ajde bijedo zivotinjska, nit je dominacija na terenu a o tribinama i da se ne prica. Tako ste nabrijani bili da niste mogli ispunit jednu tribinu, a grupa vam se gasi bijedo ljudska. A pazi ovo ugasili vam grupu, ide oduzimanje bodova i novcana kazna, svakom pokazali kakva ste gamad - neprocijenjiva utakmicaLamineDiarra je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:16dominacija na terenu i tribinama. kolateralna šteta - štand osoba sa kromosomskim anomalijama, valjda podsjećao na vrapčićku pijacu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- feniksptica
- Kontakt:
A s kim ste se nadmetali na tribinama da ste izdominirali ??LamineDiarra je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:16dominacija na terenu i tribinama. kolateralna šteta - štand osoba sa kromosomskim anomalijama, valjda podsjećao na vrapčićku pijacu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Taman naletili Vici na volej, dovoljno da im oduzme 3 boda i tako ih iskljuci iz borbe za titulu
- LamineDiarra
- Kontakt:
uznemireni ste.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kolega,sto kazes na samo jednu pobjedu u zadnjih 12 derbija?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:21LamineDiarra je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:16dominacija na terenu i tribinama. kolateralna šteta - štand osoba sa kromosomskim anomalijama, valjda podsjećao na vrapčićku pijacu.![]()
![]()
Do cega je?Kakvo je stanje u upravi?Vidim da se SDA-a Mostarski raspada izgleda da Niksic zeli apsolutnu vlast inace nema donacija dok se zeleni ne izbace iz kluba?Ima li istine u tome?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Delegat iz Banja Luke a komesar za bezbjednost ist Sarajevo, ajmo poselamite se sa borbom za titulu isto kao sa grupom. Zamisli u jednoj utakmici koju rezultatski dobijes, al sve ostalo izgubis trajno.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Covjek misli na sarajevske policajce...MostarskiSin je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:20LamineDiarra je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:16dominacija na terenu i tribinama. kolateralna šteta - štand osoba sa kromosomskim anomalijama, valjda podsjećao na vrapčićku pijacu.![]()
![]()
![]()
Cuj dominacija na tribinama a niko drugi nije bio prisutan osim ljudi s puta, koji tenkre majko moja. Pa koga ste izdominirali, ugaseni bili dominantniji od simpatizera? Nije ni na terenu bila ali hajde to je manji blam

Hahahahaha cuj dominacija na tribinama, a nikog nasuprot njih. Jos napali ljude sa teskocama u razvoju, kakvi likovi. Umjesto da se usute i puste malo da prodje vremena oni se jos vise i vise brukaju.LamineDiarra je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:16dominacija na terenu i tribinama. kolateralna šteta - štand osoba sa kromosomskim anomalijama, valjda podsjećao na vrapčićku pijacu.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
opalaopala je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:26Delegat iz Banja Luke a komesar za bezbjednost ist Sarajevo, ajmo poselamite se sa borbom za titulu isto kao sa grupom. Zamisli u jednoj utakmici koju rezultatski dobijes, al sve ostalo izgubis trajno.

-
- Kontakt:
Prijedlog za himnu Putara.
1. Put putujem - Magazin
2. Put putuje moj jaran - Halid M
3. Put me zove - Halid B
4. Put putuje Latif aga - Safet Isović
1. Put putujem - Magazin
3. Put me zove - Halid B
- Antipolitika3
- Kontakt:
Tesko da ce radi ovog incidenta oduzeti bodove,vjerovatno idu dvije utakmice bez gledatelja.MostarskiSin je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:23Taman naletili Vici na volej, dovoljno da im oduzme 3 boda i tako ih iskljuci iz borbe za titulu
Vama je veoma bitna nasa iduca utakmica protiv Sloge inace ako izgubimo europa vam je upitna.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kolega, sta vam znaci ovo "ljudi od puta" ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:25Kolega,sto kazes na samo jednu pobjedu u zadnjih 12 derbija?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:21LamineDiarra je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:16dominacija na terenu i tribinama. kolateralna šteta - štand osoba sa kromosomskim anomalijama, valjda podsjećao na vrapčićku pijacu.![]()
![]()
Do cega je?Kakvo je stanje u upravi?Vidim da se SDA-a Mostarski raspada izgleda da Niksic zeli apsolutnu vlast inace nema donacija dok se zeleni ne izbace iz kluba?Ima li istine u tome?
@lik
jos napisao na tribinama, a jednu tribinu nisu mogli napuniti

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
5. JA PUTUJEM STAZOM SUDBINE Armin.M.roccosiffredi je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:27Prijedlog za himnu Putara.
1. Put putujem - Magazin
3. Put me zove - Halid B
Niksic se zene boji. Ko njega sta pita kad svakako ubrzo leti iz fotelje premijera.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:25Kolega,sto kazes na samo jednu pobjedu u zadnjih 12 derbija?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:21LamineDiarra je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:16dominacija na terenu i tribinama. kolateralna šteta - štand osoba sa kromosomskim anomalijama, valjda podsjećao na vrapčićku pijacu.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ima potencijala u ovim simpatizerima.
Al moja preporuka, nek djeluju bez krpa. Sto je sigurno, sigurno je.
Al moja preporuka, nek djeluju bez krpa. Sto je sigurno, sigurno je.
Volim tebe, više od sebe
YEBEM TE SARAJEVOOOOOOOO !
Pa pa paranoja sanjao sam sva tri boda
Pa pa paranoja sanjao sam sva tri boda

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Mi smo 99% u europi skupa sa Sarajevom, jedino sami sebe mozemo izbaciti. Tu se najmanje pita Sloga a svakako je moguce da nece dobiti licencu za europu. Da im je cilj europa ne bi prodali utakmicu Zelji. Mi igramo kuci iduce 2 utakmice, Zvijezda i Sloga. Ako tu uzmemo 6 boba ostat cemo gore sigurno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:28Tesko da ce radi ovog incidenta oduzeti bodove,vjerovatno idu dvije utakmice bez gledatelja.MostarskiSin je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:23Taman naletili Vici na volej, dovoljno da im oduzme 3 boda i tako ih iskljuci iz borbe za titulu
Vama je veoma bitna nasa iduca utakmica protiv Sloge inace ako izgubimo europa vam je upitna.![]()
Sto se tice oduzimanja bodova, procitaj pravilnik malo detaljnije

Ugasili smo vam grupu ugasit ce mo vam i klub,nikad jaci nikad slozniji,NEBI VAM BIO U KOŽI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.