nadigrao u ovom poluvremenu, mora se nešto drastično promjeniti u drugom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Ovaj sudija je poznat kao loš ali ovo ovdje je lakrdija.
Pored Gabije, Calabrije i Thiawa dobro ce biti ako do kraja ostane samo 1 primljen. Sto je vise zabrinjavajuce je mrtvilo u napadu, pod hitno reagovati i probuditi ove naprijed....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jel ovo talijan sudi? Katastrofa od sudjenja!!!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ma nije ovo ni do trenera niti je Roma bolja, nego su im igrači u strašnoj strašnoj formi. Igrači Milana uopšte mislima nisu na utakmici, kao da su spavali čitav dan svi i probudili se 15 minuta prije utakmice. Nikakvi i veliko ništa. Valjda se prodrmaju na poluvremenu jbte
- Beduin
- Kontakt:
Kad kao nagradu za vrhunsku proslu partiju dobijes klupu (Adli), a ovakvu predstavu bez ikakve kombinatorike ti prikaze nasa sredina terena, jednostavno moras reci - bravo celavi retardu.
Uz to uzasan napad, mada opet sve kreve od veznog reda pa ne cudi ni nista losije izdanje krila i RLC.
Uzas poluvrijeme. Ja bih odmah ubacio Chucka i Adlija, a na klupu Pulisica i Benacera. Malo kasnije i Okafora umjesto RLC, ako ne bude povoljan rezultat. Nemas ovdje sta cekati kad gubis i nemas nikakve igre.
Uz to uzasan napad, mada opet sve kreve od veznog reda pa ne cudi ni nista losije izdanje krila i RLC.
Uzas poluvrijeme. Ja bih odmah ubacio Chucka i Adlija, a na klupu Pulisica i Benacera. Malo kasnije i Okafora umjesto RLC, ako ne bude povoljan rezultat. Nemas ovdje sta cekati kad gubis i nemas nikakve igre.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
De Rossi ga fudbalski obrazovao u prvom poluvremenu. Nema Pioli mozga za nešto više, ima jedan šablon pa ako prođe prođe..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pioli je školovao Murinjovu Romu, ovo je opet neka druga priča. Nije ni što je Roma nešto posebno dobra, već totalno promašena i neodgovarajuća taktika.
Moraju preokrenuti rezultat u drugom poluvremenu jer teško će biti da se vade na Olimpicu.
Moraju preokrenuti rezultat u drugom poluvremenu jer teško će biti da se vade na Olimpicu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Preslikana igra iz pf prosle godine. Znaci nadigran si u svakom aspektu. Napadi telegrafisani a linije izvucene previsoko.
Valjda se preokrenu stvari u 2pv, ali nikakvo iznenadjenje i da popusi.mo 2+ razlike ovdje. Sve u svemu, potpisao bih i 1-1 ovdje.
Valjda se preokrenu stvari u 2pv, ali nikakvo iznenadjenje i da popusi.mo 2+ razlike ovdje. Sve u svemu, potpisao bih i 1-1 ovdje.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Polako ljudi jos 3 poluvremena imaju da se igraju, primili ga bezveze mogli smo i izjednaciti, go u gostima nista ne znaci tako da polako sa zakljuccima
Jednostavno, ovoj ekipi je potreban novi trener da ih razdrma iz ove letargije koju igrači demonstriraju tokom čitave sezone. Mučno je gledati ovo povlačenje po terenu, a Roma rastrčana i puna samopouzdanja jer smo im mi to dozvolili od prve minute. Zato kažem da me ovo neodoljivo podsjeća na ona dva polufinala protiv Intera u LP jer smo i tad odigrali ovako lijeno, beživotno i pichkasto.
Kao da smo vec ispali, kriticari Piolia docekali 5 minuta u ovoj godini i odmah paljba, ne cekaju ni kraj jer mozda nece moci kritikovati
AZ Koja nonsalantnost, na ovo samo treba jos Adli i da agresivna Roma presisa samo tako tu vezu

AZ Koja nonsalantnost, na ovo samo treba jos Adli i da agresivna Roma presisa samo tako tu vezu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pulišić je beskoristan večeras. Nijednog prodora, nijedne smišljene akcije, sve lopte vraća unazad... Katastrofa!
Ne usto ti sutra sudac.....
Što Loftusa ne izbaci jbt, mogao je ostaviti Rafu iako je i on očajan bio danas.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
A de izadji sam Ziru 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.