Samo da te pitam mangupčino da li bi ti napao čovjeka motkom koji drži pištolj i koji izlazi izvan okvira navijačkog svijeta?Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 18:08Ooet mjesas pricu.Gargamel22 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 18:05Spominješ ubicu Tahirovića, najvećeg kera i zlo našeg kluba i grupe koji je ubio nedužnog momka?Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 17:58Internet bot sluba ovih hudnika je na vrhuncu uce malo mitomaniju od brace srba neke dogadjaje pominju a sve culi preko interneta.
Zauzeli poznate kafice hahahahaha sta neces cuti od ove srbcadi a zeljo samo sto nije ispo...
Sve znaju samo ne znaju kako u po bjela dana nema nikog na dan derbija na grbavici. Djapo iskakuto iz zbunja i nazvo muriju.
Ili gdje su strasni ultrasi kada se tahirovic seta oko stadiona i pravi selfije....
E moj mangupe ako ti je Tahirović nešto čim se trebaš pohvaliti stvarno se trebate svi zapitati koliko vas ljudi moraju terorisati na ulici pa čak su i HZ skandirale Mirza Raščić
Manguparijo sa imterneta on vam nije dijete ono sto je oteto sa ilidze.
On vam seta oko stadiona po stadionu i po gradu. Rezite dvije tri godine kao da ga sretnemo.
On nije djecak kojeg mozete vas 7 maltretirat.
Zbog vodje vam je poginuo, evo ovde ga predstavljate kao vladara grada a u biti je pudlica od arnautovica, sto ne osveti druga kojeg u smrt posla....
Gdje su motke i muda a da izoni ima i za to rijesenje.
A siguran sam da bi i toj osobi koju nazivaš pudlicom smio stati kad bi se sreli. Moj mangupe lako je preko interneta mafijati.
I lako je pričati o nekoj osveti, jel treba da padne mrtva glava zbog retarda našmrkanog kojeg si spominjao? Ti si bolestan ako opravdavaš ubistva