Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A na osnovu cega treba da je dodijeljujemo, na osnovu toga ko voli Sarajevo ??!
Kakve sad veze ima Radovac?
Igraci su dali svoje misljenje i tako je vjerovatno i odabran. Stamen pojavom izgleda kao kapiten i igra poziciju gdje je na ivici kartona a s tim sto je kapiten moze mu se tolerisati. Ne znam sto imate potrebu da u svemu trazite manu ako je decko ostavio dojam ratnika mi ga trebamo dodatno profilirati i dizati mu samopouzdanje.
Brate Catakovic je isto mrtav konj, on mene onim stavom ne bi mogao motivisat da zguzzim Margot Robbie a kamoli da digne ekipu kad padnu. Jos lik spica igra, rijetki su dobri kapiteni ofanzivci. Kapiten treba da bude u zadnjoj liniji, da psiholoski djeluje na cijelu ekipu iz pozadine. Napadac npr nema taj efekat na cijelu ekipu, napad krece iz pozadine, on ledjima okrenut svemu sto se desava, ne vidi carke neke uvijek da pridje itd.Lavcina je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:04Kakve sad veze ima Radovac?
Medju trenutnim igracima je jedini zaslužije Catakovic. Dijete kluba, ima nesto malo vise iskustva nego ostala djeca kluba, a kvalitetan igrač i covjek.
Moje neko mišljenje. Ne možemo svakom davati kapitensku koji "svrati" u klub na sezonu/dvije.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83, riki46 i 27 gostiju.