BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
ej ako si stvarno from Timisoara povedi ovog Adrian Minune da nam festu napravi kad vas razbijemo u Subotu... 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Nego kao sto neko rece,kakvo je vrijeme u Zvorniku,al et ako se hoces praviti rumun.Pa navedi mi rumunske igrace da su bolji od ovih:rumun je napisao/la:
Vi se baš uzdigli,kao da ste išta bitno do sad napravili.Imamo veća imena od vaših,bolje igrače,trenera,veća smo fudbalska zemlja,jaču ligu,bolje klubove,bolje navijače.
Naša odbrana je u poredjenju s vašom sto puta jača,golman vam je nikakav,jedino što vam valja je Dzeko.
A što se nas koji dolazimo tiče sve zavisi,jer vjerovatno će doć i navijači Ultrasi iz Bucuresta,tako da je sve moguće,nadam se da će sve proć kako treba,mada mi još nije jasno što nas toliko ne volite.
Susic
Hadzibegic
Pasic
H.Musemic
Halilhodzic
Bajevic
Osim
Bazdarevic
Maric
Ferhatovic
Katalinski
V.Musemic
M.Baljic
H.Skoro
S.Tuce
E.Baljic
Salihamidzic
Barbarez
Hibic
Konjic
Bolic
Dzeko
Misimovic
Pjanic
Spahic
Ovo su samo 25 igraca,da ne nabrajam vise. A sto se tice trenera,pa samo cu reci Ivica Osim,covjek koji je 2x odbio REAL MADRID!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je neki nas Bosnjo ili onaj anam susjed.
Rumun nije ni pod razno.

Rumun nije ni pod razno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Srce mi igra dok gledam ovaj klip ! Pobjeda protiv rumuna i ništa više !!!edo89 je napisao/la:][/youtube] EVO ZASTO ZENICA.AKO TI JOS KOJI SNIMAK POKAZEMO MOZDA CES NAMJERNO SUTRA ZAKASNIT NA TAJ BUS)))

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma vidis da nezna ni Rumunsku najvecu zvijezdu a ne igrace svoje reprezentacije on meni nekakve Bogdane spominje...
Bilobrk bolji od Bogdana a ne neki od ova 3-4 reprezentativna golmana,Hasagic,Begovic,Sehic,Avdukic...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Slijedeci put Rumun uzima Albansko drzavljanstvo.To ih u Zvorniku pali.
A zatim prelazi na ''svoj sektor''Bjelorusiju''
Inace Rom-una je pun klinac u RS.Cak je i Mile Ronhil Rom-un.
A zatim prelazi na ''svoj sektor''Bjelorusiju''
Inace Rom-una je pun klinac u RS.Cak je i Mile Ronhil Rom-un.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eki potpisa.
Google translate majka, a?!

- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav Hagii
Sto se tice nogometnih kvaliteta Safet je za njega Susic

Sto se tice nogometnih kvaliteta Safet je za njega Susic

Ima li kakav organizovani prijevoz do Zenice i nazad , ja sam iz Sarajeva,
ja i moja 3 jarana uzeli smo karte za tekmu , ali neznamo kako cemo se vratiti iz Zenice a posljednji voz i autobus je u 20 h !
Pomagajte braco mila !
ja i moja 3 jarana uzeli smo karte za tekmu , ali neznamo kako cemo se vratiti iz Zenice a posljednji voz i autobus je u 20 h !
Pomagajte braco mila !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ma kakav on i rumunija, evo ja mu na prethodnoj stranici napisao HAI SECURITATEA, a on nema pojma šta je to. da je pravi rumun nema šta mi ne bi napisao, securitatea je trn u srce svakog rumuna.
- Ponos Torina
- Kontakt:
hajd ti nama odpjevaj koju od Adrian Copilul Minune moze ona Tuti fruti pusti se fudbala kad neznas,razveseli ovdje ljuderumun je napisao/la:Ne budi smješan,jedan Hagi je za ove vaše izmislio fudbal.Al evo kad si uporan:Susic
Hadzibegic
Pasic
H.Musemic
Halilhodzic
Bajevic
Osim
Bazdarevic
Maric
Ferhatovic
Katalinski
V.Musemic
M.Baljic
H.Skoro
S.Tuce
E.Baljic
Salihamidzic
Barbarez
Hibic
Konjic
Bolic
Dzeko
Misimovic
Pjanic
Spahic
Hagi,Munteanu,Ilie,Popescu,Stelea,Boloni,Petrescu,Lacatus,Klein,Marica,Rat,Dica,Lobont,Chivu,Bodola,Mutu,itd,itd,itd.Igrali na svim velikim takmičenjima,bili 5 na FIFA listi itd,itd.....

Hagi krampa obicna kao covjek i kao igrac imao tehniku ostalo mu je nula nije vrijedan ni spomena!
Nego ti nama otpjevaj ako si pravi rumun znaces...ili onu chef de chef
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 mar 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta im je sa Razvanom Ratom ??
Nisam vidio da je pozvan, dobar je on igrac..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da si prije pisao to isto,ostanite do jutra zabavite se malo pa sutra ujutro na bus.....vikend je...Bosnier je napisao/la:Ima li kakav organizovani prijevoz do Zenice i nazad , ja sam iz Sarajeva,
Pomagajte braco mila !
-
- Kontakt:
povedi nam i hagija tog velikog strucnjakarumun je napisao/la:Ti neki opasan,čuj nas u Sarajevu,doduše vjerovatno misliš na vojnike naše.Ponos Torina je napisao/la:Ako si ti iz Timisoare ja sam iz Brasovarumun je napisao/la:Bosanci jeste li spremni,mi dolazimo?
Nema potrebe da dolazite ima vas u Sarajevu par hiljada
Rodjeni sam temišvarac a majka mi je porijeklom iz vaše države,rodjena je nzm koliko vam je poznato to mjesto u Gacku.
A biće nas poprilično,jbg stadion vam malešan pravo...

Razvan Dinca Rat ili na engleskom pacov,medju prvima pozvan.L_blancos je napisao/la:Sta im je sa Razvanom Ratom ??
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
dogovori se sa jednim jaranom da uzmete tom trecem kartu i date meni.....ja vas vozim.Bosnier je napisao/la:Ima li kakav organizovani prijevoz do Zenice i nazad , ja sam iz Sarajeva,
Pomagajte braco mila !
- Ponos Torina
- Kontakt:
PIRKE33 je napisao/la:dogovori se sa jednim jaranom da uzmete tom trecem kartu i date meni.....ja vas vozim.Bosnier je napisao/la:Ima li kakav organizovani prijevoz do Zenice i nazad , ja sam iz Sarajeva,
Pomagajte braco mila !

-
- Kontakt:
Hagi velis? hhahahha,jadan nebio znas ti sta je Susic za njeg,PAPE BOLAN, PAPE,cuj Hagi,a znas sta je Bazdarevic za njeg MESA BOLAN ,MESA,a znas sta je za njeg Halilhodzic,VAHA BOLAN,VAHA.Cuj Hagi,da se nasmijem,jos ubrajas Munteanua eeeee bruko.rumun je napisao/la:
Ne budi smješan,jedan Hagi je za ove vaše izmislio fudbal.Al evo kad si uporan:
Hagi,Munteanu,Ilie,Popescu,Stelea,Boloni,Petrescu,Lacatus,Klein,Marica,Rat,Dica,Lobont,Chivu,Bodola,Mutu,itd,itd,itd.Igrali na svim velikim takmičenjima,bili 5 na FIFA listi itd,itd.....
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
][/youtube]
NEMA BOSANCA KOJI SE NIJE NAJEZIO NA 0.14
)))))
NEMA BOSANCA KOJI SE NIJE NAJEZIO NA 0.14

Jel' tekma u 19:15 ili 20:15?! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.