Ajd imaju te dvije slike, a vidim fino ti pronalazis i nase stranice, pa cak i jezik nas.. Glavna smo vam turisticka destinacija..rumun je napisao/la:O tome se dakle radi,jbg ako vam kažem da u Rumuniji o vama su ove dvije slike sve što znamo,valjda će vam neke stvari bit jasne.harishp je napisao/la:
Ziku ultrasa. nedo te kruh dragi.Pirotehnicka sredstva su u drugoj makini.
I da jedva čekam utakmicu,naravno da je to kraj kvalifikacija za vas,a mi s Francima na Evropsko idemo.
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Pitanje hoceli i to napuniti.Ko ce vas gledati.rumun je napisao/la:Ili je razlog taj što je lakše napunit duplo manji?Ponos Torina je napisao/la:Niste vi neki izazov pa da igramo na vecem stadionu to sam ti vec rekao jednom.....rumun je napisao/la:Što vi ljudi ne igrate u Sarajevu,tamo vam je veći stadion??? Bar prema wikipedia?
Uostalom cini vam se usluga, mital zeljezara je u blizini.A vi opet tako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- spielführer_21
- Kontakt:
Normalno da ima, pa pola Sarajeva navija za Videotonrumun je napisao/la:Jbt ovde izgleda ima dosta Madjara,samo nas oni ovoliko ne podnose?!Ako si ti Rumun i ja sam.
Ja došao da vidim šta vi očekujete ,a vi mene ciganom nazivate...

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
nema atletska staza u zenici,tribine su mnogo blize terenu nego na kosevu,uvijek je pun stadion i nevjerujem da bi doslo 40.000 protiv neatraktivnih rumuna..rumun je napisao/la:Ili je razlog taj što je lakše napunit duplo manji?Ponos Torina je napisao/la:Niste vi neki izazov pa da igramo na vecem stadionu to sam ti vec rekao jednom.....rumun je napisao/la:Što vi ljudi ne igrate u Sarajevu,tamo vam je veći stadion??? Bar prema wikipedia?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sto bi dolazili ljudi i gledali vas?kao da ste vi neka sila,mogu vas uporediti sa Estonijom cak i oni igraju ljepsi fudbal od Rumunije......valja gledati Rumunsku tragediju u Subotu.....Nece biti feste pojacanih basovarumun je napisao/la:Ili je razlog taj što je lakše napunit duplo manji?Ponos Torina je napisao/la:Niste vi neki izazov pa da igramo na vecem stadionu to sam ti vec rekao jednom.....rumun je napisao/la:Što vi ljudi ne igrate u Sarajevu,tamo vam je veći stadion??? Bar prema wikipedia?

I nemojte nositi čakije u Zenicu!
prvo koje ovdje admin ako je meni pjesmu izbrisao,zasto slika nija obrisana koja pokazuje oruzije u sirokom profilu?!
u sta gledas u pisljivu pjesmu ili u oruzije?!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 mar 2011, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ako neko ima 2 karte za istok nek mi se javi na pm!!!
Dajem 2 karte za jug i doplaćujem cijenu istih.
Dajem 2 karte za jug i doplaćujem cijenu istih.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
sta kazu madjari... cigányokrumun je napisao/la: Jbt ovde izgleda ima dosta Madjara,samo nas oni ovoliko ne podnose?!

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ponesi nesto viska para,Svaki turista mora kupiti po ciglu.To ti dodje kao suvenir.rumun je napisao/la:Vidim ja da i vi sami ste svjesni da ćemo vas poderat,pa pokušavate vrijedjati ponosne Rumune.
Jedva čekam da dodjem u Zenica da vidim kako izgleda i da navijam,nadam se da neće bit frke,jer ste i u tom pogledu biće zeznuto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo još reci kakvo je vrijeme u Zvorniku.rumun je napisao/la:Vi se baš uzdigli,kao da ste išta bitno do sad napravili.Imamo veća imena od vaših,bolje igrače,trenera,veća smo fudbalska zemlja,jaču ligu,bolje klubove,bolje navijače.Sto bi dolazili ljudi i gledali vas?kao da ste vi neka sila,mogu vas uporediti sa Estonijom cak i oni igraju ljepsi fudbal od Rumunije......valja gledati Rumunsku tragediju u Subotu.....Nece biti feste pojacanih basova
Naša odbrana je u poredjenju s vašom sto puta jača,golman vam je nikakav,jedino što vam valja je Dzeko.
A što se nas koji dolazimo tiče sve zavisi,jer vjerovatno će doć i navijači Ultrasi iz Bucuresta,tako da je sve moguće,nadam se da će sve proć kako treba,mada mi još nije jasno što nas toliko ne volite.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
A vidi naseg selektorarumun je napisao/la:Vi se baš uzdigli,kao da ste išta bitno do sad napravili.Imamo veća imena od vaših,bolje igrače,trenera,veća smo fudbalska zemlja,jaču ligu,bolje klubove,bolje navijače.Sto bi dolazili ljudi i gledali vas?kao da ste vi neka sila,mogu vas uporediti sa Estonijom cak i oni igraju ljepsi fudbal od Rumunije......valja gledati Rumunsku tragediju u Subotu.....Nece biti feste pojacanih basova
Naša odbrana je u poredjenju s vašom sto puta jača,golman vam je nikakav,jedino što vam valja je Dzeko.
A što se nas koji dolazimo tiče sve zavisi,jer vjerovatno će doć i navijači Ultrasi iz Bucuresta,tako da je sve moguće,nadam se da će sve proć kako treba,mada mi još nije jasno što nas toliko ne volite.

[youtube][/youtube]
Dragon Town
rumun fino se obucite digitalce tike dobre kackete ..moramo i mi ranjeni studenti od neceg dzeparac da stvorimo.. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
U Zenici ko god da dolazi stadion bude pun, u Zenici se igra jer je
1.Grad Sporta
2.Bilino Polje jedini stadion koji ima uslove za igranje u EU takmicenjima u BiH
3.Stadion je blizi terenu i uvijek bude pun
4.Bilino Polje je sretno za Reprezentaciju
5.Navijači naprave atmosferu kakvu nema ni u 117 država ...
6.Kome se ne sviđa nek se žali upravi vodovoda i Himzinoj materi
Toliko !
Bosna !
1.Grad Sporta
2.Bilino Polje jedini stadion koji ima uslove za igranje u EU takmicenjima u BiH
3.Stadion je blizi terenu i uvijek bude pun
4.Bilino Polje je sretno za Reprezentaciju
5.Navijači naprave atmosferu kakvu nema ni u 117 država ...
6.Kome se ne sviđa nek se žali upravi vodovoda i Himzinoj materi
Toliko !
Bosna !

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ajde lutko moja poći ćemo od toga da si ti upravu, ali ti nisi uzeo u obzir Bosansku tvrdoglavu glavu i nešto što se zove INAT, ima da vas poderemo tako da ćete svi krenuti stopama najveće vam zvijezde Mutu-a tj. BIJELOOOOM!!!rumun je napisao/la:Vi se baš uzdigli,kao da ste išta bitno do sad napravili.Imamo veća imena od vaših,bolje igrače,trenera,veća smo fudbalska zemlja,jaču ligu,bolje klubove,bolje navijače.Sto bi dolazili ljudi i gledali vas?kao da ste vi neka sila,mogu vas uporediti sa Estonijom cak i oni igraju ljepsi fudbal od Rumunije......valja gledati Rumunsku tragediju u Subotu.....Nece biti feste pojacanih basova
4-IN-A-ROW
- Ponos Torina
- Kontakt:
ma samo ti se cini da imate bolji tim,bolju ligu,a o navijacima da negovorim....Mi nemamo uslove za ligu....jer da imamo vi bi bili daleko ispod nas....rumun je napisao/la:Vi se baš uzdigli,kao da ste išta bitno do sad napravili.Imamo veća imena od vaših,bolje igrače,trenera,veća smo fudbalska zemlja,jaču ligu,bolje klubove,bolje navijače.Sto bi dolazili ljudi i gledali vas?kao da ste vi neka sila,mogu vas uporediti sa Estonijom cak i oni igraju ljepsi fudbal od Rumunije......valja gledati Rumunsku tragediju u Subotu.....Nece biti feste pojacanih basova
Nasi su igraci puno bolji od vasih,kod vas su sve propaliteti!gdje vam je Banel Nikolica veliki talentat krao po engleskoj pa ga izbacili,krao po njemackoj pa ga otjerali,digao covjek sator usred Berlina,neide to tako....Chivu ima u glavi 5 kila celika njegovo je proslo,Mutu narkoman teski....Rat nije los,ostalo uporedba sa Estonijom....
sta ste vi sila u Europi hahah pa vidio sam na sta vam lici drzava nemate cestu kako treba kao da ste vi bili u ratu a ne mi,ruglo vam je zemlja ruglo obicno osim par mjesta.....0
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 mar 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno kako stvari stoje,pa i nije puno pogrijesio.Monolog je napisao/la:Samo još reci kakvo je vrijeme u Zvorniku.rumun je napisao/la:Vi se baš uzdigli,kao da ste išta bitno do sad napravili.Imamo veća imena od vaših,bolje igrače,trenera,veća smo fudbalska zemlja,jaču ligu,bolje klubove,bolje navijače.Sto bi dolazili ljudi i gledali vas?kao da ste vi neka sila,mogu vas uporediti sa Estonijom cak i oni igraju ljepsi fudbal od Rumunije......valja gledati Rumunsku tragediju u Subotu.....Nece biti feste pojacanih basova
I tamo je Rom-una koliko hoces.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
E onda sam se zaebo ja najavio dva'est hiljada a Zvornik broj 80 000 stanovnikaMonolog je napisao/la:Samo još reci kakvo je vrijeme u Zvorniku.rumun je napisao/la:Vi se baš uzdigli,kao da ste išta bitno do sad napravili.Imamo veća imena od vaših,bolje igrače,trenera,veća smo fudbalska zemlja,jaču ligu,bolje klubove,bolje navijače.Sto bi dolazili ljudi i gledali vas?kao da ste vi neka sila,mogu vas uporediti sa Estonijom cak i oni igraju ljepsi fudbal od Rumunije......valja gledati Rumunsku tragediju u Subotu.....Nece biti feste pojacanih basova

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
HAI SECURITATEA!rumun je napisao/la:avenija je napisao/la:rumun fino se obucite digitalce tike dobre kackete ..moramo i mi ranjeni studenti od neceg dzeparac da stvorimo..
Jbt vi nas zamišljate kao prosjake,a mi jedna od najjačih zemalja u Evropi.Smješno.Ma razbit ćemo vas i kraj za vas,mi smo Rumunija.
][/youtube] EVO ZASTO ZENICA.AKO TI JOS KOJI SNIMAK POKAZEMO MOZDA CES NAMJERNO SUTRA ZAKASNIT NA TAJ BUS
)))

nemoj narod lozit ..ti nisi vidio bugarske a kamoli rumuniju.rumun je napisao/la:avenija je napisao/la:rumun fino se obucite digitalce tike dobre kackete ..moramo i mi ranjeni studenti od neceg dzeparac da stvorimo..
Jbt vi nas zamišljate kao prosjake,a mi jedna od najjačih zemalja u Evropi.Smješno.Ma razbit ćemo vas i kraj za vas,mi smo Rumunija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
ip adresa je zaj.ebana stvar, jelde @ zvornicki rom 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.