Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Navijaci Zeljkana se radovali proslom kolu a nisu svjesni kako su skupo platili mir pred gradski derbi. Bice im mucno gledati skidanje ispred Borca i Sloge iduce sezone
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa covjece poveli ste iz penalamosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:36Imas na nasoj temi posto pratis slike i ostalo dva penala cista Sarajevu nije svirao,kad vec kopiras ovdje kopiraj i tu sliku majka mu starasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:32I prošlo kolo Sarajevo - Igman - Konjic
Ono kad bih pogledala Uefa ja mislim da bih nas suspendovali
Golman Igmana glavom brani loptu po zemlji i igranje rukometa igraca Sarajeva u svom kaznenom je neviđena krađa u ovom dijelu našeg prvenstva
Catakovic zabio
Sad dal je bio ili ne nije bitno
Al sviro Vam sudija penal
Šta još dva je trebao svirnut
U Modriči je protiv nas svirao penal na 0:0
-
- Kontakt:
Nema sklanjanja Slogi, nista od toga.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:48Navijaci Zeljkana se radovali proslom kolu a nisu svjesni kako su skupo platili mir pred gradski derbi. Bice im mucno gledati skidanje ispred Borca i Sloge iduce sezone
-
- Kontakt:
Pa bio je penal sto ga ne bi svirnuo ?svrakino1921 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:48Pa covjece poveli ste iz penalamosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:36Imas na nasoj temi posto pratis slike i ostalo dva penala cista Sarajevu nije svirao,kad vec kopiras ovdje kopiraj i tu sliku majka mu starasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:32I prošlo kolo Sarajevo - Igman - Konjic
Ono kad bih pogledala Uefa ja mislim da bih nas suspendovali
Golman Igmana glavom brani loptu po zemlji i igranje rukometa igraca Sarajeva u svom kaznenom je neviđena krađa u ovom dijelu našeg prvenstva
Catakovic zabio
A trebao je svirnut I Igmanu protiv nas I nama jos 2 jer su bila.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Samo cete se skinuti Borcu tri puta ? Izvini onda ste dobro prosliRatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:49Nema sklanjanja Slogi, nista od toga.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:48Navijaci Zeljkana se radovali proslom kolu a nisu svjesni kako su skupo platili mir pred gradski derbi. Bice im mucno gledati skidanje ispred Borca i Sloge iduce sezone
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nece vas niko ni pitati, nego ce vam doci ferman od vice. Ja Slogi, ja nekom drugom da vratite usluguRatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:49Nema sklanjanja Slogi, nista od toga.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:48Navijaci Zeljkana se radovali proslom kolu a nisu svjesni kako su skupo platili mir pred gradski derbi. Bice im mucno gledati skidanje ispred Borca i Sloge iduce sezone
-
- Kontakt:
Najgore kad se prodas moze ti rec da izvedes junior protiv njih ti moras.
A slijedece godine svaki bod vazan 4 ispadaju ako budu tu do tad.
Tako je i Kodro otjeran jer nije htio namjestati utakmice 2015, pa dodje Dodo Uscuplic za 10tak uzastopnih pobjeda.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:08Cim je Petrovic na onakav nacin otjeran bilo je jasno da Azmir zeli opstanak. Kupice on do kraja sta god treba.
Benko iz ofsajda dva tri metra zabijao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Bas radi toga jer cetri ekipe iduce sezone ispadaju. Kupili su mir pred derbi i pretpostavljam da nisu gledali u buducnost jer im je najbitnije bilo da uzmu tri boda protiv Slogejurisicduska je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:54Najgore kad se prodas moze ti rec da izvedes junior protiv njih ti moras.
-
- Kontakt:
Ljudi pola lige zavrsili + vlastite tekme koje su mogli. Pocelo sa onom cuvenom presicom Dine Selimovica kako nakon tog dana vise nista nece biti isto. I nije bilo, liga se vratila u vrijeme Leotara, Modrice i ostalih sampiona.bhsport je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:57Tako je i Kodro otjeran jer nije htio namjestati utakmice 2015, pa dodje Dodo Uscuplic za 10tak uzastopnih pobjeda.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:08Cim je Petrovic na onakav nacin otjeran bilo je jasno da Azmir zeli opstanak. Kupice on do kraja sta god treba.
- svrakino1921
- Kontakt:
bhsport je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:57Tako je i Kodro otjeran jer nije htio namjestati utakmice 2015, pa dodje Dodo Uscuplic za 10tak uzastopnih pobjeda.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:08Cim je Petrovic na onakav nacin otjeran bilo je jasno da Azmir zeli opstanak. Kupice on do kraja sta god treba.

Bravo
Prograše i procepiše bordo-bijeli
Ušcuplicu ništa nije bilo jasno
Na pressicama kopao po nosu i gledao ko tele u novinare
-
- Kontakt:
Nema sklanjanja protiv Sloge, ti bas lud. Zeljeznicar ima navijaca na stadionu ko sve ekipe zajedno. Ne ide to tako, prika moj. Opet da kazem, ko slaze svi mu krepali u familiji, u mukama. Amin.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:58Bas radi toga jer cetri ekipe iduce sezone ispadaju. Kupili su mir pred derbi i pretpostavljam da nisu gledali u buducnost jer im je najbitnije bilo da uzmu tri boda protiv Slogejurisicduska je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:54Najgore kad se prodas moze ti rec da izvedes junior protiv njih ti moras.
-
- Kontakt:
Uglavnom mogla bi bit skuplja pita neko tepsija.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:58Bas radi toga jer cetri ekipe iduce sezone ispadaju. Kupili su mir pred derbi i pretpostavljam da nisu gledali u buducnost jer im je najbitnije bilo da uzmu tri boda protiv Slogejurisicduska je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:54Najgore kad se prodas moze ti rec da izvedes junior protiv njih ti moras.
Zeljeznicar ne osvaja nista 10-15 godina jer vraca dugove za kupljene trofeje pa kad vrate opet ce poceti .
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 12 apr 2024, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvo Posusje bola?mk1008 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:41Ne znam tacne podatke tesko je doci do tog ali mislim da kad bi se gledala historija PL i greske sudijske prema svim klubovima sa vjecne liste najvise smo pokradeni mi Slobodasi, a zadnjih godina mnogo s*anja trpi Posusje.
Iako je zadnjih godina sudjenje za sve osim Borca kriminalno.
Mislis Široki? Posusju treća sezona u PL
Sloboda i Sarajevo najviše puta oštećeni i pokradeni, a Borac i Željo najvise puta pogurani.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa vidišjurisicduska je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:50Pa bio je penal sto ga ne bi svirnuo ?svrakino1921 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:48Pa covjece poveli ste iz penalamosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:36
Imas na nasoj temi posto pratis slike i ostalo dva penala cista Sarajevu nije svirao,kad vec kopiras ovdje kopiraj i tu sliku majka mu stara
Catakovic zabio
A trebao je svirnut I Igmanu protiv nas I nama jos 2 jer su bila.
Opet 2:1 u Vašu korist
Rezultat 3:2
Sve je sudija držao pod kontrolom
Penal za Igman cist ko suza-zafrljacio je rukom....
Ta utakmica je prijavljena Uefi
Nije lijepo koristiti tako teške kletve, a slagao si za penal na Grbavici protiv Veleža. Samo lud čovjek može tvrditi da je bio neki penal.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2024, 18:01Nema sklanjanja protiv Sloge, ti bas lud. Zeljeznicar ima navijaca na stadionu ko sve ekipe zajedno. Ne ide to tako, prika moj. Opet da kazem, ko slaze svi mu krepali u familiji, u mukama. Amin.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:58Bas radi toga jer cetri ekipe iduce sezone ispadaju. Kupili su mir pred derbi i pretpostavljam da nisu gledali u buducnost jer im je najbitnije bilo da uzmu tri boda protiv Slogejurisicduska je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:54Najgore kad se prodas moze ti rec da izvedes junior protiv njih ti moras.
Ofsajd je bio, ali bez vara je nemoguće onakve stvari vidjeti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma neće Željkan ispasti sa Vicom i Niksicem na čelu.
Samo će se koprcati do zadnjeg kola i tako se još vise zadužiti.
Sto novčano sto u naturi.
Zanimljivije ce biti citati o spasiocima i pratiti dinamiku.
Faraon Misimovic-predstavnik i ljubimac lobotomije
Morz Osim-predstavnik mitomanije i filozofije

Samo će se koprcati do zadnjeg kola i tako se još vise zadužiti.
Sto novčano sto u naturi.
Zanimljivije ce biti citati o spasiocima i pratiti dinamiku.
Faraon Misimovic-predstavnik i ljubimac lobotomije
Morz Osim-predstavnik mitomanije i filozofije
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kakav je ovo bolesnik. Svaki post napise "ko slaze pomrli mu svi u familiji". Idi lijeci se debiluRatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2024, 18:01Nema sklanjanja protiv Sloge, ti bas lud. Zeljeznicar ima navijaca na stadionu ko sve ekipe zajedno. Ne ide to tako, prika moj. Opet da kazem, ko slaze svi mu krepali u familiji, u mukama. Amin.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:58Bas radi toga jer cetri ekipe iduce sezone ispadaju. Kupili su mir pred derbi i pretpostavljam da nisu gledali u buducnost jer im je najbitnije bilo da uzmu tri boda protiv Slogejurisicduska je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:54Najgore kad se prodas moze ti rec da izvedes junior protiv njih ti moras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.