To Zvezda radi godinama kroz gradove u Srbiji i u RS. Samo što oni nose trofej lige prvaka da se ljudi slikaju sa njim. Ma da po meni, to nije bas dobra ideja. Ali sa finansijske strane, dobili su sigurno masu članova...svrakino1921 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:57punkt fk sarajevo srijeda u Visokom ,subota ili nedjelja u Vakufu
zatim srijeda Cazin pa Bihac
pa Bugojno,Kakanj
pa Zivinice Lukavac Srebrenik
pa Konjic Jablanica
vjerujem da bi za mjesec dobili ,2 hiljade novih clanova ,jos kad bi po jedan igrac bio za tim punktom pa slike potpisi...
Nedavno sam baš o ovome razmišljao, napraviti projekat "Bordo karavan" gdje bi se išlo širom BiH i pravili što kažeš punktovi. Vjerujem da bi se dosta više ljudi odazvalo a i klub bi pokazao da mu je pravo stalo do navijača (nemojte me pogrešno razumijeti).
Mislim da smo u Krajini poprilično popularni, ako neko iz Krajine ima neka napiše.
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Smijurija
Ja mislim da nema ekipe koju kolju vise od ŠB
Zadnja izmjena: brig, dana/u 12 apr 2024, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Forza TC 

Izgleda masovno se krece u zavrsavanje tekmi.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Jesu nas prilicno ostetili kroz sezonu, ali ovo je sramota, nije ovo vidjelo penala 

Elvir Baljic
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
U nas sto ima utakmica ima ih u prve 2/3 prvenstva...ovo sad je sve i svašta
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Zbog ovakvih stvari klubovi nece da dignu glas,gledaju svoje sitne interese da im neko nesto malo navuce. Ovaj teren u Tuzli ce za godinu da propadne,bice gori nego prije jer igraju 2 tima konstantno na njemu.
Naravno da nije, perfektno suđenje u Modriči za razliku od ovog cirkusa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moze li vama arena premium?
Zadnja izmjena: VVM, dana/u 12 apr 2024, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Može li me neko podsjetiti, jesu li se ovi iz Lištice odazvali na sastanak?
Penal čist ko suza.
Penal čist ko suza.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisu vas ostetili sve je to Azmir znao i isplanirao,sve je dio dogovora uostalom nije ni cudo da je Sisoje miran,bio je kao ranjena zvijer prije kad igra sa Sarajevom,iskakao iz pastete a sad ga nema nigdjeTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:01Jesu nas prilicno ostetili kroz sezonu, ali ovo je sramota, nije ovo vidjelo penala![]()
Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 12 apr 2024, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Uh rasporeda Sirokom do kraja
Samo Igman iduce kolo kuci od laksih sve ostale ekipe koje se bore za evropu i Zeljo na Grbavici. Teska im je situacija ako slucajno kiksaju sljedece kolo

Samo Igman iduce kolo kuci od laksih sve ostale ekipe koje se bore za evropu i Zeljo na Grbavici. Teska im je situacija ako slucajno kiksaju sljedece kolo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nije nemoguće da Široki poslije ovog kola bude samo 5 bodova od zone za ispadanje.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Tako je majstore, kriv Azmir i kad nas kradu i kad nam za 6 godina prvi put u PL BiH navlaci sudija. Za 6 godina ovo je prvi put da sudija ocito navija za nas. Ja se gadim na ovo, nadam se da ce Široki zabiti u 95-toj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:03Nisu vas ostetili sve je to Azmir znao i isplanirao,sve je dio dogovora uostalom nije ni cudo da je Sisoje miran,bio je kao ranjena zvijer prije kad igra sa Sarajevom,iskakao iz pastete a sad ga nema nigdjeTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:01Jesu nas prilicno ostetili kroz sezonu, ali ovo je sramota, nije ovo vidjelo penala![]()
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Što je sramota guraju I druge.
Evo ovi pišu kakav cirkus nakon najofirnije moguće namještene utakmice
Jedini način da se boriš za opstanak protiv zeljeznicara je da kao I oni namjestas utakmice, nikakva to nije sramota, prvi su poceli
O suđenju treba nakon sto se sezona zavrsi sjesti sa vicom pa vidjeti svi osim Sarajeva
Evo ovi pišu kakav cirkus nakon najofirnije moguće namještene utakmice
Jedini način da se boriš za opstanak protiv zeljeznicara je da kao I oni namjestas utakmice, nikakva to nije sramota, prvi su poceli
O suđenju treba nakon sto se sezona zavrsi sjesti sa vicom pa vidjeti svi osim Sarajeva
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.