Premijer liga BiH - aktuelno

Konigsblau
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Konigsblau » 12 apr 2024, 17:21

Uživam u prenosu najbolje lige na planeti.
Wir leben dich Schalke 04!

Herson

Post Postao/la Herson » 12 apr 2024, 17:23

Ovo je kamilica za ono što smo prije 5 dana gledali u Modriči.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 apr 2024, 17:24

Super malo I zbog gol razlike.
-7 sad nije loše

Bravo Tuzla.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 apr 2024, 17:24

Zeljeznicar je jedina ekipa iz vrha koja nije zavrsila titulu kada je mogla. Rezultat, smiju nam se jer smo ispali debili ko sto i jesmo :mrgreen:

U ovakvoj bari jednostavno ne smijes uci posteno u borbu za opstanak. Inace bude ala protiv Veleza, gol iz ofsajda i nedosudjen penal na Grbavici.

Da je sve posteno, da se uhapsi jedan sudija, ne bih rekao a da ispadnemo i na svako namjestanje da nas izbace u kanton. Ali avaj....mala bara puna krokodila.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 apr 2024, 17:25

Herson je napisao/la:
12 apr 2024, 17:23
Ovo je kamilica za ono što smo prije 5 dana gledali u Modriči.
Pa iz razloga jel ovo nije dogovorena utakmica u smislu da se svi akteri slože,ovdje Siroki nit luk jeo nit mirisao.

Ovo je klasika gdje odes negdje gdje te sudija iskasapi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 12 apr 2024, 17:26

MortemHz je napisao/la:
12 apr 2024, 17:08
mosarajvosa83 je napisao/la:
12 apr 2024, 16:59
U ovoj ligi ko zeli da osvoji nesto nisu bitni igraci,treneri itd moze ti Jagoda biti trener ako imas ljude u savezu ni Bayern ti nista nece moci
Možemo ti i ja biti treneri, očito ne igra nikakvu ulogu. Široki Brijeg je strašno pokraden u ovoj utakmici mada nije ni prva a ni posljednja, nažalost.
I onda neko kaže ma ne može ti niko ništa ako im ti uvališ 3.. pa haj mi reci kako majstore? Ponište ti čist gol i onda protivnicima navuku penal. Kako?
Moram imati igrače Leverkusena da uradim nešto više. Nikada neregularnija liga, u doba mrtvog Ušanovića je bilo korektnije.
Ma svako kolo je ovako Širokom. Osim ono na Koševu 1:3. Zalio se ili ne isti k..
Liga totalno pala kurcu i onda Vico dođe na podcast na N1 i kaze suđenje nikad bolje. Kakvi mitomani jbt
Zadnja izmjena: brig, dana/u 12 apr 2024, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 apr 2024, 17:26

jurisicduska je napisao/la:
12 apr 2024, 17:20
Regularnost lige vrlo upitna. Na rubu da se ugasi liga.
Ali ne treba niko reagovati sad ce var pa kad nam ukoso pocnu crtat linije blago nama.
Pa to je pocelo sa vama i Dinom Begicem, Vico je samo nastavio i pojacao. Vi, Zrinjski i Borac unistavate BiH fidbal zadnjih 10 godina.

Ocekivan trio na vrhu piramide zla.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 apr 2024, 17:26

Ali ne treba niko reagovati sad ce var pa kad nam ukoso pocnu crtat linije blago nama.
Samo lud moze reci da ove sezone od kad je Vico tu da nisu najneregularnije sezone ikad. Ono u Modrici i ovo danas da ima neko da pogleda da suspenduju komplet savez,medjutim mediji cute i sipu ga Vicu. Hocel ovaj sudija kao i Musa biti nagradjen sa 8.3,da dobije motiv za razvoj svoje daljnje karijere?

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 12 apr 2024, 17:28

Čim je Bandić sklonjen namjere su jasne. Odredis suca pa ga zamjenis na dan utakmice haha

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 apr 2024, 17:28

12 apr 2024, 17:26
Samo lud moze reci da ove sezone od kad je Vico tu da nisu najneregularnije sezone ikad. Ono u Modrici i ovo danas da ima neko da pogleda da suspenduju komplet savez,medjutim mediji cute i sipu ga Vicu. Hocel ovaj sudija kao i Musa biti nagradjen sa 8.3,da dobije motiv za razvoj svoje daljnje karijere?
Ti zaboravio period Dine Selimovica, Ibrakovica i Kusturice. Pola loge ste zavrsili da uzmete titulu, bukvalno.

Jal slabo pratis, jal imas pamcenje ko paramecijum, jal se pravis retardiran. Dilema.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 apr 2024, 17:28

Treba sacekati zavrsetak sezone, pa onda mozda sjesti na razgovor. :kafa:

Ovo je jedna od najtragicnijih sezona u istoriji PL po neregularnosti.
- FKS -

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 apr 2024, 17:29

brig je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
12 apr 2024, 17:08
12 apr 2024, 16:59
U ovoj ligi ko zeli da osvoji nesto nisu bitni igraci,treneri itd moze ti Jagoda biti trener ako imas ljude u savezu ni Bayern ti nista nece moci
Možemo ti i ja biti treneri, očito ne igra nikakvu ulogu. Široki Brijeg je strašno pokraden u ovoj utakmici mada nije ni prva a ni posljednja, nažalost.
I onda neko kaže ma ne može ti niko ništa ako im ti uvališ 3.. pa haj mi reci kako majstore? Ponište ti čist gol i onda protivnicima navuku penal. Kako?
Moram imati igrače Leverkusena da uradim nešto više. Nikada neregularnija liga, u doba mrtvog Ušanovića je bilo korektnije.
Ma svako kolo je ovako Širokom. Osim ono na Koševu 1:3. Zalio se ili ne isti k..
Liga totalno pala kurcu i onda Vico dođe na podcast na N1 i kaze suđenje nikad bolje. Kakvi mitomani jbt
Pricao sam o tom podcastu,teska ironija i debilozam doticnog. Kaze lik to je zato jer sad imate gdje da gledate utakmice i odma se sve objavi :rol: inace cutnja je podrzavanje,ako vec neces javno i glasno da stanes i kazes sta treba onda cuti i trpi

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 apr 2024, 17:29

RatoborniMrmot je napisao/la:
12 apr 2024, 17:24
Zeljeznicar je jedina ekipa iz vrha koja nije zavrsila titulu kada je mogla. Rezultat, smiju nam se jer smo ispali debili ko sto i jesmo :mrgreen:

U ovakvoj bari jednostavno ne smijes uci posteno u borbu za opstanak. Inace bude ala protiv Veleza, gol iz ofsajda i nedosudjen penal na Grbavici.

Da je sve posteno, da se uhapsi jedan sudija, ne bih rekao a da ispadnemo i na svako namjestanje da nas izbace u kanton. Ali avaj....mala bara puna krokodila.
Ja ja niste kupili al Koljic mozda najbolji golgeter unazad x godina fulio 3 zicera ukljucujuci prazan go.

Niste mozda dovoljno igraca kupili, vi kupili 6 a trebali svih 11 da go zabijete. Isto ko sto sad u Modrici do poluvremena golman nije znao da je namjesteno pa mu rekli saigraci da je I on u talu. Odmah istrcao na centar.

Daj primjer Veleza gdje zaradite milion da vratite pozajmicu savezu tako sto date neregularan go u direktnom okrsaju. Go milion maraka vrijedan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 12 apr 2024, 17:30

Jah kad tuzla "namjesti" kojoj gori pod nogama kmecanje, ono prosle sedmice je sve ok kakviii namjesteno protiv Sloge jel de ?
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 12 apr 2024, 17:30

Fuj, ne zasluzena pobjeda. Prvo te ošteti, dovede te u situaciju da se boris za opstanak, sad ti pruzi ruku spasa sa ovakvim sudjenjem 🤮
Elvir Baljic

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 apr 2024, 17:31

12 apr 2024, 17:28
Ti zaboravio period Dine Selimovica, Ibrakovica i Kusturice. Pola loge ste zavrsili da uzmete titulu, bukvalno.

Jal slabo pratis, jal imas pamcenje ko paramecijum, jal se pravis retardiran. Dilema.
U vasim glavama je tako,tako ste pricali i za Sissoja,ima iphone ima sve dokaze pa dodje sudjenje molio Boga samo da se zavrsi,zamalo klavir svirao medjutim vi i pored odluke suda i dalje vrtite isto. Nisam ja zaboravio ni Brkovica i njegov zlatni kofer postenjacine nase ni vase ofirno bjezanje od lopte protiv Leotara nesto slicno su ovi oz Sloge proslu uradili

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 apr 2024, 17:32

12 apr 2024, 17:29
12 apr 2024, 17:24

Ja ja niste kupili al Koljic mozda najbolji golgeter unazad x godina fulio 3 zicera ukljucujuci prazan go.

Niste mozda dovoljno igraca kupili, vi kupili 6 a trebali svih 11 sa go zabijete. Isto ko sto sad u Modrici do poluvremena golman nije znao da je namjesteno pa mu rekli saigraci da je I on u talu. Odmah istrcao na centar.

Daj primjer Veleza gdje zaradite milion da vratite pozajmicu savezu tako sto date neregularan go u direktnom okrsaju. Go milion maraca vrijedan.
Ne lazi keru bezobrazni. Krupa nije kupljena, iako su nam nudili, a Senad Pametni Misimovic nije htio. Kupis i ljudi ti se sklone ko vama Sloboda. Zeba zabi gol za 2 1 na Lavoru i izvadi ga Husref odmah. To je zavrsena utakmica, dzukelo bezobrazna.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 apr 2024, 17:32

I prošlo kolo Sarajevo - Igman - Konjic
Ono kad bih pogledala Uefa ja mislim da bih nas suspendovali

Golman Igmana glavom brani loptu po zemlji i igranje rukometa igraca Sarajeva u svom kaznenom je neviđena krađa u ovom dijelu našeg prvenstva

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 12 apr 2024, 17:34

Po hiljaditi put - nemojte vi o suđenju.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 apr 2024, 17:34

TuzlaCityfighter je napisao/la:
12 apr 2024, 17:30
Fuj, ne zasluzena pobjeda. Prvo te ošteti, dovede te u situaciju da se boris za opstanak, sad ti pruzi ruku spasa sa ovakvim sudjenjem 🤮
Iako se borimo za opstanak tako je kako je, ako ides postemo najebo si sigurno. To sto smo se doveli u ovu situaciju je deseta prica i nasa retardacija.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 14 gostiju.