Ne poznam doticne, no sam mislio na raspravu vas 2.samoposmatram je napisao/la: ↑12 apr 2024, 20:45Izetbegovic, Vucic, Konakovic, plenkovic, covic, milanovic na aparatima.
Ko sto bi Srdjan Todorović rekao meni to sve isti qurac
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne poznam doticne, no sam mislio na raspravu vas 2.samoposmatram je napisao/la: ↑12 apr 2024, 20:45Izetbegovic, Vucic, Konakovic, plenkovic, covic, milanovic na aparatima.
To se slažem. Nešto kao Abazović u CG prije 4 godine
Taj je veći četnik od četnika koji su ga stavili na vlast
Nemas ti pojma sta je ko branio u ratu. Ne pricaj gluposti.samoposmatram je napisao/la: ↑12 apr 2024, 18:54Gdje nesta gluma? Gdje nesta bosnjak?
Budi zahvalan, mozda sam ti glavu spasio.
A ko god drugi isto pomisli braniti svoj narod, nek zna da brani Izetbegovice, Isake, Konakovice, Niksice, Forte, Radoncice. A najmanje rodjenu majku i oca.
Nisam iz CG, ali mogu ti odgovoriti, iako znam da ti se moji odgovori ne sviđaju. Imali smo to jednom slično nešto, za vrijeme prvog mandata Nikišića, na vlasti u FBIH bili sda, sdp, hsp i lijanovići. Tada je Živko Budimir izabran za predsjednika FBIH. Izbor Budimira u parlamentu nije bio baš legalan, pa je Valentin Incko intervenisao i poništio odluku CIKa te izbor Budimira proglasio ispravnim. SDA dobile ministre, zadržali telecom i elhamdulila. Kasnije kada su se sda i sdp, posvađali, pokušaj smjene Budimira i ministara iz hsp i lijanovića, SDA je u domu naroda spriječila pozivanjem na vitalni nacionalni interes bošnjaka. Izbor Budimira je bila inicijalna kapsula koja je Čoviću dala svu moć, od tada je krenuo njegov uspon, i upravo je tadašnji dogovor Bakira i Zlatka, proizveo današnjeg Covića.
LegendKiller je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:25Nisam iz CG, ali mogu ti odgovoriti, iako znam da ti se moji odgovori ne sviđaju. Imali smo to jednom slično nešto, za vrijeme prvog mandata Nikišića, na vlasti u FBIH bili sda, sdp, hsp i lijanovići. Tada je Živko Budimir izabran za predsjednika FBIH. Izbor Budimira u parlamentu nije bio baš legalan, pa je Valentin Incko intervenisao i poništio odluku CIKa te izbor Budimira proglasio ispravnim. SDA dobile ministre, zadržali telecom i elhamdulila. Kasnije kada su se sda i sdp, posvađali, pokušaj smjene Budimira i ministara iz hsp i lijanovića, SDA je u domu naroda spriječila pozivanjem na vitalni nacionalni interes bošnjaka. Izbor Budimira je bila inicijalna kapsula koja je Čoviću dala svu moć, od tada je krenuo njegov uspon, i upravo je tadašnji dogovor Bakira i Zlatka, proizveo današnjeg Covića.
Nemoj molim te više o poštenju i principijelnosti zelenih termita.
Mislim da mora promijeniti mjesto boravka u opstinu u kojoj hoce da polaze vozacki ispit. Ne moze biti nastanjen u RS a polagati u FBiH.BIHpatriota je napisao/la: ↑13 apr 2024, 05:11Drug mi zivi u manjem entitetu na "liniji-granici" sa FBIH. Dakle sa porodicom ima prebivaliste u gradu u RS, ali bi želio da mu sin polaže vozački u FBIH(odmah pored uz granicu ima mjesto u FBIH gdje može i pješke doći). Zanima me da li komplikovano da neko ko je nastanjen u RS polaže u FBIH vozački, mislim u tom administrativnom smislu?
Sta si ti branio?meho-medo je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:13Nemas ti pojma sta je ko branio u ratu. Ne pricaj gluposti.samoposmatram je napisao/la: ↑12 apr 2024, 18:54Gdje nesta gluma? Gdje nesta bosnjak?
Budi zahvalan, mozda sam ti glavu spasio.
A ko god drugi isto pomisli braniti svoj narod, nek zna da brani Izetbegovice, Isake, Konakovice, Niksice, Forte, Radoncice. A najmanje rodjenu majku i oca.
Jel ovo neki novi
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.