AVNOJ je napisao/la: ↑12 apr 2024, 11:21
Kakvi ekonomsko-finacijski "stručnjaci" pišu na temi nk zeljezničar, nevjerovatno kakv skup polupismenih bolida koji kroz pisanje po forumu nastoje opravdati i dati podršku dolasku ajfela na čelo kluba.
Čuj idealno riješenje za zemljište koje je u vlasništvu kluba i koje je investiciskog ulaganje, je da se tu gradi poslovno-stambeni kompleks, pa ko če pri zdravoj pameti kupiti neki stan ili poslovni prostor ako neče imati mogučnost upisa kao vlasnik. I na kraju/početku zašto bi neko ulazio u neke građevinske investicije ako neče biti u vlasništvu 100% i imati mogučnost prodaje tog kapitala.
Ludilo mozga koje samo lobotomirani mozgovi i internet plačenici mogu podržavati.
Brate, suvišna prića. Nije mi jasno sto ne pustis. Ne treba ništa komentarisati nikakve njihove poteze. Pored njih samih, dušmani su im nepotrebni. Zamisli jednog investitora koji ce prihvatiti vratiti dugove, napraviti šta su oni zamislili i da mu nakon 20/40 godina dođe neki Misimović, Osim, Tanović etc... i kaže e hvala ti, ti si svoje prihode ubrao, sada je to sve naše.
Možeš li zamisliti mozga koji će to uraditi? Ako postoji taj čovjek, dajte mi njegov kontakt. Dati ću mu ja svoju zemlju da pravi šta hoće, ne mora nikakve dugove vraćati, ali za 20 godina je opet to moje.
Da ne prićam ovaj sportski dio, gdje oni garantuju da će imati bez investitora buđet 4 miliona eura. I pazi ove rećenice, strateški partner treba obezbijediti minimalno 20 miliona eura kapitala i kreditnu sposobnost od 70 miliona eura, kako bi se realizirala izgradnja sportsko-poslovnog centra sa 90.000 m2 korisne površine u centru grada i trening kampa na više od 30.000 m2 zemljišta izvan grada.
Bravo, bravo i BRAVO ! Samo naprijed, moja puna podrška.
PS. Koji je ovo poziv od kako je Tan kod nas? Peti, deseti? Kako su smiješni, ljubomorni, paranoični i zavidni na FK Sarajevo nevjerovatno ! U svakom slučaju, samo naprijed !