Premijer liga BiH - aktuelno

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 12 apr 2024, 12:48

GrimReaper je napisao/la:
12 apr 2024, 12:41
CampobelloDiMazara je napisao/la:
12 apr 2024, 12:35
Jos nema karata sa utakmica protiv Goska i Igmana :kafa:

Internet navijac :puke:
Campo moj fini gleda on svaku ..... ali na Areni, ima lik vise ekrana nego SCC prozora. Na svaki ekran stavi po jednu i onda ovdje pametuje kako je on isao.
Ma vidjelo se to odmah na startu da ne ide na utakmice i da je internet navijac. Pricao mi je jedan forumas pitar da je kroz privatne poruke molio da mu neko uslika kartu da se moze hvaliti kako je bio :thumbdown: :puke: :zviz:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 12 apr 2024, 12:49

Campo moj fini gleda on svaku ..... ali na Areni, ima lik vise ekrana nego SCC prozora. Na svaki ekran stavi po jednu i onda ovdje pametuje kako je on isao.
Campobello prestani sam sebe citirati!

Ne znaš ni pod kojim profilom pišeš.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 12 apr 2024, 12:51

Balorda je napisao/la:
12 apr 2024, 12:49

Neka zbunio si me slozio sam u konzumu luk gdje su patlidzani :mrgreen:

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 12 apr 2024, 12:52

AVNOJ je napisao/la:
12 apr 2024, 11:21
Kakvi ekonomsko-finacijski "stručnjaci" pišu na temi nk zeljezničar, nevjerovatno kakv skup polupismenih bolida koji kroz pisanje po forumu nastoje opravdati i dati podršku dolasku ajfela na čelo kluba.
Čuj idealno riješenje za zemljište koje je u vlasništvu kluba i koje je investiciskog ulaganje, je da se tu gradi poslovno-stambeni kompleks, pa ko če pri zdravoj pameti kupiti neki stan ili poslovni prostor ako neče imati mogučnost upisa kao vlasnik. I na kraju/početku zašto bi neko ulazio u neke građevinske investicije ako neče biti u vlasništvu 100% i imati mogučnost prodaje tog kapitala.
Ludilo mozga koje samo lobotomirani mozgovi i internet plačenici mogu podržavati.
Brate, suvišna prića. Nije mi jasno sto ne pustis. Ne treba ništa komentarisati nikakve njihove poteze. Pored njih samih, dušmani su im nepotrebni. Zamisli jednog investitora koji ce prihvatiti vratiti dugove, napraviti šta su oni zamislili i da mu nakon 20/40 godina dođe neki Misimović, Osim, Tanović etc... i kaže e hvala ti, ti si svoje prihode ubrao, sada je to sve naše.

Možeš li zamisliti mozga koji će to uraditi? Ako postoji taj čovjek, dajte mi njegov kontakt. Dati ću mu ja svoju zemlju da pravi šta hoće, ne mora nikakve dugove vraćati, ali za 20 godina je opet to moje.

Da ne prićam ovaj sportski dio, gdje oni garantuju da će imati bez investitora buđet 4 miliona eura. I pazi ove rećenice, strateški partner treba obezbijediti minimalno 20 miliona eura kapitala i kreditnu sposobnost od 70 miliona eura, kako bi se realizirala izgradnja sportsko-poslovnog centra sa 90.000 m2 korisne površine u centru grada i trening kampa na više od 30.000 m2 zemljišta izvan grada.

Bravo, bravo i BRAVO ! Samo naprijed, moja puna podrška. :thumbup:

PS. Koji je ovo poziv od kako je Tan kod nas? Peti, deseti? Kako su smiješni, ljubomorni, paranoični i zavidni na FK Sarajevo nevjerovatno ! U svakom slučaju, samo naprijed !

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 12 apr 2024, 13:00

12 apr 2024, 12:51
Balorda je napisao/la:
12 apr 2024, 12:49

Neka zbunio si me slozio sam u konzumu luk gdje su patlidzani :mrgreen:
Patlidzane cemo kasnije da nabavimo polako :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Life is temporary, but death is eternal.

You sold our soul, you told us its never gonna happen.

FREE RUI PINTO.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2024, 13:08

12 apr 2024, 12:38
Vala ne pisem nesto puno na forumu prvobitno jer i nemam nesto mnogo vremena. Ali kad upratim onog pitarsam i Virtualnog dan te necu ne bi. Njih dvojica da podjele IQ ne bi uspjeli prebaciti 60 nema tih para. A obojica su pismeni i obrazovani da bi im trebalo zabraniti koristenje internetom dok ne budu imali vokabular veci od 14 rijeci.

Nego da se vratimo na temu : Glupo je bilo ovo iniciranje zajdnicke presice kad ni jednima ni drugima to nista ne znaci. Zato je u Mo party haha nema Red Armya nema Ugasenih znaci igramo za korner zastavice xD
Zanimljivo je da se neko ko napiše ovakav post, u istom poziva na pismenost i vokabular. :kafa:

Ovaj forum je čudo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 apr 2024, 13:10

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
09 apr 2024, 16:18
Novi UO, novi javni poziv :mrgreen: Sad ce se Miske javiti da malo izminira sa idejom o dionicama, pa ce vas Amar pljucnuti na nekom podcastu, pa ce DS dici neku parolu i tako u krug. Ne znam samo kako vam ne dosadi, ali mislim da ni vi sami vise ne shvatate ozbiljno ove pozive.
Sta vam rekoh neki dan kone? Eno Miske se javio s placenim intervjuom :rol: Krenulo je. Vazda isto.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 12 apr 2024, 13:13

Virtu4l je napisao/la:
12 apr 2024, 13:08
12 apr 2024, 12:38
Vala ne pisem nesto puno na forumu prvobitno jer i nemam nesto mnogo vremena. Ali kad upratim onog pitarsam i Virtualnog dan te necu ne bi. Njih dvojica da podjele IQ ne bi uspjeli prebaciti 60 nema tih para. A obojica su pismeni i obrazovani da bi im trebalo zabraniti koristenje internetom dok ne budu imali vokabular veci od 14 rijeci.

Nego da se vratimo na temu : Glupo je bilo ovo iniciranje zajdnicke presice kad ni jednima ni drugima to nista ne znaci. Zato je u Mo party haha nema Red Armya nema Ugasenih znaci igramo za korner zastavice xD
Zanimljivo je da se neko ko napiše ovakav post, u istom poziva na pismenost i vokabular. :kafa:

Ovaj forum je čudo.
xD je najljepše što sam vidio danas. Vratilo me 20 godina unazad kad se to koristilo na MSN. :mrgreen:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 12 apr 2024, 13:21

Alo bre cujem neke price da smo kupili i Posušje. Koji vam je bre, nas zeleznicar igra footbool i uvek ce tako biti. Misimovic je bre dusman naseg kluba, govori na sav glas da smo zavrsili Doboj i Posusje zasto je bre to tako.
Idemo zgaziti turke sada !!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 12 apr 2024, 13:37

SedrenikHz je napisao/la:
12 apr 2024, 13:21
Alo bre cujem neke price da smo kupili i Posušje. Koji vam je bre, nas zeleznicar igra footbool i uvek ce tako biti. Misimovic je bre dusman naseg kluba, govori na sav glas da smo zavrsili Doboj i Posusje zasto je bre to tako.
Idemo zgaziti turke sada !!!
Kupili smo i vas, sto to izostavljas? :rol:

Dijagnoza: paranoidna sizofrenija
Sifra: pitar.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 12 apr 2024, 13:40

12 apr 2024, 13:10
Novi UO, novi javni poziv :mrgreen: Sad ce se Miske javiti da malo izminira sa idejom o dionicama, pa ce vas Amar pljucnuti na nekom podcastu, pa ce DS dici neku parolu i tako u krug. Ne znam samo kako vam ne dosadi, ali mislim da ni vi sami vise ne shvatate ozbiljno ove pozive.
Sta vam rekoh neki dan kone? Eno Miske se javio s placenim intervjuom :rol: Krenulo je. Vazda isto.
U pravu si bio pasa, nema sta. Mislio sam da ce ovaj put presutjeti, ali kurko.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 apr 2024, 13:43

upohaluhizugnimda je napisao/la:
12 apr 2024, 13:40
Fali ti "k" u nicku druze
Valjda je ukpohaluhizugnimda
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 12 apr 2024, 13:45

Registrovan je i taj :rol:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 apr 2024, 13:50

12 apr 2024, 13:45
Registrovan je i taj :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ElimGarak
Kontakt:

Post Postao/la ElimGarak » 12 apr 2024, 14:05

Prema najnovijim infornacijama koje kruže Mostarom:

- Na utakmicu neće biti dozvoljen dolazak Red Army Mostar
- Na utakmicu neće doći Ultras Mostar.

Iduće sedmice u Napulju zasjeda Veliko vijeće Euro TIFO. Euro TIFO je najveća evropska navijačka unija, a njeni članovi su i Red Army i Ultras Mostar. Veliko vijeće Euro TIFO ima ovjerenu kopiju Navijačkog kodeksa sa svih 655 članova. Original je davno izgubljen ili ukraden. Kada prostudiraju sve članove kodeksa donijet će se konačna presuda. Neke od mogućih presuda su:

1. Red Army je dužan vratiti transparente jer su oteti na prepad ispred stana a ne u sukobu na ulici ili stadionu.

2. Red Army je dužan zatražiti tučnjavu 27 na 27 na livadi koja je udaljena najmanje 8 km od oba stadiona. U zavisnosti čiji pripadnik posljednji ostane na nogama odlučuje sudbinu transparenata.

3. Red Army je dužan u roku od 3 dana od presude da spali svih 9 zastava jednu za drugom po dimenzijama platna od manje ka većoj. Obavezan je i live prenos na youtube. Nakon toga Ultrasi su dužni da spale svoje rješenje o registraciji Kluba navijača i počnu od početka s novim imenom.

4. U najluđem scenariju Veliko vijeće može donijeti odluku i o gašenju Red Armyja zbog povrede časti Ultrasa.

To su neka moguća rješenja koja zavise od toga kako će se protumačiti svi članovi Kodeksa. Postoji jedan problem što se u petočlanon Vijeću odlučuje 3:2 minimalno ili 5:0 maksimalno. A ovo je najzanimljivije da je predsjedavajući Velikog vijeća član splitske Torcide. Vidjet ćemo.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 12 apr 2024, 14:14

ElimGarak je napisao/la:
12 apr 2024, 14:05
Prema najnovijim infornacijama koje kruže Mostarom:

- Na utakmicu neće biti dozvoljen dolazak Red Army Mostar
- Na utakmicu neće doći Ultras Mostar.

Iduće sedmice u Napulju zasjeda Veliko vijeće Euro TIFO. Euro TIFO je najveća evropska navijačka unija, a njeni članovi su i Red Army i Ultras Mostar. Veliko vijeće Euro TIFO ima ovjerenu kopiju Navijačkog kodeksa sa svih 655 članova. Original je davno izgubljen ili ukraden. Kada prostudiraju sve članove kodeksa donijet će se konačna presuda. Neke od mogućih presuda su:

1. Red Army je dužan vratiti transparente jer su oteti na prepad ispred stana a ne u sukobu na ulici ili stadionu.

2. Red Army je dužan zatražiti tučnjavu 27 na 27 na livadi koja je udaljena najmanje 8 km od oba stadiona. U zavisnosti čiji pripadnik posljednji ostane na nogama odlučuje sudbinu transparenata.

3. Red Army je dužan u roku od 3 dana od presude da spali svih 9 zastava jednu za drugom po dimenzijama platna od manje ka većoj. Obavezan je i live prenos na youtube. Nakon toga Ultrasi su dužni da spale svoje rješenje o registraciji Kluba navijača i počnu od početka s novim imenom.

4. U najluđem scenariju Veliko vijeće može donijeti odluku i o gašenju Red Armyja zbog povrede časti Ultrasa.

To su neka moguća rješenja koja zavise od toga kako će se protumačiti svi članovi Kodeksa. Postoji jedan problem što se u petočlanon Vijeću odlučuje 3:2 minimalno ili 5:0 maksimalno. A ovo je najzanimljivije da je predsjedavajući Velikog vijeća član splitske Torcide. Vidjet ćemo.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 12 apr 2024, 14:16

Kako očajan humor. Treba ovo i napisati, ne znam kako mu se dalo.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 apr 2024, 14:16

Pitarsam je napisao/la:
12 apr 2024, 12:13
slika

slika

Izmedju duga prema igračkoj legendi kluba Zecu i Badzak
Staro-novom članu Uprave,duga samo 1milion KM!
1 000 000 KM samo prema 2 osobe.Potencijalni će prije
Pobjeći nego Dicklizic👈
🤣
GOLEMO bas

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 apr 2024, 14:23

12 apr 2024, 13:40
Pa nije bilo tesko predvidjeti ovakav razvoj dogadjaja, da se suprotno desi bilo bi iznenadjenje :mrgreen: Nece vas likovi nikad popustiti, ne znam kako se i njima da, ali hvala im u svakom slucaju jer ce te ga pusiti sve dok se oni prepucavaju preko vas. Znaci izdrzite jos jedno 20-ak godina i bice to ok.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2024, 14:24

50.000 metara kvadratnih u srcu grada, na jednoj od glavnih saobraćajnica. Valja to izgraditi. :ljepota:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.