Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opet 1 karton na tekmi,sta je reci fair play
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pitar o nerviranjumosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:56Nemoj mi se Antee samo nervirati da nebi secer fasovo nedo mi Bog.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:55Normalno da jesmo,europski Zrinsjkimosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:52
Razumijem vas crnokosuljasi,opet ste ugrozeni,opet vas biju ja bi se OHR-u zalio,ipak ste vi nosioci evropskih vrijednosti![]()
Pogledaj sa kim smo igrali egal![]()
Nije to brato Torpedo neki
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
U četiri minute Lukić je propustio tri obećavajuće šanse. najveci panj u premijer ligi BiH
Interesantno da je jedna facebook stranica ugasila komentare
I wonder why
I wonder why
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Joj sudije ,**** on sebi familiju cijelu,pa jel moguće ovo,pa svijet te gleda mamlazAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:57Igra Sloga kao da je premirana od nekoga![]()
Samo im sudija smeta![]()
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Kakvo suđenje i kakve faulove svira za Borac
Ovako ni Gigović nije sudio Želji prošli vikend, u najvećoj lakrdiji u historiji bh.fudbala.
Ovako ni Gigović nije sudio Želji prošli vikend, u najvećoj lakrdiji u historiji bh.fudbala.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Evo ih počeli su analitičari sa svojom revizijom suđenja, al dobro bliži se kraj utakmice, glupo bi bilo da nisu bar malo zakmečali pojedinci 
LETS GO FIGHTER
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:55Normalno da jesmo,europski Zrinsjkimosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:52Razumijem vas crnokosuljasi,opet ste ugrozeni,opet vas biju ja bi se OHR-u zalio,ipak ste vi nosioci evropskih vrijednostiAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:34
Ja shvacam da pojedine el mudzahede i abu hamze u nedostatku sportskih uspjeha vesele ukradene krpe ali ljudi moji ovdje smo da pratimo sportske teme .![]()
Pogledaj sa kim smo igrali egal![]()
Nije to brato Torpedo neki
...mozda ste mogli i dobiti Villu u drugoj utakmici da se niste cuvali za nas ,i dzaba se cuvali opet popusiste majstorski od nas
P.S. Ne bi vam vala susjed bilo fer da sutra uskacete u teren kad vas poobjedimo
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kraj očiju slijep,pa vidiš li faulova za Borac,žuti nijedan,mi svi vidimo samo vas šaka jada čore cccccccbagniadiluca je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:06Evo ih počeli su analitičari sa svojom revizijom suđenja, al dobro bliži se kraj utakmice, glupo bi bilo da nisu bar malo zakmečali pojedinci![]()
- bagniadiluca
- Kontakt:
Dva faula diskutabilna na čitavoj utakmici i to na sredini terena....za šta žute da daje? Postajete smješni sa ovim kmečanjem....barsa77 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:12Kraj očiju slijep,pa vidiš li faulova za Borac,žuti nijedan,mi svi vidimo samo vas šaka jada čore cccccccbagniadiluca je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:06Evo ih počeli su analitičari sa svojom revizijom suđenja, al dobro bliži se kraj utakmice, glupo bi bilo da nisu bar malo zakmečali pojedinci![]()
LETS GO FIGHTER
Čestitke Tuzla City i Borac za čiste pobjede. Ovakav fudbal želimo da gledamo svaki vikend a ne kao prošli vikend u Modriči.
Nikad poraz, samo lekcija.
Hahahahahha 2 minute nadoknade,hahahahhahahahahahajbagniadiluca je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:14Dva faula diskutabilna na čitavoj utakmici i to na sredini terena....za šta žute da daje? Postajete smješni sa ovim kmečanjem....barsa77 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:12Kraj očiju slijep,pa vidiš li faulova za Borac,žuti nijedan,mi svi vidimo samo vas šaka jada čore cccccccbagniadiluca je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:06Evo ih počeli su analitičari sa svojom revizijom suđenja, al dobro bliži se kraj utakmice, glupo bi bilo da nisu bar malo zakmečali pojedinci![]()
- bagniadiluca
- Kontakt:
Sad sam shvatio da si klinjo....barsa77 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:18Hahahahahha 2 minute nadoknade,hahahahhahahahahahajbagniadiluca je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:14Dva faula diskutabilna na čitavoj utakmici i to na sredini terena....za šta žute da daje? Postajete smješni sa ovim kmečanjem....
LETS GO FIGHTER
- Antipolitika3
- Kontakt:
Tesko izborena pobjeda Borca,korak blize sampionu najdraze BiH.
Cestitke banjalucanima,da nas dostojno predstavite u europi pjevajuci nasu himnu.
Cestitke banjalucanima,da nas dostojno predstavite u europi pjevajuci nasu himnu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Znas li ti himnuAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:21Tesko izborena pobjeda Borca,korak blize sampionu najdraze BiH.
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
- invincible1921
- Kontakt:
Kad smo kod tog bio je neki skandal ja mislim leotar zrinski, al nisam siugran...
sata i priso lik javno reko baki sot nam ovo radite kad smo
se dogovorili
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 12 apr 2024, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Nećeš dočekati ni jedno ni drugo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:21Tesko izborena pobjeda Borca,korak blize sampionu najdraze BiH.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nesto kontam komsija i zanima me,pratis li ti ove kodekse navijaca?Mostarac12345 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:26Znas li ti himnuAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:21Tesko izborena pobjeda Borca,korak blize sampionu najdraze BiH.
Npr.Gasi li se neka navijacka skupina ako im netko otme stadion i izbace ih sa njega?
Sad npr.da recimo Partizan preotme Marakanu?sto bi se dogodilo sa Delijama?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, bordobijeli, mnon46, Mocvara1991, trunks1946, Turo i 53 gosta.