Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ma nek ide sve u pm, nek Izrael dobije šta je tražio...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Do 1 ce poceti djelovati na teritoriji Izraela
Dronovi kruze oni ce zbuniti odbranu da rakete prodju neometano
Jedna hipersonicna raketa je kao tona TNT
Hipersonicne rakete su one najbrze zato se zovu hipersonicne jer lete preko 6000 km na sat, sto je pet puta brze od brzine zvuka
Svaka raketa je kao tona TNT
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 apr 2024, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Yebo sebi mater dosadnu, da sam ja, da sam ja.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Što se mene tiče neka ide sve u pm, samo nek židovski teroristi dobiju svoje što zaslužuju, amin.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne znam da li hipersonicne rakete imaju neki poseban dodatni pogon, ali to na videu nije hipersonicna raketa jer zvucni zid ocito nije probijen
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Moze li Hezbola išta u ovoj guzvi?
Cudi me da ce Iran eskalirati do te mjere da ovo preraste u toralni rat, mislio sam da njihov rezim itekako voli novac od nafte i biznis koji su gradili desetljecima. Uz to u prakticno svim okolnim zemljama imaju svoje lokalne milicije preko kojih mogu cackat Izrael bez mnogo posljedica.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MaroonBjelave
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:49A dronovi i rakete putuju kao Kantic iz Dortmunda.
Daj nesto neka opali pa da mozemo leci.

Uz presjedanje u B. Šamcu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iranske balističke rakete uočene su kako lete iznad Iraka u smjeru Izraela.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Prvi udari se očekuju oko 01:00 po izraelskom lokalnom vremenu.
Na cijoj je strani Jordan ? Kako vidim na ovim mapama, na njihovoj teritoriji su se vec presreli neki projektilI ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Izrael izvrši napad na ambasadu Irana u skroz trećoj državi gdje poubija sami vojni vrh i diplomate.
- UK, SAD, Francuska:
Iran odgovori:
- UK, SAD, Francuska:

- UK, SAD, Francuska:
Iran odgovori:
- UK, SAD, Francuska:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Perzijanci nikad nisu dali guzice za pareStevieG8 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:57Cudi me da ce Iran eskalirati do te mjere da ovo preraste u toralni rat, mislio sam da njihov rezim itekako voli novac od nafte i biznis koji su gradili desetljecima. Uz to u prakticno svim okolnim zemljama imaju svoje lokalne milicije preko kojih mogu cackat Izrael bez mnogo posljedica.
Njih pare ne intereesuju
Davno su oni odbili milijarde od amerike koje je Saudijska Arabija prihvatila
Jordan je na strani Amerike
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 apr 2024, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- feniksptica
- Kontakt:
Provaljujes se ne postoji diktatorski rezim kojeg ne interesuju pareNoDi80 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:59Perzijanci nikad nisu dali guzice za pareStevieG8 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:57Cudi me da ce Iran eskalirati do te mjere da ovo preraste u toralni rat, mislio sam da njihov rezim itekako voli novac od nafte i biznis koji su gradili desetljecima. Uz to u prakticno svim okolnim zemljama imaju svoje lokalne milicije preko kojih mogu cackat Izrael bez mnogo posljedica.
Njih pare ne intereesuju
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- feniksptica
- Kontakt:
Koreja ?StevieG8 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:01Provaljujes se ne postoji diktatorski rezim kojeg ne interesuju pareNoDi80 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:59Perzijanci nikad nisu dali guzice za pareStevieG8 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:57Cudi me da ce Iran eskalirati do te mjere da ovo preraste u toralni rat, mislio sam da njihov rezim itekako voli novac od nafte i biznis koji su gradili desetljecima. Uz to u prakticno svim okolnim zemljama imaju svoje lokalne milicije preko kojih mogu cackat Izrael bez mnogo posljedica.
Njih pare ne intereesuju

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma vijesti da su ispalili dalekometne rakete su lažne, jer takvim taketama treba max 10 minuta do izraela. Dronovima treba malo više, ali zato ih radar teže otkriva. Ako im je plan da šalju rakete onda će to uraditi nskon što pvo poskida dronove.
Iran ima hipersonične rakete Fattah-1. Rakete su oni pravili, navodno brzine 13-15 maha. E sada i Rusi su tvrdili da imaju Cirkone koje ne može obarati pvo, međutim patrioti ukrajinski su obarali cirkone. Kakve su te Iranske rakete vidjećemo.
Iran ima hipersonične rakete Fattah-1. Rakete su oni pravili, navodno brzine 13-15 maha. E sada i Rusi su tvrdili da imaju Cirkone koje ne može obarati pvo, međutim patrioti ukrajinski su obarali cirkone. Kakve su te Iranske rakete vidjećemo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hightower i 8 gostiju.