Pogledaj sam specijalce u HNK,lijepo ih jest vidjeti,ima ljudi ogromni ko brdo,ali je sve to 40+ godina
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Morate shvatiti vise da nije nikakva nesposobnost u pitanju, nego ljudi jednostavno ne zele. Veoma su oni sposobni kad treba obezbijediti nekog politicara, osigurati da Pride (gdje nas Hulahopka ucestvuje) prodje bez incidenata i slicno. Znaci nece da se peglaju, najsretniji bi bili da su gostovanja zabranjena diljem drzave.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- westsideSB96
- Kontakt:
Golčina 

Au golcine 

-
- Kontakt:
Kakav je igrac Mehanovic

-
- Kontakt:
Samo da ima snage 10-15 % vise , bez sumnje top 5 u PL.
Elvir Baljic
Da si ti živ i zdrav, taj nikad nije ni odlazio.. ne vjerujem da će to ikad biti opcija. Jedino poneka kraća pauza kad odgovara na času.
Pišete s njim ovdje, na chatu, na temi rata, piše i sam sa sobom na svim tim mjestima.. mada, meščini da se oprostio od vaše teme, ali ne pratim, pa ne znam da li je još uvijek tu aktivan. Zato je na našoj inventar - sa jednog starijeg profila i bar 4 alter ega.
The saddest thing in life is wasted talent.
Cist go za Siroki
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovo je čist pogodak za Lišticu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Sad ti je jasno iz kojeg razloga

Al komentator koji nesmije da kaže ono što vidi

Sjeverna Koreja je za ovaj Vicin rezim pojam demokratije.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 apr 2024, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ovo bi samo var mogao odlucit.
Hahahaa
Kakva lakrdija od lige
Neki dan Zrinjski bez razmisljanja gol
Kakva lakrdija od lige
Neki dan Zrinjski bez razmisljanja gol

-
- Kontakt:
Cist gol, od precke se odbila iza linije , ali vjerujem da ovo nije mogao ni pomocni ni glavni jasno vidjeti, jer stvarno jak sut, samo pomoci VAR-a ovo bi mogao vidjeti.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 12 apr 2024, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Ima li ko od ovih zapadnjaka kartu za derbi 

Nema bez te tehnologije ništa, čist go Širokom nije priznat...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ma ja, logicno, ako je jak sut nema golaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:12Cist gol, od precke se odbila iza linije , ali vjerujem da ovo nije mogao ni pomocni ni glavni jasno vidjeti, jer stvarno jak sut.

-
- Kontakt:
Ja sam rekao da je gol , nema tu logicno ili ne.brig je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:14Ma ja, logicno, ako je jak sut nema golaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:12Cist gol, od precke se odbila iza linije , ali vjerujem da ovo nije mogao ni pomocni ni glavni jasno vidjeti, jer stvarno jak sut.![]()
Elvir Baljic
Zbog vlasništva nad imovinom (zmljištem) ova Država bi mogla ući u najveću krizu nakon 1992 godine. Zašto dodik toliko pjeni i zahtjeva da entitet bude vlasnik jer mu niko neče ni marke da uloži u nešto gdje.se nemože upisati kao vlasnik pa ni neki investicioni fondovi koji imaju tu neku širunu u vezi ulaganja ne žele da se upuštaju u takve avanture. Najjednostavniji primjer je hidrocentrala ili aerodrom u Trebinju ma koliko godina ima davala koncesije jednostavno niko naročito privatnici neče da ulažu svoj novac bez 100% vlasništva samo ovde na forumu imaš nekoliko "stručnjaka" koji tvrde da je to jedna zanemariva sitnica i da se ljudi otimaju ko če prije da uloži u neko zemljište kao da je ispod nalazište nafte i nepresušan izvor novca.
Ovu powerpoint prezentaciju pokušavaju da.predstave kao riješenje svih problema u klubu a u suštini je plan evo vam pa pokrenite neki biznis a mi čemo vam za uzvrat udarati reket na mjesečnom nivou a ako uložite i u sportski segment tu čemo vam jjebavati mamu na sedmičnom nivou.
Ovu powerpoint prezentaciju pokušavaju da.predstave kao riješenje svih problema u klubu a u suštini je plan evo vam pa pokrenite neki biznis a mi čemo vam za uzvrat udarati reket na mjesečnom nivou a ako uložite i u sportski segment tu čemo vam jjebavati mamu na sedmičnom nivou.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Beljo je AR1, ono je bilo baš blizu ali mislim da je pogriješio. To se njemu baš rijetko desi.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, supervizor, tutankamon1905 i 14 gostiju.