FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zajednicka presica moze ali nekad na ljeto tamo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Bravo, nikakve zajedničke press konferencije. Saraj'vo Saraj'vo, ti yebi selju malenog malenog !!
Bravo za odličnu odluku

Dobar je on trener, nazalost Sarajevo mu je skola bila i da u fudbalu a pogotovo trenerskom poslu nema zalijetanja i uzdizanja.napoleon72 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:28DaBogda on do Juventusa dogurao, al kod nas ce ostat upamcen kao najgori poslijeratni menadzer na malo vecem uzorku utakmica (ne mislim na Senera Bajramovica i slicne koji su vodili 4-5 tekmi). Jos gore je sto nije naslijedio niciju ekipu nego dovodio svoje igrace. Malo se zaletio poslije Veleza, fudbalski Vasa Ladacki.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 apr 2024, 08:37Samo da pozdravim svoje forumase, pogotovo one koji su prozivali Fedju radi njegovog neznanja.
Evo dokaza vam svima covjek ko zna a ko sjedi kuci i bulazni po forumu.
https://www.****/sport/nogomet/897378/video-fedja-dudic-je-omiljeni-u-kragujevcu-pogledajte-skandiranje-publike-nakon-historijskog-rezultata
Lijepo je ipak i da su navijaci postali fudbalski pismeniji pa ga ne proglasavaju ublehom i da je to samo proizvod loseg tajminga, manjak iskustva u velikom klubu i ostalih stvari kao selidba u Zenicu.
-
- Kontakt:
S njima nikad ne sjedati za isti sto osim ako si primoran propozicijama lige a I tad gledati da se izbjegne. I oni isto misle za nas tako da nema tu nikakvih nejasnoca
Kakav zajednicki press I crn ****
Što se tice feđe trener za klubove koji nemaju pritisak trofeja I koje kuci prati u prosjeku 2 hiljade ljudi. Sve ostalo je puno za njeg. Ko autsajder moze dosta uradit kao neko ko treba da se nametne 0 poena. Nije trener za velike klubove I to je I pokazao.
Kakav zajednicki press I crn ****
Što se tice feđe trener za klubove koji nemaju pritisak trofeja I koje kuci prati u prosjeku 2 hiljade ljudi. Sve ostalo je puno za njeg. Ko autsajder moze dosta uradit kao neko ko treba da se nametne 0 poena. Nije trener za velike klubove I to je I pokazao.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 12 apr 2024, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
bravo za odluku
sa vicinim k.ujicama nema sjedanja

sa vicinim k.ujicama nema sjedanja
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trener za osrednje ekipe poput Veleža, Posušja i sličnih koje nemaju nikakvih ambicija. Ako dogura do polufinala, eventualno finala to je ogroman uspjeh već sam po sebi i to je sve. Došao u veći klub gdje je pritisak ogroman, pogubio se. Ostao upamćen kao statistički najgori trener i doviđenja i prijatno. Dobro si rekao, Vasa Ladački.napoleon72 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 09:28DaBogda on do Juventusa dogurao, al kod nas ce ostat upamcen kao najgori poslijeratni menadzer na malo vecem uzorku utakmica (ne mislim na Senera Bajramovica i slicne koji su vodili 4-5 tekmi). Jos gore je sto nije naslijedio niciju ekipu nego dovodio svoje igrace. Malo se zaletio poslije Veleza, fudbalski Vasa Ladacki.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 apr 2024, 08:37Samo da pozdravim svoje forumase, pogotovo one koji su prozivali Fedju radi njegovog neznanja.
Evo dokaza vam svima covjek ko zna a ko sjedi kuci i bulazni po forumu.
https://www.****/sport/nogomet/897378/video-fedja-dudic-je-omiljeni-u-kragujevcu-pogledajte-skandiranje-publike-nakon-historijskog-rezultata

Posebno bih naglasio ovo historijskog rezultata. Sve je jasno. Polufinale - historijski uspjeh !
Ne znamo sta treba zajednicka press konferencija, onda je to bilo za dan grada, pa hajde ima smisla, sad je bezveze
-
- Kontakt:
DAAAJ MI MAJKOOO ŠIBICUUU
I KANTU BENZIIIINAAAA…
NAŠA DIREKTIVA - STROGA OFANZIVA!
I KANTU BENZIIIINAAAA…
NAŠA DIREKTIVA - STROGA OFANZIVA!
Dobro Su se sjetili.
Nadolaze valjda.Ti dušmanina pružaš dobronamjernu
Ruku saradnje,prijateljstva,a mitomani samo čekaju
Priliku da je otkinu!!
Nadolaze valjda.Ti dušmanina pružaš dobronamjernu
Ruku saradnje,prijateljstva,a mitomani samo čekaju
Priliku da je otkinu!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- skullcrusher
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Ne mislim da su ih naši otkantali, prije da su bile urgencije od strane spoznora.
Oplodnja baze, 14.04.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema mjesta toj priči na ovoj temi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko i zasto je predložio Djurickovica za kapitena ekipe? Liku prva sezona u klubu i odmah kapitenska. Pa ne ide to tako majku mu.
A ko bi trebao biti, covjek svaku utakmicu pogine na terenu ima pravi karakter za jednog lidera i kapitena.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Pa kako je hazre kapiten bio…ovaj bar mu.da ima do poda, svaku igra 200%, trudi se , pravi profesionalac.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️