Forza Velež

I ja mislim da ce do kraja sezone sve biti izbetonirano
Treba im reci da usput sruse i one stubove na RA tribini
Vrijeme je!MostarskiSin je napisao/la: ↑12 apr 2024, 12:21Treba im reci da usput sruse i one stubove na RA tribini![]()
Vjeruj mi tanko, zivi od utakmica, ybg to je bilo i ocekivano. Bude nekad guzve kad su utakmice juniorima i mladjim. Ovako radnim radnima i vikendom poslijepodne zjapi prazno.
Ne znam što ne organizuju kad igramo u gostima da se tu gleda.
Ima TV obicno bude raje, al daleko je to od punog kafica.Espiritosanto je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:35Ne znam što ne organizuju kad igramo u gostima da se tu gleda.
Evo recimo derbi sutra, mislim da bi bilo interesovanja.
Sigurno ali kontam da to malo nahajcaju i ispromovišu sa zvaničnih profila.zemuntrg je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:42Ima TV obicno bude raje, al daleko je to od punog kafica.Espiritosanto je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:35Ne znam što ne organizuju kad igramo u gostima da se tu gleda.
Evo recimo derbi sutra, mislim da bi bilo interesovanja.
A i npr neko sa carine ce vjrt gledat na carini u jednom od onih kafica i tako svak u svojoj mahali, tesko je to izbit iz ljudi.
100%CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:04Nikakvi skupovi nisu potrebni ni javna gledanja gostujucih utakmica na takvim mjestima pogotovo sada. Imate u gradu gomilu mjesta za druzenje i gledanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.