FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poslije uništenja malih plavih, 15k minimum protiv četnika
gledajuci nas i nasu srecu, u subotu ce pljusak, i docice 5 milja

Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Mater vise voli Ezela.napoleon72 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 09:35Samo 50 puta? Amater...TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 apr 2024, 08:42Mislio sam da samo ja gledam Bitange i Princeze po 50-ti put i nikad ne dosadi![]()

Samo Bitange i princeze
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Očito da ne idete na derbi, dok ne komentarišete skidanje raje u kabinama, ulazak 2h ranije i zadržavanje sigurno još sat vremena poslje tekme dok se oni ne raziđu.
🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Gurbeti u talu s policijom. Oni ce danas sve pirotehnike da unesu. Kakvi su ovo dupli arsini?
Velike su Horde Zla, strah i trepet svima
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma spominjalo se vec par puta nekoliko dana ranije, tako je kako je nazalost, bilo je za ocekivati s obzirom na situaicije od prije, nije nikom drago brate
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
U Argentini su bolji uslovi.
🇵🇸
-
- Kontakt:
sasvim logican slijed okolnosti obzirom na prethodna desavanja, bilo to vama drago ili ne!
ako sve bude kako treba, prije ulaska navijaca ce se odraditi KDZ pregled citavog stadiona, gdje bi sva pirotehnika koja je prethodno unesena bila uklonjena..
takodje jedini nacin da se odrzi mirno stanje na stadionu i van istog je ovaj sto je MUP KS prezentovao, obzirom na polozaj stadiona, njegovu velicinu i pristupne puteve te shodno tome nemojte pricati bezveze o raznoraznim torturama i slicno..
ako sve bude kako treba, prije ulaska navijaca ce se odraditi KDZ pregled citavog stadiona, gdje bi sva pirotehnika koja je prethodno unesena bila uklonjena..
takodje jedini nacin da se odrzi mirno stanje na stadionu i van istog je ovaj sto je MUP KS prezentovao, obzirom na polozaj stadiona, njegovu velicinu i pristupne puteve te shodno tome nemojte pricati bezveze o raznoraznim torturama i slicno..
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Stvar filozofije i mitaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 apr 2024, 13:59Gurbeti u talu s policijom. Oni ce danas sve pirotehnike da unesu. Kakvi su ovo dupli arsini?
....sve drugo će proći!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Domaca grupa moze zolju unijet ako hoce, to je tako.
Željezničar u nedjelju dočekuje Sarajevo na Grbavici, a Lazić je u svojoj karijeri odigrao šest utakmica protiv Želje, od čega četiri kao igrač Sarajeva.
- Osjećaj je fenomenalan. To može samo reći neko ko je igrao derbi i to je posebna utakmica za sve. Moj prvi derbi najviše pamtim pošto nam je bila jako bitna utakmica u pohodu na duplu krunu i na njoj sam dao najdraži gol u dresu Sarajeva, rekao je Lazić.
Lazić je dvije sezone igrao u Premijer ligi, koju i dalje prati.
- Pratim redovno i dalje utakmice Sarajeva kada mi to obaveze dozvoljavaju. Vratio bih se, vrlo rado. Što se tiče derbija u nedjelju, nije bitna pozicija na tabeli pošto Željo ima lošiju sezonu, velikih problema, ali to ništa ne znači jer derbi je derbi. Ni Sarajevo nema idealnu sezonu kakvu su priželjkivali, ali igraju sve bolje i bolje u posljednje vrijeme, dodao je Lazić.
U nedjelju se igra treći derbi ove sezone, a uoči utakmice, Lazić je poručio kako se nada dobrom meču sa dosta šansi, kao i golova, ali i pobjedi Sarajeva,
- Ja se nadam dobroj utakmici sa dosta šansi, kao i golova, ali, naravno, i pobjedi Sarajeva, istakao je Lazić.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- AvannGardaa46
..pa je tako stigla nagrada od sarajevskog mupa,OldTownDistrict je napisao/la: ↑13 apr 2024, 14:11Stvar filozofije i mitaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 apr 2024, 13:59Gurbeti u talu s policijom. Oni ce danas sve pirotehnike da unesu. Kakvi su ovo dupli arsini?
i vi i oni qrrac pusite nam skupa!
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
-
- Kontakt:
Sve mogu shvatiti ali da nas ostave poslije utakmice nema smisla. Uvijek smo mi prvi izlazili a oni poslije dok se mi razidjemo. Mislim da ce i sad tako biti i da nisu dobro ovo novinari prenijeli. Puno je opasnije pustiti da izadju prvo domaci pa gostujuci
Kako god ko i uvijek ce samo nas maltretirati i smijesno je i misliti da ce njih roviti i maltretirati
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Belaj u najavi ako oni izadju prije nas.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 14:49Sve mogu shvatiti ali da nas ostave poslije utakmice nema smisla. Uvijek smo mi prvi izlazili a oni poslije dok se mi razidjemo. Mislim da ce i sad tako biti i da nisu dobro ovo novinari prenijeli. Puno je opasnije pustiti da izadju prvo domaci pa gostujuci
Kako god ko i uvijek ce samo nas maltretirati i smijesno je i misliti da ce njih roviti i maltretirati
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ako oni izadju prvi opet ce imati vremena se naoruzati palicama i bakljama i sta je policija dobila-nista
Ma nece oni prvi izac fula je ovo u textu na klixu vidite da su napisali "po dosadasnjoj praksi domaci prvi izlaze" a to nikad slucaj nije bio.
Btw oni su opet na 11 mjestu isto kao prosli derbi.
Btw oni su opet na 11 mjestu isto kao prosli derbi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TurkishAirlines
Jel vakat pitari?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Je li vrijeme, da uzmemo barem bod na Grbavici ili cemo ko po obicaju "pruziti ruku" omrazenom gradskom rivalu i tako ga spasiti od ispadanja?
Barem eto remi, ako nisu u stanju dobiti one njihove metuzaleme.
Stvarno covjek ne zna sta ocekivati ni od nas ni od njih. Ali znam, kad god smo imali priliku, da ih gurnemo u go.vna, mi smo obicno tad dobili po usima. Uvijek se protiv nas izvuku. Sad je li to do nas ili je nesto drugo u pitanju ne znam.
Ali barem remi, da naši odigraju i da im produzimo agonijiu!
Barem eto remi, ako nisu u stanju dobiti one njihove metuzaleme.
Stvarno covjek ne zna sta ocekivati ni od nas ni od njih. Ali znam, kad god smo imali priliku, da ih gurnemo u go.vna, mi smo obicno tad dobili po usima. Uvijek se protiv nas izvuku. Sad je li to do nas ili je nesto drugo u pitanju ne znam.
Ali barem remi, da naši odigraju i da im produzimo agonijiu!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, GradKamena2, jurisicduska, NazorUso, Rule_hz, Sinfoc1986 i 87 gostiju.