Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
cipelice, bluzice, kompletici, sesiri 

- bagniadiluca
- Kontakt:
Bravo legendo, faul je sporan na čitavoj utakmici u kojoj je Sloga boljaAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:36Vidi faula za Borac ,pomaze im sudija i u namjestenoj utakmici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

LETS GO FIGHTER
Realno nisu ugaseni jos. Kad se zapale svi transparenti onda je kraj. Ovako komotno mogu proslaviti godisnjicu.
Bilo bi prejako da sutra RA zapali sve krpe
Bilo bi prejako da sutra RA zapali sve krpe

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Antipolitika3
- Kontakt:
Šućur Alahhu
Đelaselajemu
Oprostili se od tifo scene kao Podvelezje od titula.
Ikada.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
U krizi ste,idete Sarajevu i Sirokom kao i Zelji kojeg cemo mi platit da vam polomi noge,ako mi sutra pobjedimo ove nase komsinice bit ce svega.bagniadiluca je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:45Bravo legendo, faul je sporan na čitavoj utakmici u kojoj je Sloga boljaAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:36Vidi faula za Borac ,pomaze im sudija i u namjestenoj utakmici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igra vam je za kur.ac.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pa moralo je doci do ovoga kad tad....ali da je igra za k..c i nije bas, obzirom da smo izveli podmlađenu ekipu....prićete to je evidentno ali prestići no noo....Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:48U krizi ste,idete Sarajevu i Sirokom kao i Zelji kojeg cemo mi platit da vam polomi noge,ako mi sutra pobjedimo ove nase komsinice bit ce svega.bagniadiluca je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:45Bravo legendo, faul je sporan na čitavoj utakmici u kojoj je Sloga boljaAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:36Vidi faula za Borac ,pomaze im sudija i u namjestenoj utakmici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igra vam je za kur.ac.
LETS GO FIGHTER
Tribina sjedenje
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Oni su za svaku navijacku grupu ugaseni i suvisno je vise ista pricati,ovo im je jos veca sramota nastaviti ko da nista nije bilo,ali nek nastave da ih do kraja zivota hakam i podjebajem da su izgubili citavu ogradu STRASNO,za citav svijet su ugaseni i osramoceni ali necudi me od njih nista kad su klub i navijacku skupinu promjenuli sta vise reci!
Da sam Ultras jaaa ne bi imo sna, ne bi spavooo ja, dok je djavolaaaa nana na na na nananaAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:46Šućur Alahhu
Đelaselajemu
Oprostili se od tifo scene kao Podvelezje od titula.
Ikada.![]()
-
- Kontakt:
Razumijem vas crnokosuljasi,opet ste ugrozeni,opet vas biju ja bi se OHR-u zalio,ipak ste vi nosioci evropskih vrijednostiAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:34
Ja shvacam da pojedine el mudzahede i abu hamze u nedostatku sportskih uspjeha vesele ukradene krpe ali ljudi moji ovdje smo da pratimo sportske teme .
- TurkishAirlines
Zato smo mi dva puta Posusje dobili

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- Antipolitika3
- Kontakt:
Normalno da jesmo,europski Zrinsjkimosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:52Razumijem vas crnokosuljasi,opet ste ugrozeni,opet vas biju ja bi se OHR-u zalio,ipak ste vi nosioci evropskih vrijednostiAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:34
Ja shvacam da pojedine el mudzahede i abu hamze u nedostatku sportskih uspjeha vesele ukradene krpe ali ljudi moji ovdje smo da pratimo sportske teme .

Pogledaj sa kim smo igrali egal

Nije to brato Torpedo neki
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Nemoj mi se Antee samo nervirati da nebi secer fasovo nedo mi Bog.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:55Normalno da jesmo,europski Zrinsjkimosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:52Razumijem vas crnokosuljasi,opet ste ugrozeni,opet vas biju ja bi se OHR-u zalio,ipak ste vi nosioci evropskih vrijednostiAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:34
Ja shvacam da pojedine el mudzahede i abu hamze u nedostatku sportskih uspjeha vesele ukradene krpe ali ljudi moji ovdje smo da pratimo sportske teme .![]()
Pogledaj sa kim smo igrali egal![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Igra Sloga kao da je premirana od nekoga
Samo im sudija smeta

Samo im sudija smeta

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Opet 1 karton na tekmi,sta je reci fair play
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pitar o nerviranjumosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:56Nemoj mi se Antee samo nervirati da nebi secer fasovo nedo mi Bog.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:55Normalno da jesmo,europski Zrinsjkimosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:52
Razumijem vas crnokosuljasi,opet ste ugrozeni,opet vas biju ja bi se OHR-u zalio,ipak ste vi nosioci evropskih vrijednosti![]()
Pogledaj sa kim smo igrali egal![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
U četiri minute Lukić je propustio tri obećavajuće šanse. najveci panj u premijer ligi BiH
Interesantno da je jedna facebook stranica ugasila komentare
I wonder why
I wonder why
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Joj sudije ,**** on sebi familiju cijelu,pa jel moguće ovo,pa svijet te gleda mamlazAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:57Igra Sloga kao da je premirana od nekoga![]()
Samo im sudija smeta![]()
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Kakvo suđenje i kakve faulove svira za Borac
Ovako ni Gigović nije sudio Želji prošli vikend, u najvećoj lakrdiji u historiji bh.fudbala.

Ovako ni Gigović nije sudio Želji prošli vikend, u najvećoj lakrdiji u historiji bh.fudbala.
Trenutno korisnika/ca: Bordotim, ErosViverosViv, Rule_hz, Vanja8, VolimBiH96 i 37 gostiju.