I to bruku dronova doslo do Izraela
Gledam iznad Jerusalema citavo jato
Ovo mi lici na zadnje upozorenje jer se vidi da su ovi dronovi mogli nasumicno padati i unistavati
A oni su samo kruzili oko gradova
Moderator/ica: insider
I to bruku dronova doslo do Izraela
Na X imaš dosta videa koji potvrđuju ovo što piše.
ma gdje ste to procitali? Bukvalno ih nista nije takelo..
Postigli su oni sta su htjeli, a da su htjeli po ovom videu mogli su se hladno zabijati u zgrade nasumicnoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:27Jesu ovi fakat mislili da će postići nešto sa ovim dronovima ili šta?![]()
Pa to je odavno tako. A Iran se prizivao da reaguju od pocetka agresije na Palestinu, sad im je valjda jasno da su se okruzili drzavicama gdje uz pomoc Amera imaju tampon zonu koju je prejebeno probit.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:25Mrtva trka između Jordana i Saudije ko je veća americko-zidovska kujica
Nodi kralju nema od tog nista to ti ja garantujem 999%.. znam stanje na terenu i obrakuli su se iranci ko mi protiv portugalije.. prati ti transfer markt bez stresa.. transfer zuluma se ocekuje.. nema od rata treceg nista...
Nista te ne treba iznenaditi od tamosnjih mozgova.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:27Jesu ovi fakat mislili da će postići nešto sa ovim dronovima ili šta?![]()
pa izadji sa bihamka.. prelistaj reddit i twitter, ljudi svake minute iz svojih domova objavljuju snimke kojih nema na ovim kvaziportalima.delko je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:27ma gdje ste to procitali? Bukvalno ih nista nije takelo..
p.s. pa gledam evo vec 3 sata uzivo vijesti, apsolutno nista...
holyman je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:31pa izadji sa bihamka.. prelistaj reddit i twitter, ljudi svake minute iz svojih domova objavljuju snimke kojih nema na ovim kvaziportalima.
ako zelis iz minute u minutu najlakse ti je ovako https://twitter.com/search?q=Iran&src=t ... cal=trendsdelko je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:37
jedino sto sam nasao legit i snimak je u blizini Negeva, bukvalno u pustinju pao
Ma pusti ih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.