Gang Evil,Breza,Evil crew,fighters, veliki trans horde zla, gazi male plave steumfove cerada,jos 2 cerade,najluđe su horde zla trans, bubanj prije 15 ak god ja mislim da je dovoljnoIstinasamo123 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 19:50Za 5 godina kako pricate ce biti da je i bubanj nas bio i da smo mi bjezali od autobusa.. Sta je palo od vas nase u zadnjih 15 - 20godina? Jesu i nama podgrupe gasene kao vama?avanti003 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 19:42U Olovu ste ispušili u 3 put većoj brojci ste bježali.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 19:33
To vam je najaca akcija u zadnjih 20 godina u to doba protiv osakacenog sjevera bez glave i repa.
I opet sve se svodi na upade u naselja hodanjan oko stadiona ali opet samo vam trofeji fali.
Ono sto je vama godinama padalo niste nista vratili neke krpe sa znacajom.
Vama je akcija uci na orazan stadion i skinuti zastavu kluba sa jarbola....
A vec pominju autobus bjezaniju znamo kako ste ostavili i bubanj i stvari u olovu i otisli na drugi kraj olova.
Vi nas mrzite mi vas ****!
I vama je dosta stvari popadalo od rata na ovamo tako da nemamo šta da vraćamo
A sta vase?
PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Osim doba dzineta i poslije nista? Necemo se vracati u 96 godinu...avanti003 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 19:57Gang Evil,Breza,Evil crew,fighters, veliki trans horde zla, gazi male plave steumfove cerada,jos 2 cerade,najluđe su horde zla trans, bubanj prije 15 ak god ja mislim da je dovoljnoIstinasamo123 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 19:50Za 5 godina kako pricate ce biti da je i bubanj nas bio i da smo mi bjezali od autobusa.. Sta je palo od vas nase u zadnjih 15 - 20godina? Jesu i nama podgrupe gasene kao vama?
A sta vase?
Od kad se vratio zapad na sjever slabo znaci a vama je od tada u svakom 3_ 4 derbiju gorila neka zastava.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poredis udarni trans koji ste tek napravili nakon pada od radovaca i zastavu Sarajevo.....
Stancali udarne samo fontove mjenjali da se nadje..
Nakon nepostivanja 2 puta da se ugasite sta ostali onda da rade da nesto postuju.
I kako ce ugasena grupa kome sta skinuti bar ime ste trebali kako kroz padeze izmjeniti...
Ma nek smo ugaseni, prcimo vas gdje stignemo i to nam je dovoljno picke pitarskeIstinasamo123 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 20:17Poredis udarni trans koji ste tek napravili nakon pada od radovaca i zastavu Sarajevo.....
Stancali udarne samo fontove mjenjali da se nadje..
Nakon nepostivanja 2 puta da se ugasite sta ostali onda da rade da nesto postuju.
I kako ce ugasena grupa kome sta skinuti bar ime ste trebali kako kroz padeze izmjeniti...
-
- Kontakt:
Ne vidim gang evil i stari udarni a da..
Realno, ovoj ekipi HZ sa zapada nikada nijedan trans nije pao…
-
- Kontakt:
Sramota bez premca: Navijači Zrinjskog demolirali štand Udruženja za Down sindrom
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koliko te boli istina od 1 do duskica?jurisicduska je napisao/la: ↑13 apr 2024, 19:19Eno ima vaš bivši fudbaler rođen i odrastao na Marin Dvoru i kaže da nije išao dole ispod Cengic Vile i da je znao samo dvije osobe koje su navijale za Željezničar. Valjda i on laže šta će. A Šimić normala lik nije neki prevarant.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 apr 2024, 19:1090% sjevera Koseva dolazi u grad iz padinskih dijelova![]()
U gradu su postojali Sarajevo i Bosna oduvijek a za vas su navijali ovi padinski dijelovi i brdsko planinski odakle i ti u toj prici.

Vjerovatno mislis na spominjanje dijela ulice tek sad skontah, napravi spin od toga covjece

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma za želju zna se ko navija. Ovi iz istočne bosne koji su dosli u grad ali se nikad nisu mogli poistovjetiti s gradom otud poisyovjećivanje sa zeljom tj s necim što nije Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Hahaha prosli derbi uhapseni navijac hz jedan rodjen u Tuzli, drugi u Kladnju i treci u Bugojnu
Ali nebitno ta tema je sabanska totalno kako se osjecaju ljudi sa strane kad tako omalozavate na osnovu porijekla i mjesta
Sutra ce te na utakmicu repreznatcije stojati s ljudima iz Bihaca, Zivinica, Brckog, Bilece…
Ali nebitno ta tema je sabanska totalno kako se osjecaju ljudi sa strane kad tako omalozavate na osnovu porijekla i mjesta
Sutra ce te na utakmicu repreznatcije stojati s ljudima iz Bihaca, Zivinica, Brckog, Bilece…
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kad se treba pohvaliti odakle Željezničar ima navijače, onda se rado spomene i Tuzla i Bugojno i ona najmanja mjesta sa par stanovnika.NoDi80 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 21:38Hahaha prosli derbi uhapseni navijac hz jedan rodjen u Tuzli, drugi u Kladnju i treci u Bugojnu
A kad se sazna nekako (hapšenjem ili nekako drugačije) da navijači gradskog rivala imaju navijače iz Tuzle, Bugojna i mjesta sa par stanovnika, onda ide ismijavanje.
Zar ne vidite koliko smiješni i žalosni ispadate? I ne samo vi, nego i ostali, nebitno za koga navijali.
Zasto meni to govoris, ovo sam samo odgovorio onom goreMorpheus je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:56Kad se treba pohvaliti odakle Željezničar ima navijače, onda se rado spomene i Tuzla i Bugojno i ona najmanja mjesta sa par stanovnika.NoDi80 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 21:38Hahaha prosli derbi uhapseni navijac hz jedan rodjen u Tuzli, drugi u Kladnju i treci u Bugojnu
A kad se sazna nekako (hapšenjem ili nekako drugačije) da navijači gradskog rivala imaju navijače iz Tuzle, Bugojna i mjesta sa par stanovnika, onda ide ismijavanje.
Zar ne vidite koliko smiješni i žalosni ispadate? I ne samo vi, nego i ostali, nebitno za koga navijali.
Nodi nema taj kompleks, svejedno mi je odakle je ko
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Najvece brukanje, skidanje ne zastave ili krpe, vec parole za rahmetli momka. Tuga.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 28 gostiju.