Safet Sušić - Pape

Željovac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Željovac » 23 mar 2011, 00:24

djokica je napisao/la: Ja nikad nisam vidio da je jedan igrac uzeo loptu i isao od gola do gola 3 puta i dao golove. I kad jedan igrac da 3 gola, oni su uglavnom proizvod timske igre. Sad ja ne znam ko se bruka ovdje, Safet? Ja?
Pa što nastvljaš svoju bruku, tata?! :P

Ovu rečenicu hoću da čujem od tebe: "Ja sam gledao bruku utakmica i nikad nisam vidio da neki igrač odluči utakmicu!" :lol:

Brukate se ti i Safet! Očito svima s mozgom ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 23 mar 2011, 00:42

Od CartmanovIh 565644464 postova ,4254654564 je PAPE ODLAZI :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 23 mar 2011, 01:16

MinistaR je napisao/la:Amela Zuković, turbo-folk pjevajka, otvoreno za Express: Zaljubljena sam u Safeta Sušića. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jos samo treba da ga zavede turbo pjevajka. :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2011, 01:25

MinistaR je napisao/la:Amela Zuković, turbo-folk pjevajka, otvoreno za Express: Zaljubljena sam u Safeta Sušića. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne sam Safete...........ostavi nesto i za nas. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 mar 2011, 01:54

Svaka cast Papetu i za ova pozivanja , iako je samo radi treninga ... Covjek prenosi svo iskustvo tokom karijere ...
Ja ne znam citajuci ove komentare ovdje i vrijedjanja Papeta, nismo mi njega zasluzili izgleda bogami ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 23 mar 2011, 08:11

Naprijed Pape legendo pokaži ovim Romima ko kosi, a ko vodu nosi.
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 23 mar 2011, 09:38

Iskreno da kazem: Nisam neki ljubitelj Safeta al covjek ipak radi svoj posao posteno i na pravi nacin, mozemo diskutovati dali je on dobar trener ili ne, al kao covjek i legenda BIH fudbala =kapa dole.
BLUE NATION.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 mar 2011, 10:45

Mirsad Dedić: Razočaran sam, jer Sušić u širokom luku zaobilazi Mujkića

Legenda bh. fudbala Mirsad Dedić nekadašnji reprezentativac BiH koji je za naš državni tim skupio 33 nastupa sada sa velikim uspjehom radi kao trener golmana tuzlanske Slobode. On je istakao svoje nezadovoljstvo nakon što je reprezentativni poziv selektora Safeta Sušića ponovo zaobišao najboljeg čuvara mreže u Premijer ligi Denisa Mujkića.

- Moram biti iskren i priznati da sam razočaran, jer selektor Safet Sušić i njegovi najbliži saradnici u širokom luku zaobilaze Tušanj i trenutno najboljeg golmana u Premijer ligi, Denisa Mujkića. Svoju dobru formu je potvrdio tokom ove sezone, na utakmici protiv aktuelnog prvaka BiH Željezničara na Grbavici je ponio epitet igrača utakmice. Iz pouzdanih izvora znam da je golman Sarajeva ili Željezničara već bi stajao na golu našeg državnog tima, ali puno slabiji golmani od njega su dobijali šansu u više navrata. U cijeloj ovoj priči želim poslati jasnu poruku selektoru Sušiću, da dođe na Tušanj da se sam uvjeri u njegove kvalitete, jer fudbal se ne igra samo u Sarajevu i Banja Luci - rekao je na kraju razgovora za vidiportal, Mirsad Dedić trener golmana tuzlanske Slobode.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 mar 2011, 11:35

ovdje uvijek konstantno prepucavanje onih koji podrzavaju susica i oni koji ga pljuju na svaki korak
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2011, 11:47

STEVIE je napisao/la:ovdje uvijek konstantno prepucavanje onih koji podrzavaju susica i oni koji ga pljuju na svaki korak
Lako je primjetiti da ti isti pljuvatori se cesto okrenu i protiv igraca ''koji ginu za repku'' ili udaraju kontru sa onima koji odbijaju repku i zaobilaze je u sirokom luku.Kao onima sto je ostavljaju repku ko' zadnju ''opciju''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 23 mar 2011, 13:10

Željovac je napisao/la:
djokica je napisao/la: Ja nikad nisam vidio da je jedan igrac uzeo loptu i isao od gola do gola 3 puta i dao golove. I kad jedan igrac da 3 gola, oni su uglavnom proizvod timske igre. Sad ja ne znam ko se bruka ovdje, Safet? Ja?
Pa što nastvljaš svoju bruku, tata?! :P

Ovu rečenicu hoću da čujem od tebe: "Ja sam gledao bruku utakmica i nikad nisam vidio da neki igrač odluči utakmicu!" :lol:

Brukate se ti i Safet! Očito svima s mozgom ;)
Ma sta koga briga sta ti hoces da cujes! Posto izvlacis iz konteksta samo ono sto ti odgovara i naravno sto se moze iskoristiti protiv Susica ili ljudi sa foruma koji imaju razlicito misljenje od tvog, dodjoh do zakljucka da si beznadezan slucaj i da ne vrijedi prodzavati ovaj nas dijalog iliti korespodenciju.

Ko ima ili nema mozga, mislim da nisi kvalifikovan da odlucujes, i ne shvatam zasto moras vrijedjati ako neko ima drugacije misljenje od tvog.
'
Sto se tice tvog znanja o fudbalu, dovoljno je reci da prosjecnog igraca,koji nema poziciju definisanu, iz loseg kluba u ispodprosjecnoj grckoj ligi guras u prvih 11 u reprezentaciji. Da golmana koji ima odredjeni potencijal, ali je daleko jos uvijek od ozbiljnog golmana, hvalis kao da je Dasaev (ops.ti se naravno ne sjecas Rinata Dasaeva ).
Da ti je Visca idol....( pored takvih igraca koji su prosli kroz Zelju u njegovoj istoriji ( ops.naravno ti ih se ne sjecas)

Nemam bas preveliku zelju da trosim svoje dragocjeno vrijeme na tebe, pa uzivaj u komunikaciji sa onima koji su spremni da trpe tvoje frustracije zbog "zasluznih" i nepozvanih Zeljinih Kerli, Zeba, Jahica, Cocalica, Bekrica...
FKS❤️1946

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 mar 2011, 13:20

kimbo je napisao/la:Ja ne znam citajuci ove komentare ovdje i vrijedjanja Papeta, nismo mi njega zasluzili izgleda bogami ..
Ne znam za ostale, ali ja ga vala ničim nisam zaslužio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2011, 13:30

Željovac je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ja ne znam citajuci ove komentare ovdje i vrijedjanja Papeta, nismo mi njega zasluzili izgleda bogami ..
Pa sta ces onda na ovoj temi. Kad nekoga ne podnosis,a eto te svako jutro na kahvi kod tog istog.
Ne ide,nikako.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 mar 2011, 13:40

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Pa sta ces onda na ovoj temi. Kad nekoga ne podnosis,a eto te svako jutro na kahvi kod tog istog.
Ne ide,nikako.
Vidiš kako hare nikako ne ulazi na teme Begovića i Medunjanina :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2011, 13:47

@No namete ili fcpc :lol: njima dodjem ko' reketas.I malo inventar protanburam ako se ''ponasaju'' :mrgreen: .
Kahvu kod njih ne pijem.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 23 mar 2011, 14:10

Od toliko dobrih golmana (Begović, Burić, Ramović...) koji bi mogli da igrju za repku, neki spominju Mujkića (protiv Irana), Šehića,(nekoliko kikseva u državnom dresu), Avdukića kojeg su Robijaši, dok je igrao za Čelik, često puta izviždali poslije utakmice....

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 23 mar 2011, 16:50

Sušić: Rumunji nisu otpisani, ali mi smo tu da ih izbacimo iz utrke

Iako ima samo dva boda na kontu, Rumunjska je daleko od popisa 'otpisanih'. Rumunji imaju svoju računicu koju s dobrim rezultatom u Zenici mogu itekako realizirati. Ukratko, Razvan Lucescu zbraja bodove na sljedeći način – bod u Zenici, tri u Bukureštu (4). Na taj način iz utrke bi izbacio bh. vrstu. S obzirom da su Rumunji donijeli bod iz Bjelorusije, jasno je da očekuju kako će ih domaćom 'tricom' izbaciti iz utrke za drugim mjestom (4). Preostale su im još dvije utakmice s Luksemburgom koje će gotovo sigurno riješiti u svoju korist (6) te domaći susret s Francuzima u kojem mogu dopustiti i poraz uz uvjet da ostvare pobjedu na neugodnom gostovanju u Albaniji (3)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 mar 2011, 19:01

Željovac je napisao/la:
Ne znam sto se uopste kacis za moj post. Gore kuge od vas par Zeljovaca ovdje nema. Sto ne da kritikuju nego bas ono ulicarski vrijedjaju sve sto im se ne svidja. Eno ti drugih tema pisi o "genijalnosti" brke i dizi mu spomenik ako zelis odma ga stavi kraj onog stadiona od 200 MIL eura .. Ti onaj ti imenjak skoro po nicku sto sjedi kuci satima i snima youtube spotove o tamo nekom Cocalicu. :lol: :lol: Imate milion postova na temi Susic a maltene nijedne na temi Zeljeznicar. Koji su to likovi. Nego mi cudo da nema nijedan zreo i pribran Zeljovac ovdje da vas lijepo nalijepi i nagovori da mijenjate te pretenciozne nickove. Samo sramotite taj klub.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 mar 2011, 23:28

kimbo je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Ne znam sto se uopste kacis za moj post. Gore kuge od vas par Zeljovaca ovdje nema. Sto ne da kritikuju nego bas ono ulicarski vrijedjaju sve sto im se ne svidja. Eno ti drugih tema pisi o "genijalnosti" brke i dizi mu spomenik ako zelis odma ga stavi kraj onog stadiona od 200 MIL eura .. Ti onaj ti imenjak skoro po nicku sto sjedi kuci satima i snima youtube spotove o tamo nekom Cocalicu. :lol: :lol: Imate milion postova na temi Susic a maltene nijedne na temi Zeljeznicar. Koji su to likovi. Nego mi cudo da nema nijedan zreo i pribran Zeljovac ovdje da vas lijepo nalijepi i nagovori da mijenjate te pretenciozne nickove. Samo sramotite taj klub.
vala je vise velezovaca neg zeljovaca al et...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 24 mar 2011, 02:49

niko nema pravo da pljuje po Sušiću i njegovim trenerskim karakteristikama, znanju ili tako nekim stvarima
sušiću se prije svega, bez obzira na igračke uspjehe, treba čestitati na hrabrosti, i biti zadovoljan njegovim izborom jer bi u protivnom na njegovo mjesto sjeo neko tipa Tulića ili sličnih. nemojte se zavaravati pričom o Sergeju Barbarezu, ili tako nekim ljudima, jer dok je ovog saveza niko od njih ne bi preuzeo reprezentaciju.

svi vi, koji ste nezadovoljni Sušićevim radom možete i trebate to ovdje napisati, ali koristeći argumente, ili činjenice.
jok nagađanja, jok postove tipa Sušiću ODLAZI, SUŠIĆU PITARU i ta ostala sranja, a administracija bi to trebala brže rješavati, i banovati te takve forumaše po kratkom postupku, jer to nije iznošenje vlastitog mišljenja)

(a ne banovati mene kad **** majku Sirr Mattu za vrijeđanje Džeke, ili kad uradim to isto samo što Sirr Matta zamjenim Željovcem kad usere i šefa i stanicu pričama o Kerli ili Cocaliću, ili Sušiću naravno :D )

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.