Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jutros sam pio kafu sa drugom Ultrasom,jako dobar i realan kao osoba.
Po njegovom nije ovo otimanje bilo po kodexu,potvrdio je da su se bili obukli u molere ahaha
Feste nije bilo iz razloga jer im je bilo glupo nakon svega slaviti jer bi to imalo kontra efekt,oni se ograđuju od ove balavurdije sto svasta pise po internetu.
Ide derbi i tu ce pokazati snagu kako na tribini tako ce od igraca traziti max na terenu.
Normalno sve kad pricas sa normalnom osobom,i njemu nije jasno ali mediji vise prave ovo politickom incidentom nego Ultrasi i Red Army
Po njegovom nije ovo otimanje bilo po kodexu,potvrdio je da su se bili obukli u molere ahaha
Feste nije bilo iz razloga jer im je bilo glupo nakon svega slaviti jer bi to imalo kontra efekt,oni se ograđuju od ove balavurdije sto svasta pise po internetu.
Ide derbi i tu ce pokazati snagu kako na tribini tako ce od igraca traziti max na terenu.
Normalno sve kad pricas sa normalnom osobom,i njemu nije jasno ali mediji vise prave ovo politickom incidentom nego Ultrasi i Red Army
Kad pročitam da napadaju žene i djecu povraća mi se. Ili kad znalci na svaki belaj pišu "pred izbore"
Ne budite smiješni.

Ne budite smiješni.
Da li ce im to biti zadnja navijacka utakmica? Naravno ako uzmemo u obzir da ce RA ubrzo upaliti transparente?LondonRed je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:24Jutros sam pio kafu sa drugom Ultrasom,jako dobar i realan kao osoba.
Kad ti bilo ko od UM počne pričati o sačekušama jednoj osobi i kodeksima, samo ga upitaj kako im nije bilo do poštovanja kodeksa kad su pravili i prave sačekuše momcima iz RA koji žive u zapadnom Mostaru. Kraj priče.LondonRed je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:24Jutros sam pio kafu sa drugom Ultrasom,jako dobar i realan kao osoba.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ova desavanja iz Mostara su malo stavila sa strane ikonsku pobjedu u Modrici.
Da pitam jel se oglasio interpol sipa znali se sta, il se suti dok traje istraga
Da pitam jel se oglasio interpol sipa znali se sta, il se suti dok traje istraga
nista, ja sam ocekivao da ce upasti do 70te minute medjutim pimpek
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Policijska uniforma u Nemili, u Mostaru moleri. Da se zakljuciti kod kojih prevaranata su isli na savjetovanje 

Ko ti je tom drugu ovako najdrazi?LondonRed je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:24Jutros sam pio kafu sa drugom Ultrasom,jako dobar i realan kao osoba.
Sta ce oni pricati 10 godina su dole narod maltretirali bez ikakve provokacije.Ulijetali,razbijali,napadali,otimali.Mrs u p.m. sta sjedis s takvima.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Politicka prcija,bivsi ultras MOSTAR.donDondon je napisao/la: ↑12 apr 2024, 08:31imali su i najjaca gostovanja,i u tucama su bili najjaci,kad igraju kuci karta vise se trazila,evropa je drhtala,torcida im dolazila na raport,murija se sakrivalaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑12 apr 2024, 06:28Umjesto da ocjenjujete koliko je koji trans ultrasa vrijedan mogli ste nauciti nesto od njih svih ovih godina, imali ste šta sigurno. Sašili su neke od najljepših transova na ovim prostorima, uradili neke od najljepsih grafita na daleko, najljepse pjesme definitivno na našoj sceni, izbor rijeci melodije… kontsanta na gostovanjima, recimo Banja Luka uvijek sa 120-150 ljudi zadnjih 10+ godina… i još dosta toga… nadam se da će ostat vitezovi pa časno podnijeti poraz i ostat u navijackim okvirima(pogotovo mladji koji pomalo izlaze iz tih okvira)
FK SARAJEVO.
Vidi Bota sto se razmnožio.Ko amebe.
Prvo piše lijevom rukom,pa minutu poslije desnom?!?
Pa tako iz ruke u ruku svaki minut ide trolanje
I ovaj forum svašta mora trpjeti?!

P.S.Stranica 8660,tačno vrijeme po bosanskom
@cazzo -22:25
@qurcicdirektoric-22:26
@vegeta-22:27
@cazzo-22:28
Dobro su botovi uhodani.Samo plitki s pameću pravo.
Intelegenciju ni spominjati.
Pitanje je zašto ih -GA Administracija trpi da trola i piše
Postove svaki minut sa laznih nickova.Jedan kreten sa 5 nickova.
Jedino ako ih Gazda Causevic ne plaća da mu drže rejting i
posjećenost stranice/foruma?!?
Prvo piše lijevom rukom,pa minutu poslije desnom?!?
Pa tako iz ruke u ruku svaki minut ide trolanje
I ovaj forum svašta mora trpjeti?!

P.S.Stranica 8660,tačno vrijeme po bosanskom
@cazzo -22:25
@qurcicdirektoric-22:26
@vegeta-22:27
@cazzo-22:28
Dobro su botovi uhodani.Samo plitki s pameću pravo.
Intelegenciju ni spominjati.
Pitanje je zašto ih -GA Administracija trpi da trola i piše
Postove svaki minut sa laznih nickova.Jedan kreten sa 5 nickova.
Jedino ako ih Gazda Causevic ne plaća da mu drže rejting i
posjećenost stranice/foruma?!?
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Druze,ja imam dobri prijatelja zahvaljuci poslu koji radim po cijeloj drzavi,sto nebi sjedio sa Ultrasom kad sam sjedio i sa Zeničaninom koji u riječniku ima psovku za Markale i Kapiju? Kakva je sad razlika na tom navijackom momentu između njega i Ultrasa?mma_hz je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:48Ko ti je tom drugu ovako najdrazi?LondonRed je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:24Jutros sam pio kafu sa drugom Ultrasom,jako dobar i realan kao osoba.
Sta ce oni pricati 10 godina su dole narod maltretirali bez ikakve provokacije.Ulijetali,razbijali,napadali,otimali.Mrs u p.m. sta sjedis s takvima.
Ja sam jedino u Sarajevu dozivio neugodnost jer sam iz Bihaća pa mi psovali autonomašku majku a moj stari n.ebo na toj istoj autonomiji,ali odesmo u off
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Gdje to zivis pekaru pa kasnis devet sati Vancouver
Znao sam da ne ides na utakmice

Znao sam da ne ides na utakmice

-
- Kontakt:
Nećemo se vracati na “glavnu temu” , ali dešavanja nakon situacije koja se desila je zastrasujuca … mediji su najveće zlo svijeta sto postoji , širenje mržnje , huškanje naroda je za svaku osudu ! Debil neki koji napise o paljenju svetišta i to im je glavna vijest i odmah se etiketira čitav narod ili u ovo slučaju “stranu” Mostara , glavne vijesti trolanje nekih retarda . Sto se tiče situacije u Mostaru , Mostar ko Mostar , niti će biti nereda niti je Mostar trenutno “OPASAN” grad , standardnih prepucavanja uvijek ima i uvijek će biti zajebancije , hakanja i sl. jer to je Mostar i svi koji žive u Mostaru to jako dobro znaju ! Nama su uništili mladost i djetinjstvo huškanjem i pumpanjem , NE DOPUSTIMO da i našoj djeci to učine !Direktorcic je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:22Moram ti reci da si djelimicno upravu. Mogu skinut "random" ljude kad hoce juce mene a u istom kaficu je bio jos jedan momak koji stoji na istoj strani ko ja i ti, a naprimjer pojedinci znaju da sam ja na "pogresnoj" strani. Ovo sa dzamijama i upadima po kucu je drugi par cipela. Oni nece puno dobit ako kidnapuju mene i tebe zajedno,oni su izgubili status izbiljne navijacke grupe. Mene moze napast neki balavac ili vise njih i opet nit su dirnuli nekoga ko ima veze sa krpama niti sj ih dobili nazad. Ovo je vec malo ozbiljnije u smislu navijackih grupa,ovdje se trebaju vuci pravovremeni potezi i treba se vratit obraz navijacke grupe.ali veliku vecinu je to to,ima smisla sto si napisaoElimGarak je napisao/la: ↑12 apr 2024, 08:48Dok je Red Army radio grafite rukom i dok im je lopta na grafitu toliko izgledala nesavršeno da smo svi mislili da su nacrtali probušenu loptu, Ultrasi su već duboko bili u eri korištenja projektora za crtanje grafita. Metodološki i tehnički stepenica iznad Red Armyja. Razlika je tačno tolika koliko su Hrvati kao narod profesionalniji, marljiviji i ozbiljniji u odnosu na Bošnjake koji vole akobogdati i ispijat kafu. Iako razlika se smanjuje a dokaz je ovo otimanje transparenata gdje su Ultrasi ispali neozbiljni i aljkavi poput hercegovačkih Bošnjaka, a Red Army domišljati i lukavi poput hercegovačkih Hrvata.
U obe ekipe ima svega. Nisu to doktori nauka i neki hajdemo reći prosperitetni i važni dijelovi društva. Svjesni su i oni toga pa im nije strano zapjevati onu "I najveći ološ smo i pijemo i duvamo na ulici..." da ne idem dalje.
Ipak postoje suštinske bitne razlike između Red Armyja i Ultrasa. Red Army je samo klub navijača, dok su Ultrasi više kao neki mirnodopski ili rezervni sastav Tutine Kažnjeničke bojne HVO-a. Demoliranje Partizanskog groblja. Upadi u Stari grad, Plato na Bulevaru, Donju Mahalu, Fejićevu ulicu i Musalu popraćeno terorizovanjem običnih građana, uništavanje njihove imovine, premlaćivanje tih ljudi, ebavanje matere b*alijske, oskrvnjenje Starog mosta itd itd. Ljudi iskonski mrze i preziru. Ja ne mogu zamisliti da se Red Army skupi i da ide na Aveniju ili Centar 2 da terorizuje stanovništvu, ruši, lomi, mlati random ljude po ulici i psuje im majku l*atinsku. To ne mogu zamisliti i to se neće desiti jer se Red Army ne loži na to. Ultrasi su popušili transparente od svojih navijačkih rivala, ali oni sad nisu kivni na Red Army. Kivni su na sve b*alije (Bošnjake), pale im se džamije. Svi znaju da ne biraju sredstva i metode jer oni sad neće moći da se osvete ljudima ili grupi koja im je otela transparente. Oni će ići na to da napakoste random ljudima, b*alijama. Kažem mirnodopski ili rezervni sastav Kažnjeničke HVO-a. Pola grada strahinja od 100 ljudi koje policija ne želi dovest u red a sve se zna ko je i šta je. Nije Mostar Los Angeles već selendra.
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
0:16
Number one

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
J ebes psovke,sutra ce opet ti tvoji "prijatelji" pucati po tebi.LondonRed je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:58Druze,ja imam dobri prijatelja zahvaljuci poslu koji radim po cijeloj drzavi,sto nebi sjedio sa Ultrasom kad sam sjedio i sa Zeničaninom koji u riječniku ima psovku za Markale i Kapiju? Kakva je sad razlika na tom navijackom momentu između njega i Ultrasa?mma_hz je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:48Ko ti je tom drugu ovako najdrazi?LondonRed je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:24Jutros sam pio kafu sa drugom Ultrasom,jako dobar i realan kao osoba.
Ja sam jedino u Sarajevu dozivio neugodnost jer sam iz Bihaća pa mi psovali autonomašku majku a moj stari n.ebo na toj istoj autonomiji,ali odesmo u off
Sto ga ne pitas sta misli o UZP-u ,o otimanju stadiona...o Praljku,Bobanu itd ..Ante Pavelicu i ustasama pa da vidimo koliko ce te biti "dobri prijatelji".
Pusti mi se te suplje.
FK SARAJEVO.
Stvarno se nadam da su ljudi pametniji ovaj put, ali ne izgleda mi tako.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑12 apr 2024, 10:07Nećemo se vracati na “glavnu temu” , ali dešavanja nakon situacije koja se desila je zastrasujuca … mediji su najveće zlo svijeta sto postoji , širenje mržnje , huškanje naroda je za svaku osudu ! Debil neki koji napise o paljenju svetišta i to im je glavna vijest i odmah se etiketira čitav narod ili u ovo slučaju “stranu” Mostara , glavne vijesti trolanje nekih retarda . Sto se tiče situacije u Mostaru , Mostar ko Mostar , niti će biti nereda niti je Mostar trenutno “OPASAN” grad , standardnih prepucavanja uvijek ima i uvijek će biti zajebancije , hakanja i sl. jer to je Mostar i svi koji žive u Mostaru to jako dobro znaju ! Nama su uništili mladost i djetinjstvo huškanjem i pumpanjem , NE DOPUSTIMO da i našoj djeci to učine !Direktorcic je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:22Moram ti reci da si djelimicno upravu. Mogu skinut "random" ljude kad hoce juce mene a u istom kaficu je bio jos jedan momak koji stoji na istoj strani ko ja i ti, a naprimjer pojedinci znaju da sam ja na "pogresnoj" strani. Ovo sa dzamijama i upadima po kucu je drugi par cipela. Oni nece puno dobit ako kidnapuju mene i tebe zajedno,oni su izgubili status izbiljne navijacke grupe. Mene moze napast neki balavac ili vise njih i opet nit su dirnuli nekoga ko ima veze sa krpama niti sj ih dobili nazad. Ovo je vec malo ozbiljnije u smislu navijackih grupa,ovdje se trebaju vuci pravovremeni potezi i treba se vratit obraz navijacke grupe.ali veliku vecinu je to to,ima smisla sto si napisaoElimGarak je napisao/la: ↑12 apr 2024, 08:48Dok je Red Army radio grafite rukom i dok im je lopta na grafitu toliko izgledala nesavršeno da smo svi mislili da su nacrtali probušenu loptu, Ultrasi su već duboko bili u eri korištenja projektora za crtanje grafita. Metodološki i tehnički stepenica iznad Red Armyja. Razlika je tačno tolika koliko su Hrvati kao narod profesionalniji, marljiviji i ozbiljniji u odnosu na Bošnjake koji vole akobogdati i ispijat kafu. Iako razlika se smanjuje a dokaz je ovo otimanje transparenata gdje su Ultrasi ispali neozbiljni i aljkavi poput hercegovačkih Bošnjaka, a Red Army domišljati i lukavi poput hercegovačkih Hrvata.
U obe ekipe ima svega. Nisu to doktori nauka i neki hajdemo reći prosperitetni i važni dijelovi društva. Svjesni su i oni toga pa im nije strano zapjevati onu "I najveći ološ smo i pijemo i duvamo na ulici..." da ne idem dalje.
Ipak postoje suštinske bitne razlike između Red Armyja i Ultrasa. Red Army je samo klub navijača, dok su Ultrasi više kao neki mirnodopski ili rezervni sastav Tutine Kažnjeničke bojne HVO-a. Demoliranje Partizanskog groblja. Upadi u Stari grad, Plato na Bulevaru, Donju Mahalu, Fejićevu ulicu i Musalu popraćeno terorizovanjem običnih građana, uništavanje njihove imovine, premlaćivanje tih ljudi, ebavanje matere b*alijske, oskrvnjenje Starog mosta itd itd. Ljudi iskonski mrze i preziru. Ja ne mogu zamisliti da se Red Army skupi i da ide na Aveniju ili Centar 2 da terorizuje stanovništvu, ruši, lomi, mlati random ljude po ulici i psuje im majku l*atinsku. To ne mogu zamisliti i to se neće desiti jer se Red Army ne loži na to. Ultrasi su popušili transparente od svojih navijačkih rivala, ali oni sad nisu kivni na Red Army. Kivni su na sve b*alije (Bošnjake), pale im se džamije. Svi znaju da ne biraju sredstva i metode jer oni sad neće moći da se osvete ljudima ili grupi koja im je otela transparente. Oni će ići na to da napakoste random ljudima, b*alijama. Kažem mirnodopski ili rezervni sastav Kažnjeničke HVO-a. Pola grada strahinja od 100 ljudi koje policija ne želi dovest u red a sve se zna ko je i šta je. Nije Mostar Los Angeles već selendra.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Truba ma pusti burazeru uvijek ce biti ovaca i vune za sisanje
Usput ako ima neko da blokira pisanje onoj kocki. Cim on iz Zenice napise nesto o navijanju umre neki stari ultras u Rimu Torinu ili Napulju
Usput ako ima neko da blokira pisanje onoj kocki. Cim on iz Zenice napise nesto o navijanju umre neki stari ultras u Rimu Torinu ili Napulju

- bagniadiluca
- Kontakt:
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a493957/F ... Borca.html
Ne mogu ti opisati koliko ima BL grafita i ne zna se koji je lijepši...ovaj sa linka sam lično crtao tako da mi je najdraži

LETS GO FIGHTER
Sta si se raskokodakao tu, čovjek napisao fino, gledaj bola sta pises, koje ustase balavac jedan vise spominjes, pa vise je tvojih u ustasama bilo nego ovog iz mostara! Dosta vise te vase hinjave price! Ne misli se kao i vi i odmah uzp ustase, boban bjezi vise!mma_hz je napisao/la: ↑12 apr 2024, 10:10J ebes psovke,sutra ce opet ti tvoji "prijatelji" pucati po tebi.LondonRed je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:58Druze,ja imam dobri prijatelja zahvaljuci poslu koji radim po cijeloj drzavi,sto nebi sjedio sa Ultrasom kad sam sjedio i sa Zeničaninom koji u riječniku ima psovku za Markale i Kapiju? Kakva je sad razlika na tom navijackom momentu između njega i Ultrasa?
Sto ga ne pitas sta misli o UZP-u ,o otimanju stadiona...o Praljku,Bobanu itd ..Ante Pavelicu i ustasama pa da vidimo koliko ce te biti "dobri prijatelji".
Pusti mi se te suplje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.