Bolje je da ostanu u ligi.Dadox je napisao/la: ↑13 apr 2024, 15:42Ma nece ispasti nazalost, imaju poslije derbija lagan raspored, Gošk katastrofa raspored, a i Tuzla isto, a bodovna razlika u par dekaSenner je napisao/la: ↑13 apr 2024, 15:35Nemoj tako, fino smo ih gurnuli dole kada smo ih dobili 3:0 na Koševu. Evo od tada se nisu oporavili ne računajući zadnji derbiLavcina je napisao/la: ↑13 apr 2024, 15:31Je li vrijeme, da uzmemo barem bod na Grbavici ili cemo ko po obicaju "pruziti ruku" omrazenom gradskom rivalu i tako ga spasiti od ispadanja?
Barem eto remi, ako nisu u stanju dobiti one njihove metuzaleme.
Stvarno covjek ne zna sta ocekivati ni od nas ni od njih. Ali znam, kad god smo imali priliku, da ih gurnemo u go.vna, mi smo obicno tad dobili po usima. Uvijek se protiv nas izvuku. Sad je li to do nas ili je nesto drugo u pitanju ne znam.
Ali barem remi, da naši odigraju i da im produzimo agonijiu!
Lijepo bi bilo da nas sutra igrači nagrade i dokažu da je zadnji derbi protiv njih bio samo nesretan splet okolnosti. Sanjam da ih razmontiramo 0:3
Izadjite s mudima i jbite im majku više na šugavici. Ako ih dobijete, selam im je s Premijer Ligom![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sloga izgubila, Velez gubi

- luckystrike
- Kontakt:
TC i GOŠK pobjedili, pobjedi li i Igman, ostaje samo da i mi pobjedimo za SAVRŠEN vikend! 
- napoleon72
- Kontakt:
Mi smo izasli prvi na jednom derbiju kojeg smo izgubili na Kosevu, ne sjecam se sad tacno da li onaj 0:1 ili 1:3, al znam da smo krenuli kuci pored juga a da su oni slavili na tribini i provocirali onako preko ograde.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Nešto mislim da nećemo sutra dobiti.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Guliashvili stativa iz slobodnog
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- luckystrike
- Kontakt:
Jes' je zvekn'o i sad se trese
Nema smisla da prije nas izlaze, lakše je prvo skloniti 1500 nego 10000.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
0-1 kad je Zeba zabio sa penalanapoleon72 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 16:14Mi smo izasli prvi na jednom derbiju kojeg smo izgubili na Kosevu, ne sjecam se sad tacno da li onaj 0:1 ili 1:3, al znam da smo krenuli kuci pored juga a da su oni slavili na tribini i provocirali onako preko ograde.
Nisam mogao vise odma po zavrsetku izasao.Prosle sezone kod nas drzali nas da gledamo kako oni slave bod 20 minuta yebo majku.
Nema sanse da ce nasi sutra poslije njih izlaziti.Lakse im ispratiti 1500 ljudi u jednom pravcu nego pustati prvo 10k da se grupisu i sacekuse po gradu prave
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nasa U19 vodi protiv Zrinjskog. 
I ovaj Peljto je pročitana knjiga više. Glumac. Teatralnim potezima radi privid objektivnosti a ondje gdje treba bude ono zbog čega je ustvari na terenu tj da bude sudija on to ne bude. Malekinušić trebao dobiti drugi žuti za start s dvije noge s ledja. Kontra faul na vrhu 16-erca svinjskog, ništa za Kišovo ponašanje prema Suljiću itd. Iako, nama ovaj rezultat odgovara ali...
Dao Bog pa da svira 7 nepostojecih penala za zrinjski ! Imali su priliku boriti se za dobrobit bh fudbala, istu su odbili. Yebat ih...ŠTA_JE je napisao/la: ↑13 apr 2024, 17:01I ovaj Peljto je pročitana knjiga više. Glumac. Teatralnim potezima radi privid objektivnosti a ondje gdje treba bude ono zbog čega je ustvari na terenu tj da bude sudija on to ne bude. Malekinušić trebao dobiti drugi žuti za start s dvije noge s ledja. Kontra faul na vrhu 16-erca svinjskog, ništa za Kišovo ponašanje prema Suljiću itd. Iako, nama ovaj rezultat odgovara ali...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- TurkishAirlines
Dobro nam se sve otvori, ako sutra dobijemo onda nam treca ppzicija bas otvorena.
Jos kad nam vrate tri boda bit ce to kolko tolko oke.
Al pod moranjem bilo kakva pobjeda sutra
Jos kad nam vrate tri boda bit ce to kolko tolko oke.
Al pod moranjem bilo kakva pobjeda sutra
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Gledam Mostarski derbi. Odlican potez je rijesavanje ovog Ramica, ocajan igrac u svakom pogledu. Ponekad bljesne sa nekom asistencijom ili golom ali sve u svemu ocajan.
A Guliashvili je najbokji igrac Veleza, mislim da ako ne rijesimo Hasica ovaj ce ga zamjeniti sigurno, cak ima nekih prednosti u odnosu na Hasica. Slobodan udarac mu je odlican, stalno zabija, danas stativa, brzo igra, rijesava se lopte, nema potez viska i jako brz. Hasic je bolji sa tehnikom ali je precesto carini brate.
A Guliashvili je najbokji igrac Veleza, mislim da ako ne rijesimo Hasica ovaj ce ga zamjeniti sigurno, cak ima nekih prednosti u odnosu na Hasica. Slobodan udarac mu je odlican, stalno zabija, danas stativa, brzo igra, rijesava se lopte, nema potez viska i jako brz. Hasic je bolji sa tehnikom ali je precesto carini brate.
Nama mora naredne sezone Guliashvilli igrati bez obzira ostao Hasić ili ne, mada možda se nećete složiti ne bi mi smetalo da ga ne zadržimo, jedino gdje se ne bi bunio jeste ako bi potpisali sa njim ugovor nakon što istekne isti u Bešiktašu jer ovako kao posudba ne znači u vidu daljnje prodaje ali hajde da mi prvo ovu sezonu odradimo i izborimo tu Evropu pa ćemo sastavljati ekipu 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.