Nikada necu zaboraviti kako smo ti izjebbali komplet familiju, i tebi i pravom profilu koji je banovanCentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:45Nikad se nisam osjećao većom **** i nikad neću zaboraviti kako više od 90%ljudi tjera vozača da ide pun gas i bježimo od manijaka.... naš odgovor je šetnja kroz Grbavicu, ali tek kad smo dobili informaciju da su TM na drugoj lokaciji...mene je sramota našeg stida
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
NEMA NAZAD
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Olaksavajuca okolnost je sto domacih ionako nikad nema, pogotovo sad ih ne moze bittutankamon1905 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:49Nema gostujucim navijacima na utakmicu, bit ce mirno sve ondaAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:44Veceras puno tablica OS i ZG po Mostaru.
Spavate li komsije ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasa policija je cudo,sjedi u uredi i cita nas mazlume sa foruma![]()
![]()
Susjedi pripazite malo na insajdere![]()

Espiritosanto je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:01Vaš pad se desio od kad ste počeli masovno prati guzice po Švabiji i stražariti po DablinuAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 22:57Kako samo pratite i snimate svaka cast mada su nasi privatnici realno krivi za vase infiltriranje ,zaposlili vas kao jeftinu radnu snagu po trgovinama,kaficima,trznim centrima pa cak i ovo osiguranje na utakmicama vjerovatno netko od njih snimao momka sa transovima posto po cijelom gradu dok vrsi RA usluzne dijelatnosti ima usi i oci.Bit ce bolje za nas kad udjemo u EU i zamjenimo vas nepalcima.![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
potpomognuta silama haosa iz Zagreba, Splita, Osijeka, Rijeke, Pule, S. Broda, Zadra, Šibenika itd. a i onih pomagača sa Kosova, mislim ma daj molim te

zar i ti sine Ivane!?
- Antipolitika3
- Kontakt:
Neobicno tiho.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:49Nema gostujucim navijacima na utakmicu, bit ce mirno sve ondaAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:44Veceras puno tablica OS i ZG po Mostaru.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:49Nikada necu zaboraviti kako smo ti izjebbali komplet familiju, i tebi i pravom profilu koji je banovanCentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:45Nikad se nisam osjećao većom **** i nikad neću zaboraviti kako više od 90%ljudi tjera vozača da ide pun gas i bježimo od manijaka.... naš odgovor je šetnja kroz Grbavicu, ali tek kad smo dobili informaciju da su TM na drugoj lokaciji...mene je sramota našeg stida
Ne znam o čemu pričaš te se neću spuštati na tvoj nivo brate ... ako ti smeta što pošteno iznesem svoj stav, nemoj psovati preko interneta
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nivo baka prase vloga. Himlerova propaganda je mala maca.
Prsluci, baklje, urlici specijalni efekti, 20sek akcije stila wrong turn. Iole normalan insan ono zaobilazi.
Ne treba vam to
Bolje vam je da stanete na tribinu normalno a ne u kanalu, skupili se protiv veleza ko ljudi na dzen…. a necu vam tu rijec napisati, boli vas il vas strah realnosti
Prsluci, baklje, urlici specijalni efekti, 20sek akcije stila wrong turn. Iole normalan insan ono zaobilazi.
Ne treba vam to

Bolje vam je da stanete na tribinu normalno a ne u kanalu, skupili se protiv veleza ko ljudi na dzen…. a necu vam tu rijec napisati, boli vas il vas strah realnosti

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ovo nije istina, kao ni poruke gdje pise da nisu smjeli stati..
Fk Željezničar.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne znam braco Velezovci pa niste vi sa Ultrasima i Zrinjom prije imali ovakav rivalitet dok je Yugq bila.
Ne znam kad tako zaratiste.
Ne znam kad tako zaratiste.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Mrtva usta ne govoreAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:51Neobicno tiho.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:49Nema gostujucim navijacima na utakmicu, bit ce mirno sve ondaAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:44Veceras puno tablica OS i ZG po Mostaru.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
A najjaci suLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:54Nivo baka prase vloga. Himlerova propaganda je mala maca.
Ne treba vam to![]()
Bolje vam je da stanete na tribinu normalno a ne u kanalu, skupili se protiv veleza ko ljudi na dzen…. a necu vam tu rijec napisati, boli vas il vas strah realnosti![]()

Drago mi je sto je malo prosla ova saga s mostarcima da ko ljudi trpamo komsinicu do grla
NEMA NAZAD
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakvi bolesnici, prijavljuju se na forum i glume navijače rivala.
Jagomir plače za takvima.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Rijeka suza je za Hulahopkom poteklaHordasOdMalena je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:00Kakvi bolesnici, prijavljuju se na forum i glume navijače rivala.![]()

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
To planski unose nemir pred derbiHordasOdMalena je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:00Kakvi bolesnici, prijavljuju se na forum i glume navijače rivala.![]()

@holyman

- 1 9 4 6 -
Ocekujem opet sutra ulijetanje u teren i Milu Pehara nakon sto ih dobijemo. 

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
eh sad fali onaj Tobeti, pa sprdo bi se sa Ultrasima na max...
zar i ti sine Ivane!?
Drzimo ih komso pod kontrolom no sikiriki,ali ti vasi vole “pjevat” nebi lose bilo da se na grand prijavetutankamon1905 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:49Nema gostujucim navijacima na utakmicu, bit ce mirno sve ondaAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:44Veceras puno tablica OS i ZG po Mostaru.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sto su pjevali pjevali. Na greskama se uciRadobolja je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:04Drzimo ih komso pod kontrolom no sikiriki,ali ti vasi vole “pjevat” nebi lose bilo da se na grand prijavetutankamon1905 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:49Nema gostujucim navijacima na utakmicu, bit ce mirno sve ondaAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:44Veceras puno tablica OS i ZG po Mostaru.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
a ovi ugašeni ko da su iz Zadruge došli, nevjerovatno

zar i ti sine Ivane!?
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, guadalupe, NeSamSafetee, Proximic i 20 gostiju.