Na utakmici Sloga - Zeljo ,nije bilo klizeceg starta a niko ni slovo da objavi..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Znaju to sad i cestari...AlemC85 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 20:39bio je jedna takav milicioner na ilidži prije rata, zvao se Kosta. taj prvo prebije pendrekom po leđima, pa tek onda pita šta ti je![]()
![]()

A bas im je ova godisnjica lose ispala, hem sto ih RA ugasi, hem sto im ovi bubrege odbise...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 13 apr 2024, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevska specijalna je za nasu KGB,momci su ko atlete spremni na max(jedanput sam i osjetio na svojoj kozi sto vise pricas gore ti je)a ovi nasi **** ako ih pola moze uraditi 10 sklekova
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jesu ovo i bus kamenjali?
Jbt covjek bi reko Velez ih odero 5-0

Jbt covjek bi reko Velez ih odero 5-0

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najgori su ovi nasi balijanderi koji su od navijaca Zrinjskog napravili u glavama prave ultrase. A ustvari uvijek indijanci bili.
𝐒𝐫𝐚𝐦𝐨𝐭𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐜𝐚: 𝐍𝐚𝐯𝐢𝐣𝐚č𝐢 𝐙𝐫𝐢𝐧𝐣𝐬𝐤𝐨𝐠 𝐝𝐞𝐦𝐨𝐥𝐢𝐫𝐚𝐥𝐢 š𝐭𝐚𝐧𝐝 𝐔𝐝𝐫𝐮ž𝐞𝐧𝐣𝐚 𝐳𝐚 𝐃𝐨𝐰𝐧 𝐬𝐢𝐧𝐝𝐫𝐨𝐦
Pise li ovaj kvaziportal sta ? Sta kaze Miske Ganibegovic inace doajen novinarstva ?
Fuj fuj fuj
Pise li ovaj kvaziportal sta ? Sta kaze Miske Ganibegovic inace doajen novinarstva ?
Fuj fuj fuj
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ako je delegat sve fino zabiljezio, onda bi trebalo i ovdje uslijediti zestoke kazne. A ne samo kaznjavati probosanske klubove.
-
- Kontakt:
Kakvi su to olosi i furda najbolje pokazuju ova desavanja, svak im je kriv sto je pala komplet ograda pa su krenuli redom od zastitara, igraca Veleza, osoba i inventara sa down sidrom, autobus od autoprevoza, polcija .... itd ! Pomirite se, sami ste krivi jer ste retardi dopustili da vam jedan covjek nosi komplet ogradu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da su izgubili.
1:0, taman što bi se reklo.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
https://www.****/**/fudbal/p ... gom-946148
Sram Vas bilo komsije, da smo pod ovakvim osiguranjem morali napustiti Stadion, kao da smo jos u ratu.

Sram Vas bilo komsije, da smo pod ovakvim osiguranjem morali napustiti Stadion, kao da smo jos u ratu.

Stradali bi nasi igraci eto sta bi se dogodilo.
Fasisti su to.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- feniksptica
- Kontakt:
Aj da ti neko uzme krpe.... ni prvi ni zadnji. Srsmots jest al eto.
Alii da napadas i rusis stand udruzenja osoba s Downovim sindromom....golemo golemo
Alii da napadas i rusis stand udruzenja osoba s Downovim sindromom....golemo golemo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ocito su se gadjali bakljama sa nekim, jer su im baklje vracane nazad, ovi ako ce paliti transparente, trebaju biti pametni, ako je njihova murija ne bi me cudilo da im pokusaju oteti krpe da vrate ovima, treba to dobro isplanirati. Mogli bi i ovi neku akciju napravit da vrate krpe, ako saznaju gdje su, ili da ih pokusaju oteti prije dolaska na stadion.
Kako bilo po ovom ocaju, je vidljivo da ce sve pokusati da se osvete nad bilo kim, zato se treba cuvati, ocito im je trebalo ovo par dana da se konsoliduju, naprave neku pricu i izadju iz udruzenja, u javnost, uglavnom tuzna ograda bez icega, bas tuzna.
Mislim da ce im buducaa smisao postojanja biti da se osvete za ovo i sve ce ciniti da se dokopaju Velezovih transparenata
Kako bilo po ovom ocaju, je vidljivo da ce sve pokusati da se osvete nad bilo kim, zato se treba cuvati, ocito im je trebalo ovo par dana da se konsoliduju, naprave neku pricu i izadju iz udruzenja, u javnost, uglavnom tuzna ograda bez icega, bas tuzna.
Mislim da ce im buducaa smisao postojanja biti da se osvete za ovo i sve ce ciniti da se dokopaju Velezovih transparenata
- invincible1921
- Kontakt:
Nista cudno, vrijeme ide ideologija ostaje
Najveci uspjeh ultarsa ove sezone srusili sto , najveci uspjeh HVOa srusili stari most....simbol grada u kojem zive
=\_1921_/=
Htjeli iskaliti bijes na igracima Veleza. Pa dobili po labrnji od specijalaca. Jos unistili stand osoba sa Downovim sindromom.
-
- Kontakt:
Mislim da je ovaj put nezasluzena pobjeda ali ko te pita, 3 boda se vama pisu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 19:44Samo da pozdravim kolegu Balordu koji je izrazito
korektan.![]()
Derbi kao derbi bez puno prilika a na nama se vidi da jednostvano nemamo vezni red pogotovo nakon izlaska Brade,nestali sa terena doslovno.
Velez zasluzio barem jedan gol i moguci nerjesen ishod sto je i Toni Sunjic izjavio da su momci iz Veleza odigrali jako dobru utakmicu.
Nisam htio nista pisati u vezi ponistenog gola jer nisam bio siguran je li ispravna odluka ali kada sam vidio sliku na portalu 99% sam siguran da je trebao biti priznat. Kod vas nesto ne stima, niste ni blizu kao prije ali se i dalje koprcate na individualni kvalitet.
Sto se tice Peljte, po mom misljenju je solidno sudio. Bilo je mozda par gresaka ali nista specijalno da mu se yebe majka. Mislim da penal nije bio, bio je blazi kontakt ali nedovoljno za penala.